Jump to content

''Zašto sam ostao...''

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

to da hrvati vishe mrze srbe i da to vihe ispoljavaju nije tacno...

Koliko primera samo ima u mom okruzenju...

Npr. covek je ispred solitera parkirao auto sa hrvatsim tablicama i mentoli mu razlupali auto.

Ne kazem da to nisu i hrvati radili automobilima sa srpskim tablicama,ali ni vi ne mozete da tvrdite da oni vishe mrze nas nego mi njih.

Upoznao sam jednog decka iz hrvatske preko neta,i pricao sam sa njim,i kada sam zavrsio razgovor ortak mi kaze u fazonu:"Sta bre koji qrac pricas sa njim,on je ustasa.Aj da ga vidim da dodje ovde picku cu mu polomiti."Kreten decko.

Svugde ima takvih,na svim stranama.

Edited by rockdudbg

vid'o sam deda mraza

Ajde da dodam, neki "merdza" (heh, koji izraz), i to neki stariji malo, stoji parkiran svaki dan na parkingu ispred zgrade kod babe, i tu je vec jedno dva meseca, ima HR tablice i nije mu nista. A generalno, uvece se tu na platou gde je taj parking skupljaju svi iz okolnih zgrada i sede uz pivo do kasno u noc :)

kod mene u starom kraju je hrvatski mercedes bio redovno parkiran po pola godine tamo negde oko devedeset sedme. ispred ulaza bate trlaje, da stvar bude zanimljivija.

to je onaj mala bara puno krokodila lik iz vidimo se u čitulji.

iste godine sam bio u londonu, upoznao tamo brdo hrvata, i svi su bili kul, osim jedne ribe koja mi je došla sa pričom "možda je tvoj stari ubio nekog mog frenda". oterao sam je u pičku materinu i onda je i ona bila kul :)

Nem pojma, ja sam sirio bratstvo i jedinstvo sa hrvatima uz pivo na wcg-u ;)))

Ma skroz kul likovi, kazu, kad se pusti nesto u fazonu "maratonci trce pocasni krug" ili "mrtav ladan" to gleda 90% hrvatske. Naravno, onih nacistickih budala ima gde hoces, sve to zavisi od coveka do coveka, a ne od naroda. Ja josh uvek mislim da smo mi u sustini jedan te isti narod, za sad je bolje da svako ima svoju drzavu. To sto su sloba i tudjman imali dil da pokvare prijateljstvo i stavljaju u prvi plan sva nasilja, koja su stvarala josh vise mrznje i josh vise nasilja, to je jednostavno politika.

Sto se tice smrdenja, bila su 2 hercegovca koja su igrala kanter za njih, majku ti, kako im ubijaju noge, ali su zato ispucali loptu na 52 km/h na nekom takmicenju u monzi i uzeli po mobilni ;))))))))

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...