voodoo_ Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 NEMAS CECINE POSTERE PO SOBI?!??!?? NESRBINE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Mali mi zidovi za Cecu, nemoz bre obe da stanu, moram biram leva ili desna :))) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 sad zurim, ali samo da kazem mom bratu Crnji: za stanicu na Mesecu sam se zajebavao, jebote, to je bila hiperbola... i sto se tice PDV-a i Kragujevca. Sete, burazeru, nisi u pravu, objasnicu i zasto ovih dana kad budem imao i malo vise vremena. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Molim te nemoj. Ali ako bas moras sazeto, sazeto kolega :)) Ali me zanima sto nisam u pravu, jedino ako gledas gole brojke a ne logiku iza tih para. P.S:Pored toga sto me kopka sto hajli misli da sam saban, sad me i brine to sto Ignis trazi vise vremena da ostavi post. Bice dug post osecam, zovem ginisa :)) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Jel istina da ako udjemo u EU, da nece svako moci da pece sljivovicu, vec samo "sertifikovani"??? Nije :) Istina je da bez sertifikata neces moci da peces sljivovicu za prodaju, sto je u svim normalnim zemljama u svetu i logicno. Ako ti hoces da peces sljivovicu da locete ti i ortaci to niko niti moze niti hoce da ti zabrani. U suprotnosti sa nasim obicajima pre moze biti odredba da se prasici i ostala klempava stvorenja koja cesto zavrsavaju na nasim trpezama ne mogu klati pre nego sto navrse odredjenu starosnu granicu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Ma raspitao sam se juce za rakiju, oh, u redu je, moze da se pece za sopstvene potrebe. Ionako ce ta sertifikovana verovatno biti gay-emo-liberal rakija. A ovo za mladuncad i klanje...huh. Bice jagnjici skupi ko kokain :) Al bar cu moci da kazem da sam narkoman onda :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Nije :) Istina je da bez sertifikata neces moci da peces sljivovicu za prodaju, sto je u svim normalnim zemljama u svetu i logicno. Ako ti hoces da peces sljivovicu da locete ti i ortaci to niko niti moze niti hoce da ti zabrani. U suprotnosti sa nasim obicajima pre moze biti odredba da se prasici i ostala klempava stvorenja koja cesto zavrsavaju na nasim trpezama ne mogu klati pre nego sto navrse odredjenu starosnu granicu. Ma raspitao sam se juce za rakiju, oh, u redu je, moze da se pece za sopstvene potrebe. Ionako ce ta sertifikovana verovatno biti gay-emo-liberal rakija. Hvala hvala, vec se zabrinuh da ce ujak morati da se odrekne kazana i svoje legendarne kajsije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Koliko je samo ovo tačno!!! I ja bih još dodao, da pored ovog gore, njih karakteriše i osećaj neiscrpne lične tragedije što nisu rođeni kao Paris Hilton, nego u ovoj govnjivoj i neizmerno jadnoj zemlji Srbiji u koju ih je usud smestio potpuno nepravedno, s obzirom na njihovu svakovrsnu izuzetnost! Drashku sam odgovorio uzhivo, a tebi tju ovde. Generalizuj kolko hotjesh ja sam milion puta naveo da sam realan chovek i ne patim sto nisam rodjen u nekom blagostanju poshto mi je jasno da sam mogao biti rodjen i u botsvani shto vama ochigledno nije. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Zverko, zasto mi ne dozvoljavas da plasim obican svet Evropskom Unijom, a?!?!?!?1 Sete, ukratko, gradski budzet nije sve ono sto grad dobije od drzave. naime, SVE penzije, i sve plate budzetskih korisnika, kao i javne investicije i subvencije su budzetska davanja, dakle, sve ono sto ne placa grad. tako da... a Beograd ima DP od preko 10 milijardi evra, dok nam je gradski budzet pola milijarde. zapravo, Beograd radi za ostatak drzave. @nervozni: ekonomske zone su divna stvar i nadam se da ce jednom zaziveti ekonomska podela ove zemlje, a ne etnicka ili politicka... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Ah da zaboravih na quote da odgovorim. Nisam mislio na surovi kapitalizam u smislu izrabljivanja radne snage i josh vetjeg raslojavanja vetj da ljudi moraju nauchiti da ce svojim radom zaraditi i da ce vredeti kolko rade, a ne kolko seru. Btw ovde isto tako ne mislim na "I will work harder" i "Napoleon is always right" tip rada koji drashko stalno potencira. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Napoleon IS always right! get Snowball Mohi, THE TRAITOR!!!1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts