urgh Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 sale bi uz dobre pomoćnike mogao da bude odličan selektor. pomocnici, hmm, duda ivkovic i zeljko obradovic;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 7, 2007 Author Report Share Posted September 7, 2007 da, zamenicemo selektora koji ima barem neko trenersko iskustvo, sa jednim koji ima josh manje. moka se uopshte ne moze nazvati trenerom. mada, ima ono sjajno iskustvo na klupi unicaje, drzi rekord za broj uzastopnih poraza u shpanskoj ligi... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Meni je Obradovic uvek bio legenda... njega treba vratiti,i dati mu odresene ruke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Meni je Obradovic uvek bio legenda... njega treba vratiti,i dati mu odresene ruke... neki ljudi ovde ne mogu da prestanu da me zasmejavaju na dnevnoj bazi. Obradovic je 2005te bio bukvalno proteran kao zadnja vestica iz kosarkasi vec bolesne Srbije. ponavljam ljudi - nema tog trenera koji moze da nadoknadi za 2-3 meseca ono shto se u klubu radi godinama. trener samo treba da dodje i da svoje zamisli sprovede u delo sa vec dovrsenim igracima. nama trenutno u reprezentaciji igraju polu-igrachi samo zbog rada u klubu. mozemo da dovedemo Ivanovica na trenersko mesto, on ce igracima pokazati SAVRSENU strategiju odbrane kakvu je TAU igrao. ali dzaba kad ti igraci em nemaju fizicke spreme em kosarkaske inteligencije da to i sprovedu na parketu. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 9, 2007 Author Report Share Posted September 9, 2007 ponavljam ljudi - nema tog trenera koji moze da nadoknadi za 2-3 meseca ono shto se u klubu radi godinama. trener samo treba da dodje i da svoje zamisli sprovede u delo sa vec dovrsenim igracima. nama trenutno u reprezentaciji igraju polu-igrachi samo zbog rada u klubu. kod nas je bitno ko je trener, ochigledno je da se igrachi kluba u kome se neshto radi nece naigrati kod zokana ili (ne dao bog) josh nekog pulena zeravice... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 @ Myst ... pre nego komentarishesh neshto o Nenadu Krsticu, informishi se malo. Dechko je doziveo teshku povredu u proshloj sezoni i josh uvek se oporavlja. Nashao si koga cesh da prozivash. Bolje malo pažljivije pročitaj šta sam napisao pa onda seri. Govorio sam o situaciji u zadnjih nekoliko godina, a ne samo o ovom prvenstvu. Krstića sam stavio na prvo mesto zato što je prvo obećao da će igrati, pa je otkazao pred početak priprema za Japan, tako da smo ostali sa samo jednim centrom. Mislim da je Šokota pozvao nekog iz Partizana umesto njega, ne sećam se. Nisam siguran ali čisto sumnjam da na Krstića više i računaju za reprezentaciju. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 kod nas je bitno ko je trener, ochigledno je da se igrachi kluba u kome se neshto radi nece naigrati kod zokana ili (ne dao bog) josh nekog pulena zeravice... reci konkretno imena i na koga mislis. ovakve polu-izjave su potpuno banalne Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Bolje malo pažljivije pročitaj šta sam napisao pa onda seri. Govorio sam o situaciji u zadnjih nekoliko godina, a ne samo o ovom prvenstvu. Krstića sam stavio na prvo mesto zato što je prvo obećao da će igrati, pa je otkazao pred početak priprema za Japan, tako da smo ostali sa samo jednim centrom. Mislim da je Šokota pozvao nekog iz Partizana umesto njega, ne sećam se. Nisam siguran ali čisto sumnjam da na Krstića više i računaju za reprezentaciju. Koji 'Oni'? Krle je proshle godine odbio, zato shto je pre toga, 7 godina uzastopno igrao za razne selekcije. Igrao bi sigurno ove godine da se nije povredio....ti mi delujesh kao klasichan izdanak srpskog mentaliteta. Moze chovek da uradi za reprezentaciju jako puno, (primer Stojakovic MVP) ali svejedno, za kratko vreme ce postati majmun(kod tebe i tebi slichnih) ako iz bilo kog razloga odbije poziv u reprezentaciju(chak i zbog povrede)...dovoljno je shto si rekao da je Milicic patriota, pa da mi bude jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 11, 2007 Author Report Share Posted September 11, 2007 ovakve polu-izjave su potpuno banalne u pravu si ti, kod nas se nikada ne pominju klubashtvo, sredjivanje ugovora, itd. ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 kad ce neki topic formica vs bartuc :D mislim zasluzili su :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 samo mi jos treba enormna kolicina bartucove ironije da ne pricamo o mom kilometarskom postu posle kog ide komentar na gramatiku........ ma daaaj i ne samo to, ne volim ga zato shto je moderator a ja nisam. ;) on topic litvanci silovito protiv slovenaca Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 sta je sada niko ne prati jer smo mi pukli ?:D svasta :D pa formice zna se ko je sarunas :D gazda :D litvanija rusija spanija grcka :D samo da spanci ne osvoje prvenstvo Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 amo da spanci ne osvoje prvenstvo E majke mi, ne volim ih jako, tako su mi antipaticni.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 jbt kako su ovi slovenci glupi :/ Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 E majke mi, ne volim ih jako, tako su mi antipaticni.... samo ne kapiram zashto, imaju vrh igrache, plus imaju i timski duh, ne znam zasto ih ljudi ne gotive Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 zato sto su cigani veci nego mi Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 15, 2007 Author Report Share Posted September 15, 2007 darko milichic u hrvatskoj verziji :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 samo ne kapiram zashto, imaju vrh igrache, plus imaju i timski duh, ne znam zasto ih ljudi ne gotive zato sto su antipaticni po izgledu :D a ako si gledao utakmicu protiv grcke cim je bio egal poceli su da se bacaju po podu mislim garbahosu gurnuo grk on odleteo kao da ga je tenk udario :D nije sporan njihov kvalitet :D igraju lepu kosarku :D ali me jednostavno nerviraju :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 a grci su do jaja? Kako su dobili nas, pa slovence, da ne govorim da i dalje 90% nashih ljudi ih spominju kao neku bracu, a njih zabole kurac Spanci igraju najbolji basket u evropi, imaju odlican tim, plus timski duh koji mnogi nemaju, i zato cu da navijam za njih danas Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 16, 2007 Author Report Share Posted September 16, 2007 moram priznati da je za mene mrznja shpanije i shpanskih reprezentacija u svim sportovima medju fanovima sporta kod nas jedan fenomen :D elem, ja navijam danas za rusiju samo jer sam uglavnom protiv domacina takmichenja :) bio sam za shpaniju u odbojkashkom finalu :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 a grci su do jaja? Kako su dobili nas, pa slovence, da ne govorim da i dalje 90% nashih ljudi ih spominju kao neku bracu, a njih zabole kurac Spanci igraju najbolji basket u evropi, imaju odlican tim, plus timski duh koji mnogi nemaju, i zato cu da navijam za njih danas pa nisam reko da nemaju pojma sa basketom :D igraju stvarno super :D evo prcaju ruse :D litvanija mi je extra igrala dok se sarunas nije povredio :D mislim kao sto vecina odavde mrzi italiju u fudbalu :D tako i ovo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 au, ja gotivim extra i italijane u fudbalu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 mislim kao sto vecina odavde mrzi italiju u fudbalu :D tako i ovo :D zasto bi IKO mrzeo Italijanski fudbal? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 au, ja gotivim extra i italijane u fudbalu a pa ti si jedan od ONIH :D to sve objasnjava :D radujem seeee eeeeeeee :D hahahhahah :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 kraljevska tekma, do jaja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts