Jump to content

''Zašto sam ostao...''

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ali zar ta njegova kuca nije opkoljena siptarima?PRIZREN PUN SIPTARA.15 srba???????Nece moci da je sacuva.Ni kfor,ni moja baba,ni tovja,...A sta mu vredi da umre dole kad ce je opet uzeti siptari?

Ako je njemu lepo da ostatak svog zivota provede u inatu albancima,i paklu onda neka ga.Ali neka se ne zali na drzavu sto mu nije obezbedila mesto stanovanja i noramalan zivot kad je KiM izgubljeno odavno.

Imovina se svuda brani do kraja, sta sad da dodje neko kod tebe u kucu i zeli da te istera ti bi dobrovoljno pobegao samo da ne bi imao probleme?
To je druga stvar.Ne brani se svuda.Samo tamo gde jos nije izgubljeno.KiM je Srbija?da,da.....

Iskuliraj KB, vidi

vid'o sam deda mraza

Često se zanemaruje ta ekonomska dimenzija... Jevreji u Nemačkoj pre Hitlera su držali skoro više od pola privrede, Srbi u Hrvatskoj pre Tuđmana su činili 20 % stanovništva a bili vlasnici preko 50% zemljišta i oko 30% nekretnina (a pre Pavelića i Tita da i ne pričam). SPC na Kosovu posle restitucije bi imala ooogromne posede (ne znam procentualno baš kolike), a i dalje masa Šiptara od tih 2 miliona nema nikakvu imovinu, a Srbi koji ne žive više na Kosovu još uvek imaju više od trećine vlasništva nad zemljom.

Pogledajte šta radi Grčka sa Makedonijom - drži 56% privrede...

This post has been edited by Klinac Balavac

@de1

Gresis, zivece od sverca droge, oruzja i belog roblja. Kao i do sada.

@topic

Realno, niko ovde ne moze da pomogne tom coveku. Ako krene neko dole od nas sa oruzjem u rukama onda smo mi nasilni, opet sankcije, bombardovanje itd. A od medija nema nista, on je tamo sam a to sto ce b92,rts ili neko treci da prica o njemu na TV ga nece nahraniti ili zastiti kad mu je najpotrebnije.

Ja sam ekstremista i anarhista, ma po meni jedini nacin da se pomogne narodu dole je scenario kad grupa koja vlada i "pregovara" u nase ime prelomi i pokaze kolektivna srednji prst i SAD i EU , objavi opstu mobilizaciju i svi da se sjatimo tamo i resimo taj problem jednom i za uvek. Sila boga ne moli.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Nista nije izgubljeno, ako budemo dobro investirali u KiM i pokupovali sva preduzeca tamo mi cemo da drzimo celu privredu KiM u nasim rukama a onda ce Albanci morati da cute i da slusaju jer ako ne budu imali posao zivece od vazduha.

Brate.

LoL.

Preduzeca koja mi kupimo, propadaju.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Sine, govorimo o coveku koji je svemirski nesrecan, a ne o arcane mage-u kome j onyxyja skinula manu.

Stvarno nekad pomislim da nam sa ovakvom omladinom nema spasa jebote

KRALJU!!! ahahahahahha... a cak nisam ni igrao wow u zivotu... mogu da zamislim nekog freek-a dok ovo cita... ahahahahaha...

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

Brate.

LoL.

eto resenja! kupimo svu privredu u KiM, upravljamo njome par godina, pa je potom prodamo za evro po firmi,

i sta njima ostaje? sjebana privreda... koji je to plan... pa srbi bi mogli ceo svet tako da uniste... jednostavno, dve konkurentske firme, jedna ubaci drugoj srbina kao radnika druga firma bankrotira :)

mi smo u stvari najsavrsenije oruzije privredne spijunaze :)

@topic

ne znam sta reci. stoga necu nista jer sta god da kazem zvucace suvise licimerno ili suvise isminkano u odosu na ono sa cim se taj covek suoacava

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Brate.

LoL.

Pa sve je to AKO neko sposoban dodje na vlast, imamo mi pametnih i ucenih ljudi ali onaj Kostunica je nesposoban totalno, onog Tadica je Djindjic hteo da izbaci al je dobio metak pre vremena pa nije stigao, na celu drzave nam je skolski filozof i to je tu radio posto je imao direktorku kao vezu, nedaj boze...

Skontao sam da treba neko sposoban da je mutljevina i stoka i da ne jebe zivu silu, jer je politika pokvareno zanimanje i ruke moraju da ti budu konstantno crne, moras da si stoka i lazov kakvog nema i onda si dobar, od ovih manekena nema nista, Kostunica me je posebno razocarao ko da je slep totalno, ima dobre stavove al ne moze nista da sprovede jer je sav kao fin...

Edited by De1Rekt0n
SCJP.png

Gledao sam, covek je ispao iz neke teske epike, mada, ono je sasvim racionalno ponasanje za nekoga kome nije puno ostalo, on je nasao svoj smisao u tom otporu i to mu je najbolji razlog da ostane, u Beogradu je on izbeglica, dole je heroj, a heroji kao sto svi znamo umiru uzalud i bivaju zaboravljeni, slava mu...

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Ajde bezi...jebes takav zivot...kad je vec tako sta se tu qrci ostaje,vraca se,bije sa siptarima...

kad vidi da su budale,i da je sam tamo mislim koji ce mu to u 70 i kusur godina?

Nisam gledao emisiju,ali iz procitanog se vidi da to sto covek radi nije junastvo,on nije heroj nego covek bez mozga.

Sve je to lepo,malo patriotizam,malo ovo,ono,al kad je u pitanju glava zajebi toliko qrcenje.

Sta ce takvim zivotom dokazati?Da voli KiM?Pa to moze i iz Srbije.

Druga je stvar ako on nema gde da ode.Ali kapiram da bi mu ovi iz kfora obezbedili neki zivot van,ili neka druga organizacija.Sigurno bi bilo mnogo bolje od kuce bez prozora,i bez ikakve komunikacije sa spoljnim svetom.

Da se stidim?Nema sanse.Emisuju nisam gledao,ali iz ovog teksta "Posle svih strahota i ko

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

a heroji kao sto svi znamo umiru uzalud i bivaju zaboravljeni, slava mu...

не. хероји живе вечно, јер умиру за виши циљ.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.