Jump to content

Bugarska u EU

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sad zurim, ali samo da kazem mom bratu Crnji: za stanicu na Mesecu sam se zajebavao, jebote, to je bila hiperbola... [:)]

i sto se tice PDV-a i Kragujevca. Sete, burazeru, nisi u pravu, objasnicu i zasto ovih dana kad budem imao i malo vise vremena.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Molim te nemoj. Ali ako bas moras sazeto, sazeto kolega :))

Ali me zanima sto nisam u pravu, jedino ako gledas gole brojke a ne logiku iza tih para.

P.S:Pored toga sto me kopka sto hajli misli da sam saban, sad me i brine to sto Ignis trazi vise vremena da ostavi post. Bice dug post osecam, zovem ginisa :))

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Jel istina da ako udjemo u EU, da nece svako moci da pece sljivovicu, vec samo "sertifikovani"???

Nije :) Istina je da bez sertifikata neces moci da peces sljivovicu za prodaju, sto je u svim normalnim zemljama u svetu i logicno. Ako ti hoces da peces sljivovicu da locete ti i ortaci to niko niti moze niti hoce da ti zabrani. U suprotnosti sa nasim obicajima pre moze biti odredba da se prasici i ostala klempava stvorenja koja cesto zavrsavaju na nasim trpezama ne mogu klati pre nego sto navrse odredjenu starosnu granicu.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Ma raspitao sam se juce za rakiju, oh, u redu je, moze da se pece za sopstvene potrebe. Ionako ce ta sertifikovana verovatno biti gay-emo-liberal rakija.

A ovo za mladuncad i klanje...huh.

Bice jagnjici skupi ko kokain :) Al bar cu moci da kazem da sam narkoman onda :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Nije :) Istina je da bez sertifikata neces moci da peces sljivovicu za prodaju, sto je u svim normalnim zemljama u svetu i logicno. Ako ti hoces da peces sljivovicu da locete ti i ortaci to niko niti moze niti hoce da ti zabrani. U suprotnosti sa nasim obicajima pre moze biti odredba da se prasici i ostala klempava stvorenja koja cesto zavrsavaju na nasim trpezama ne mogu klati pre nego sto navrse odredjenu starosnu granicu.

Ma raspitao sam se juce za rakiju, oh, u redu je, moze da se pece za sopstvene potrebe. Ionako ce ta sertifikovana verovatno biti gay-emo-liberal rakija.

Hvala hvala, vec se zabrinuh da ce ujak morati da se odrekne kazana i svoje legendarne kajsije

Koliko je samo ovo tačno!!! I ja bih još dodao, da pored ovog gore, njih karakteriše i osećaj neiscrpne lične tragedije što nisu rođeni kao Paris Hilton, nego u ovoj govnjivoj i neizmerno jadnoj zemlji Srbiji u koju ih je usud smestio potpuno nepravedno, s obzirom na njihovu svakovrsnu izuzetnost!

Drashku sam odgovorio uzhivo, a tebi tju ovde. Generalizuj kolko hotjesh ja sam milion puta naveo da sam realan chovek i ne patim sto nisam rodjen u nekom blagostanju poshto mi je jasno da sam mogao biti rodjen i u botsvani shto vama ochigledno nije.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Zverko, zasto mi ne dozvoljavas da plasim obican svet Evropskom Unijom, a?!?!?!?1

Sete, ukratko, gradski budzet nije sve ono sto grad dobije od drzave. naime, SVE penzije, i sve plate budzetskih korisnika, kao i javne investicije i subvencije su budzetska davanja, dakle, sve ono sto ne placa grad. tako da...

a Beograd ima DP od preko 10 milijardi evra, dok nam je gradski budzet pola milijarde. zapravo, Beograd radi za ostatak drzave.

@nervozni:

ekonomske zone su divna stvar i nadam se da ce jednom zaziveti ekonomska podela ove zemlje, a ne etnicka ili politicka...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ah da zaboravih na quote da odgovorim.

Nisam mislio na surovi kapitalizam u smislu izrabljivanja radne snage i josh vetjeg raslojavanja vetj da ljudi moraju nauchiti da ce svojim radom zaraditi i da ce vredeti kolko rade, a ne kolko seru. Btw ovde isto tako ne mislim na "I will work harder" i "Napoleon is always right" tip rada koji drashko stalno potencira.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR