Jump to content

50 CENT konacno u BEOGRADU ( ARENA )

Doa

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nisam odgovarao , preko shale (sa velikom dozom realnosti) , rekao sam:

Pa ko oce da da 2000 din za to , slobodno.

znaci ko sto meni odgovara da bacim 2000 za to , nekome odgovara da baci za fiftija...Samo sto ja nikada ne bih dao 2000 za fiftija , ali ni neko ne bi za separe subotom uvece...I tako u krug.

S tim sto je "imam utoku , opasan sam mnogo , vozim bentli , imam kilo riba , pije se sampanjac" stav toliko jadan da nemam rechi.

A i mislim da svako ko je bar jednom video neki snimak njegovog live nastupa , nece dati tolike pare...

Edited by Longleyy

ROFLAJA DO JAJA !!! [roflmao]

ladno mi zhena prokomentarisala pre neki dan, onako neobavezno, kao neko ko celu stvar gleda sa strane, posto ne prati 50centi i celu tu prichu...

...uglavnom, reche mi "nadrkan baja, nema shta..... gushi se u misicima,

njuska koja uliva strah, popio i par puta olovo, koliko sam chula....

.....i sve to ok..... ali....... PEVA DECJE PESME!

Smejao sam se 5 minuta kad sam je chuo... jer sam se oma setio onog

njegovog hita candy shop i ranijih hitova... STVARNO ono sve neki njanjavi

hitici.... nema da psuje, pljuje, preti i vitla karom, da gazi po drugim crnjama

i pegla im face svojim cekicima od pesnaja.... sve neke "placipicka" hitovi [roflmao]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

objasni mahi o repu, vudu

uvek bilo i ostalo.

maha apsolutna legenda RUR repa... :)

inache, bilo je dosta hejta na njegov racun, realno od kada sam stigao u NYC nesto bas i ne gotivim crnce, da sam u BGu ne bih otisao na koncert (realno) ali ipak - ko voli (ogroman deo ide radi "dana posle" kada ce ortacima pricati o magicnom crnji)

ali bar da Arena ne zvrji prazna . :)

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Ma mislim da sam to vec napisao (ili je bilo onomad za madonu), ne bih isao na koncert jer prosto nije moj stil, ali mislim da je super sto dolazi i da je to korisno iz mnogo razloga, i ako mogu neka sto vise izreklamiraju i kod nas i u svetu, jer kad je on dos'o, docice i drugi koji su isto toliko popularni, a to je vazno. Makar i tezgarili.