ribica Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Moci ce da se uzme za 45-47e. Samo jos naci gde je najbolje game.co.uk je prestao da salje u Srbiju koliok cujem a plato mi je nekako zadnja opcija. Ako neko planira da "doveze" iz Madjarske ili odakle vec nek sibne PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcanist Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Sad sam pogledao i amazon salje u Srbiju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nby Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 u Svajcarskoj TBC kosta 35 evra neznam za ostatak zemaljske kugle Quote Nobody is perfect i am nobody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Sad sam pogledao i amazon salje u Srbiju... Ma kakav amazon sta pricas? Kad ti nasevaju postarinu, carinu i drzavni porez ode sve u qrac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 amazon ne shalje igre u srbiju, samo knjige i muziku kad sam zadnji put gledao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 hm, bas cudno. Ne kazem da nije tacno, ali zasto bi slali muziku i knjige a ne bi igre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 zato shto su igre skuplje od muzike i knjiga? :) hteo sam da kupim neki dvd i nisam mogao zbog lokacije ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcanist Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 2 47@mission: pa jbg, ko ima para, a nece da se muci da trazi i da kampuje ispred platoa uzece tu ;) 2 Sa1Nt: probo sam na njihovom sajtu da narucim bc i nasao sam medju ponudjenim drzavama Srbiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 nadjem i ja, al' kad kliknem da submitujem order, kaze da ne moze da se salje na tu lokaciju... mozda mi se baguje, izvin'te ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRider Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Uz TBC se ne dobija 30days free ??? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 (edited) Nemam linak ovdena ali cisto da znate da je Computer Land organizovao Otvaranje dve posebne radnje u 00:01 koje ce raditi celih 1h za prodaju TBC exp-a.Tako da znajuci da kada je pocela prodaja prepaid kartica od njihove stane,ista je prosla neslavno,mislim da ce se ovoga puta malcice zamisliti pa to lepo organizovati.Sudeci po najavi na sajtu http://www.compland.co.yu/games/wowbc/gde_kupiti.html mislim da ce sve biti ok.Eto za ljude koji razmisljaju o raznoraznim porudzbinama sa koje god strane i iz koje god zemlje. IZ OVE BRE. Edited December 31, 2006 by nogga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 ja ne vidim nigde da pise da ce raditi samo 1h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Nemam linak ovdena ali cisto da znate da je Computer Land organizovao Otvaranje dve posebne radnje u 00:01 koje ce raditi celih 1h za prodaju TBC exp-a.Tako da znajuci da kada je pocela prodaja prepaid kartica od njihove stane,ista je prosla neslavno,mislim da ce se ovoga puta malcice zamisliti pa to lepo organizovati.Sudeci po najavi na sajtu Vec je bilo price oko toga na forumu, u dva druga topica, a i nece biti otvorene samo dve radnje, vec nesto vise :) No nije to sad ni vazno, i ja se nadam dobroj organizaciji. A sto se tice trajanja, i meni je logicno da rade sat-dva, tesko da ce neko sedeti celu noc da bi sacekao tih 10ak igraca najzaludnijih, na primer. Oni koji hoce da kupe docice u ponoc, a ne u dva ujutru, posebno ako ne zele da zakasne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 cisto sumnjam da ce biti samo 10 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Pa ja cisto sumnjam da ce shopovi imati vise od 10 primeraka igre ;)) Mislim, nadam se da je Mikica uzeo koliko mozhe, ali ne zavisi ni od njega, zavisi od kolicine koju mu daju, pa mozhe da se desi da opet bude ona varijanta da se vivendi javi i kaze "a pa vi ste dobili vas kontigent u januaru, sledeci je u junu" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Hah, imajuci u vidu da 12 sati kasnije pochije "zvanichna" prodaja u jedno 30ak prodavnicu shirom Srbije mislim da su ipak mozda dobili vishe od 10ak kopija :p Quote stop making sense! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 oce moci da se kupi vise kopija na jedno lice? to mene zanima Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 oce moci da se kupi vise kopija na jedno lice? to mene zanima "Na jedno lice" :DDD A Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Zeleo bih da dobijem odgovor na pitanje koje glasi? Kako ce TBC funkcionisati , jer ces morati da imas normalan wow acc pre toga pa da naknadno kupis TBC i cd key upgradujes na sajtu da mozes da igras u outlandu ili kako vec. Zanima me jos da li cu moci da igram sa starim acc TBC ( da ne mogu da udjem u Outland dok ne kupim TBC cd) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 hmmm...iz nekog razloga nemam trenutno mod opcije, ali kada ih dobijem, konfi, dobijash 10% warna zbog postavljanja pitanja na koje je odgovoreno u prvom postu ovog topika (kao i na josh 10 mesta na wow subforumu zbog chega je napravljen ova topic i njegov prvi post...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Sorry uglavnom ne citam sve postove , posto uglavnom ljudi pricaju nebuloze nevezano za temu topica Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 da, ali ako je tema sticky obicno makar prvi post ima nekog smisla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Dobro de ... bar nije postovao novi topic u caps locku :P Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 da li ce moci da se instalira WOW retail + ekspanzija ili ce morati da se ide putem WOW + Patchovanje + Ekspanzija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Verovatno samo retail + exp i eventualno neki mali patch... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts