Longleyy Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Sta reci kad kod njih Thompson napravi koncert na stadionu na kom bude 50-60 hiljada ljudi , a njegov Srpski ekvivalent (Baja Mali Knindza) gostuje po kafanama za gajbu piva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 (edited) ^ Sad si objasnio . pwnowao si ceo jebeni topic. Mislimmmm baja mali knindza :)))) Ohohohohohohoh Edited October 29, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Kod nas kada se neko napije, peva Od topole do topole, Oj Vojvodo Sinđeliću, i Srpska se truba s Kosova čuje, i Polomiću ča Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted October 29, 2006 Author Report Share Posted October 29, 2006 kakis brate...moji ortaci i kad su trezni pevaju anti-cro pesme... Kao npr. ? Da li neko uopšte zna neku hrvomrzačku pesmu? Ja znam zato bar 2 srbomrzačke, a koliko tek znaju Hrvati... Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 ja znam jednu. "oj tuđmane pičkin dime ko ti dade takvo ime" ololo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 (edited) to da hrvati vishe mrze srbe i da to vihe ispoljavaju nije tacno... Koliko primera samo ima u mom okruzenju... Npr. covek je ispred solitera parkirao auto sa hrvatsim tablicama i mentoli mu razlupali auto. Ne kazem da to nisu i hrvati radili automobilima sa srpskim tablicama,ali ni vi ne mozete da tvrdite da oni vishe mrze nas nego mi njih. Upoznao sam jednog decka iz hrvatske preko neta,i pricao sam sa njim,i kada sam zavrsio razgovor ortak mi kaze u fazonu:"Sta bre koji qrac pricas sa njim,on je ustasa.Aj da ga vidim da dodje ovde picku cu mu polomiti."Kreten decko. Svugde ima takvih,na svim stranama. Edited October 29, 2006 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 ^ ispred moje zgrade je vec mesec dana parkiran crni punto sa HR registracijama, i niko ga nije takao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 (edited) ma idi bre u pm:))) u mirnom kraju zivish:)))civilizovani neki ljudi oko tebe... Edited October 29, 2006 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Pa i ispred moje zgrade je stojao hrvatski auto jedno pola godine i isto ga niko nije ni ogrebao. A ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 ...dobro,dobro,srbi su najbolji,najlepsi,i da se ne zaboravi pametni...:)(: i ne smrde nam noge. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Meni smrde. Za medalju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 da ali za bronzu ,a hrvatima za zlatnu? Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Ajde da dodam, neki "merdza" (heh, koji izraz), i to neki stariji malo, stoji parkiran svaki dan na parkingu ispred zgrade kod babe, i tu je vec jedno dva meseca, ima HR tablice i nije mu nista. A generalno, uvece se tu na platou gde je taj parking skupljaju svi iz okolnih zgrada i sede uz pivo do kasno u noc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 shhh mohi zna bolje. p.s. i meni smrde noge. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 kod mene u starom kraju je hrvatski mercedes bio redovno parkiran po pola godine tamo negde oko devedeset sedme. ispred ulaza bate trlaje, da stvar bude zanimljivija. to je onaj mala bara puno krokodila lik iz vidimo se u čitulji. iste godine sam bio u londonu, upoznao tamo brdo hrvata, i svi su bili kul, osim jedne ribe koja mi je došla sa pričom "možda je tvoj stari ubio nekog mog frenda". oterao sam je u pičku materinu i onda je i ona bila kul :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Nem pojma, ja sam sirio bratstvo i jedinstvo sa hrvatima uz pivo na wcg-u ;))) Ma skroz kul likovi, kazu, kad se pusti nesto u fazonu "maratonci trce pocasni krug" ili "mrtav ladan" to gleda 90% hrvatske. Naravno, onih nacistickih budala ima gde hoces, sve to zavisi od coveka do coveka, a ne od naroda. Ja josh uvek mislim da smo mi u sustini jedan te isti narod, za sad je bolje da svako ima svoju drzavu. To sto su sloba i tudjman imali dil da pokvare prijateljstvo i stavljaju u prvi plan sva nasilja, koja su stvarala josh vise mrznje i josh vise nasilja, to je jednostavno politika. Sto se tice smrdenja, bila su 2 hercegovca koja su igrala kanter za njih, majku ti, kako im ubijaju noge, ali su zato ispucali loptu na 52 km/h na nekom takmicenju u monzi i uzeli po mobilni ;)))))))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Kaze lepo vic :"kako orao leti iznad hercegovine" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 'ebem vas sa tim pricama o kolima:)samo sam dao primer da losih ima i tamo,i vamo:))) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 'ebem vas sa tim pricama o kolima:)samo sam dao primer da losih ima i tamo,i vamo:))) imash pravo da se vishe ne pojavljujes na ovom topiku Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Meni smrde noge toliko da cu poceti da se preslisavam o svojim politickim uverenjima, siguran sam da sam zastranio u desno... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 kupila moja keva danas u Manasiji neki sapun sa mentom. Ako vam ni bog ne pomogne oko smrada, onda ne znam sta vam preostaje Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Da peremo noge? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Jel to Chanak iz mladjih dana u avataru, tad je krao na sitno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ja samo da dodam da Srbi u Hrvatskoj zive bolje od Srba u Srbiji. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 moram da te ispravim -- srbi zapravo ne postoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts