Longleyy Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Ovako zvuci skoro svaka njegova pesma...Pa ko oce da da 2000 din za to , slobodno. http://rapidshare.com/files/1219659/14_Kola.wma.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Kakav megahejt. Mada to je sve su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 (edited) Ovako zvuci skoro svaka njegova pesma...Pa ko oce da da 2000 din za to , slobodno. http://rapidshare.com/files/1219659/14_Kola.wma.html Bez namere da sernjam, ti si sam rekao da pljune Edited October 29, 2006 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 (edited) Nisam odgovarao , preko shale (sa velikom dozom realnosti) , rekao sam: Pa ko oce da da 2000 din za to , slobodno. znaci ko sto meni odgovara da bacim 2000 za to , nekome odgovara da baci za fiftija...Samo sto ja nikada ne bih dao 2000 za fiftija , ali ni neko ne bi za separe subotom uvece...I tako u krug. S tim sto je "imam utoku , opasan sam mnogo , vozim bentli , imam kilo riba , pije se sampanjac" stav toliko jadan da nemam rechi. A i mislim da svako ko je bar jednom video neki snimak njegovog live nastupa , nece dati tolike pare... Edited October 30, 2006 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Ovako zvuci skoro svaka njegova pesma...Pa ko oce da da 2000 din za to , slobodno. http://rapidshare.com/files/1219659/14_Kola.wma.html sad but true :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Ali najjaci je chamuga sto dolazi u bg.HAhahahaha umirao sam od smeha.Njega su bese upucali 15345 puta u predelu grudnog kosa i lezao je u zatvoru jer se nije javio belkinji na ulici sa postovanjem? Quote Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Ali najjaci je chamuga sto dolazi u bg.HAhahahaha umirao sam od smeha.Njega su bese upucali 15345 puta u predelu grudnog kosa i lezao je u zatvoru jer se nije javio belkinji na ulici sa postovanjem? ne, to je mahatma gandi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 Samo znam, bit ce ludo :D. Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted November 3, 2006 Author Report Share Posted November 3, 2006 Domaći reperi predgrupa Fiftiju Američki hip-hoper Fifti Sent, koji će u ponedeljak, 6. novembra, nastupiti u Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 lol ladno nisu zvali mc guntzy-ja da bude predgrupa, a on je jedini pravi mc na nasim prostorima !!11 Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 odabrao je Beograd zato što je čuo mnogo lepih stvari o Srbiji i našoj publici. Fifti će glumiti policajca koji sa De Nirom istražuje policijsku korupciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 koji ste hejteri. hah jebeni nrdovi Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 ROFLAJA DO JAJA !!! ladno mi zhena prokomentarisala pre neki dan, onako neobavezno, kao neko ko celu stvar gleda sa strane, posto ne prati 50centi i celu tu prichu... ...uglavnom, reche mi "nadrkan baja, nema shta..... gushi se u misicima, njuska koja uliva strah, popio i par puta olovo, koliko sam chula.... .....i sve to ok..... ali....... PEVA DECJE PESME! Smejao sam se 5 minuta kad sam je chuo... jer sam se oma setio onog njegovog hita candy shop i ranijih hitova... STVARNO ono sve neki njanjavi hitici.... nema da psuje, pljuje, preti i vitla karom, da gazi po drugim crnjama i pegla im face svojim cekicima od pesnaja.... sve neke "placipicka" hitovi Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 ima fifti dovoljno genksta pesama, a i candy shop je o prcanju, tako da tu niste baš u pravu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 da, sad ispade da peva neke baladice, a i ne znam otkud niggeru ovo za nepsovanje :) ups, javio sam se na ovoj temi, to mi nije bio plan. idem na koncert, inače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 ajde ajde nemojte sad da ga branite :) pričati za fiftija da je tru je isto ko pričati za slipnot da je tru :) deru se, ru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 objasni mahi o repu, vudu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Platio bi da ga mucim kao u Hostel-u! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 (edited) objasni mahi o repu, vudu uvek bilo i ostalo. maha apsolutna legenda RUR repa... :) inache, bilo je dosta hejta na njegov racun, realno od kada sam stigao u NYC nesto bas i ne gotivim crnce, da sam u BGu ne bih otisao na koncert (realno) ali ipak - ko voli (ogroman deo ide radi "dana posle" kada ce ortacima pricati o magicnom crnji) ali bar da Arena ne zvrji prazna . :) Edited November 4, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Ma mislim da sam to vec napisao (ili je bilo onomad za madonu), ne bih isao na koncert jer prosto nije moj stil, ali mislim da je super sto dolazi i da je to korisno iz mnogo razloga, i ako mogu neka sto vise izreklamiraju i kod nas i u svetu, jer kad je on dos'o, docice i drugi koji su isto toliko popularni, a to je vazno. Makar i tezgarili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 objasni mahi o repu, vudu A mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Da smuva neku malu goticarku sa protezom? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 nope, maha nije nevin.. sori, vudu, nisam mogao da odolim :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Nije ni Vudu! Udarila ga je struja! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted November 4, 2006 Author Report Share Posted November 4, 2006 ARENA rasprodata, bit ce 30 000+ fanova, ludo ce biti :). Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts