Kal1mero Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 e jeste :D aj kao tepic ima neko iskustvo dok novica ne znam koje on iskustvo ima vuk dobar je vuk mislim :D on je tu da igra odbranu : D i dobar je dobro igra ;D nije sad extra nesto ali je ok : D sta ce mu mile ilic polovan : Dbolje da igar neko normala nego on polovan :D @ leisure :D a ja mislim da je glupo pominjati istoriju mislim kakve veze ima iskustvo radivojevica sa zvezdinom euroligom od pre 10 godina ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 @ kali ... aj procitaj ponovo zadnjih 20-ak postova na ovom topiku pa ce ti biti jasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Ali, ozbiljno, svi igraci domaceg prventstva nemaju nikakvo iskustvo na medjunarodnom planu...nemaju kvalitetne utakmice, pripreme, taktiku, kondiciju... Bojim se da je plasman od 5-8 mesta plafonjerka..jos sa Mokom na celu - cirkus je za njih Akademija nauka ozbiljnosti... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 absolute je decko objasnio, a ti leasure shto si isti ko svi oni zavidni grobari sa b92, paljba Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 da li je neki komentar potreban? :D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 haha koji si tipichni grobar, a vashe vedete i zvezde u vidu Tepica i Velickovica ne pominjes kakav objektivan poziv na tudju neobjektivnost... za novicu i vuka bi se moglo reci da su na isti nachin zalutali u reprezentaciju - kao momci koji su, dok bash i ne znaju previshe o kosharci, veliki borci i koji su i na spisak od 18 doshli sticajem okolnosti, tj. otkazivanjem drugih igracha. sa druge strane, tepic se vec godinama isticao kao izuzetno kosharkashki inteligentan igrach, igrach koji je kao kapiten predvodio nekoliko generacija mladjih kategorija do zlatnih medalja. sezona u partizanu nije bila najsjajnija, dobrim delom je na to uticala odluga debelog da ga forsira na pleju, pa se na momente dosta gubio... (nije ni chudno za igracha koji prvi put u karijeri pokushava da igra pleja protiv diamantidisa, ne?) daleko od toga da se moze reci da nije bilo odlichnih momenata ove sezone. tako da... "tepic je u najmanju ruku pajser kao radivojevic" je rechenica koja je zaista blamaza. Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 chek, pa zashto se onda taj isti Tepic nije pokazao ove sezone? Kolko vam je tekmi u Euroligi zasrao, ne zna im se broj. Mozda jeste bio talenat, vodja ranije, shta vec, ali je i ove godine ono prvenstvo za mlade slabo odigrao, ko i celu sezonu. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 iskreno mene je radivojevic iznenadio u repki s obzirom kako je igrao ove sezone... otkud znam, najvise me smara onaj markovic... Zvezda u istoriji nije nikoga pobedila u Euroligi, strashna ekipa. Inache, Zvezda je samo jednom igrala Euroligu 1998/99, bila poslednja i izgubila mesto Yugoslaviji...Sreca, pa je Partizan iste sezone povratio to isto mesto kroz tadasnji Kup Kupova. Tako da je glupo da kazesh da je Cibona jadna, samo da bi omalovazio uspeh Tepica i Velickovica. au kakve nebuloze, ako tom logikom gledas zvezda je gazila tu cibonu uzduz i popreku u vishe navrata u poslednjih 10ak godina... i sta sad, kakve to veze ima? nikakve bas kao ni tvoji podaci koje si izneo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 chek, pa zashto se onda taj isti Tepic nije pokazao ove sezone? Kolko vam je tekmi u Euroligi zasrao, ne zna im se broj. Mozda jeste bio talenat, vodja ranije, shta vec, ali je i ove godine ono prvenstvo za mlade slabo odigrao, ko i celu sezonu. dechko ima inteligenciju za kosharku, mogao si videti sa kojom lakocom je recimo izigravao odbranu zvezde u finalu u velikom broju situacija... ne kazem ja da imamo u njemu ne-znam-kakvog talenta i igracha koji se radja jednom u 20 godina, samo sam hteo da naglasim da stavljanje u isti kosh sa vukom i novicom nije nimalo fer prema tepicu... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 slazem se sa Bartucom. hajli, definitivno si preterao reakcijom. meni kao Grobaru je ne koliko tebi ali isto tako iznenadjujuce da neko moze da poredi Velickovica i Radivojevica (ne ulazim u Vukove igracke kvalitete). ali Novica je i dalje totalni bambus koji parket ne bi trebalo da vidi u Spaniji. sve shto kod njega postoji je ta zelja za igrom. ko se i malo koncentrisao na finale nase lige mogao je videti razliku izmedju talenta (Aleksandrova) i sirovine (Novica). tuzno je shto nemamo bolje koji hoce da igraju od Markovica, Vuka, Novice i jos nekih Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Poenta je da su svi odmah udarili po Vuku, koji se tu nashao ni kriv ni duzan, sad je selektor zvezdash pa gistro zove igrache iz zvezde, a to svima smeta Isto kad je dule bio selektor, svi su udarili paljbu shto je zvao vuleta i ostoju. Realno, ovo nam je najbolji tim koji moze i hoce da igra, i ja cu za njih da navijam, a ko ce da igra na parketu me ne zanima preterano. Al ovi navijachi ko leisure mi idu na kurac Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Nije najboji tim, jer je Moka iskulirao Vujanica koji je hteo da igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Nije najboji tim, jer je Moka iskulirao Vujanica koji je hteo da igra. nisi pao sa drveta. moka je takav, crno-belo. nije zeleo bash nikakve povlastice (a vujanic ih je trazio, da li su bile minimalne ili velike - povlastice su) to je njegova odluka. i on snosi posledice. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Povlastica je i pustiti par igracha na Zvezda-Rendzers ... negde prati svoje principe, negde ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 28, 2007 Author Report Share Posted August 28, 2007 Povlastica je i pustiti par igracha na Zvezda-Rendzers ... stvarno davish beskrajno. imaju slobodno popodne, tako da, shto se njega tiche, mogu i da iskachu iz aviona ako im se hoce... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 over&out - kada mi je Bartuc rekao da davim :) To shto ne volim Moku i Gurovica, ne znachi da necu da navijam za nashu reprezentaciju svim srcem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 koliko bulaznis!!! da nece moka odredjivati sta da rade u svoje slobodno vreme??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) A NE NE NE! MORAJU DA TRENIRAJU! ... ma trebao je da zove Vujketa i to je poenta. EDIT: Ne mislim da nisu trebali da odu na tekmu. Edited August 28, 2007 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 29, 2007 Author Report Share Posted August 29, 2007 Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 video sam juche milichica i ilica kad su izlazili iz dzipa pre tekme, milichic je bio odvaljen ko bulja, nije znao gde je, tuga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 ja sam se pozdravio, srdachno, sa milanom :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Mislim, jebote... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 car :D ajhahaahahah :D a dobro sta vi ocekujete od njega :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Ja ne govorim za Gurovica vec za Milicica... Nije da kenjam nesto, ali znao sam ga, posto sam trenirao sa njim neko vreme kao klinac i ono, nikad ne bih rekao da ce klinca koji je ziveo za basket i nista drugo ovako 'slava' promeniti, pijan na stadion, to mi je nekako dno dna, a pogotovo mi je neshvatljivo da jedan profesionalni sportista to dozvoli sebi... Ja recimo aktivno navijam bar 4 godine i ni jednom nisam isao pijan na stadion iako je to NAVIJACKI!!111one Ne znam, bash sam se sada iznenadio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 ja sam se pozdravio, srdachno, sa milanom :))) verujem da je 99% mozgova na tribini podivljalo za ove dve budale. eh? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts