Jump to content

''Zašto sam ostao...''

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nije tacno, ali uopste nije tacno, ako se kreces po mestima tipa SKC za vreme nekih nazi zurki verovatno da ce tako nesto da ti se desi, ali da si ih odveo u kafic negde u centru grada niko ne bi nista rekao, to znam jer smo niz puta pravili okupljanja za ljudima iz HR i sve je bilo super, a kada sam ja otisao u HR i poceo da pricam svi su zurili u mene ceo kafic, a to se sve desavalo u centru Zagreba, da ne kazem da se kelner pravio mutav kao da me ne razume.

Hocu da ti kazem, da sam i ja otisao u HR na neku tekmu i da se videlo da sam Srbin verovatno bih se vracao sa stakama kuci ako bi mi i to dali u njihovoj bolnici, ali zaprepastio sam se sto cak i u centru grada gde nije velika koncentracija takvih ljudi opet imas probleme i to ne samo na jednom mestu nego na vise mesta, kelneri se uvek prave mutavi kad vide da si Srbin, takvih stvari kod nas nema u toj meri i mogu reci da su Hrvati mnogo veci nacionalisti nego Srbi, a tu ti je i cinjenica da je HR etnicki najcistija zemlja u Evropi :)

Ok, gledaj Francusku...

Lol ... ovo je ona prica hrvati su veca stoka nego srbi ... jbg izvini ali ... srbi = hrvati po skoro svemu osim sto su malo pametniji u svemu ovome sto se desavalo ispali.

Btw ne pravi se glup posto i tako jesi, u 3 popodne su kupovale cdove ispred skca.

Ali jbg ovako nesto verovatno ti niko nikad nece dokazati osim da mogu da te pretvore u hrvata u beogradu. Da imas dovoljno intelekta skapirao bi da bi se isto tako ophodili ovde prema tebi da si hrvat, ali shta da se radi, zivi u svom tuznom malom svetu.

I shta sa francuskom? Crnci i muslimani su diskriminisani tamo? Bio video i mogu reci da nisu.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

I shta sa francuskom? Crnci i muslimani su diskriminisani tamo? Bio video i mogu reci da nisu.

Koliko samo nisi u pravu. Pre ce u restoranu dobiti posao belac nego crnac. Crnce izbacuju iz stanova koji se planski rushe, bez da im daju drugo prebivalishte. Brda crnaca zhivi po prihvatilishtima zbog toga. Crnci zhive po najgorim krajevima Pariza i predgradja mu. U totalno su neravnopravnom polozhaju u odnosu na belce. Arapi samo jedu govna i nishta ne rade. Treba ih pobiti.

...

samo cu ti reci da ja idem svake godine u Hrvatsku i nikad problema nisam imao,cak sam izlazio sa burazerom koji me je najnormalnije predstavljao odakle sam i sta sam,jbg izgleda da si jednostavno svima antipatican...

a i inace rom o kom govoris koji trenira vaterpolo moras napomenuti da je on imao uslove i da su mu roditelji isto bili jedni od retkih obrazovanih i radnih roma posto slucajno znam o kome pricas...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Koliko samo nisi u pravu. Pre ce u restoranu dobiti posao belac nego crnac. Crnce izbacuju iz stanova koji se planski rushe, bez da im daju drugo prebivalishte. Brda crnaca zhivi po prihvatilishtima zbog toga. Crnci zhive po najgorim krajevima Pariza i predgradja mu. U totalno su neravnopravnom polozhaju u odnosu na belce. Arapi samo jedu govna i nishta ne rade. Treba ih pobiti.

Ma Mohi bolje zna.

SCJP.png

Pa ako je išao u školu na npr. Voždovcu, verovatno mu nije bilo lako.

Međutim, ja sam prvi razred osnovne završio u Gavrilu Principu, Zemun: Donji Grad, gde ima cigana koliko hoćeš. I tamo nema apsolutno nikakve diskriminacije, ako ništa ono zato što će onaj ko ih bude diskriminisao najebati kad mu cigan dovede pola ciganmale da ga bije.

U mojoj srednjoj (grafichkoj) je bilo bash brda skinsa, a samo jedna romkinja koju mozda nisu dirali samo zato shto je riba (i to mozda nisu).

samo cu ti reci da ja idem svake godine u Hrvatsku i nikad problema nisam imao,cak sam izlazio sa burazerom koji me je najnormalnije predstavljao odakle sam i sta sam,jbg izgleda da si jednostavno svima antipatican...

Poshto si rekao 'svake godine' pretpostavljam da je u pitanju more. Istrani su drugachiji sasvim od Hrvata u Zagrebu.

oO

@ topic ...

ne pada mi na pamet da upadam u raspravu posto ste otisli daleko u off

kao neko ko se selio 3 puta zbog rata mislim da imam dosta bolju perspektivu oko ovakvih stvari u odnosu na neke ljude koje je to u sirokom luku zaobislo a kake ko nenormalni.....

1)covek nije heroj... covek je teska budala... ovo bi bilo kao da se prijavis da otkrivas mine skakutanjem po minskom polju i da posle kazu da si bio heroj

2)ljudi koji su otisli pre njega su pametni... ko ne bi uzeo 3x vecu kintu za kutju i sl. je budala kao i prethodni...

3)ko je u stvari kriv za celu situaciju.... nasa sugava drzava koja takve stvari ne kontrolise uopste(prodaju nekretnina).... ae da vidim da mexikanci kupe pola amerike , pa krenu da pricaju da je njihova... NE MOZE BATOOO

eto... my 2 cents i ne pada mi na pamet da ulazim u neku dublju raspravu

keva mi je odande i svi sa njene strane su bash Hrvati a ne Srbi u Hrvatskoj,ne bih bas da zalazim u off,po tom pitanju,skoro se uvek posvadjam jer mi nije jasno razmisljanje nekih ljudi tako da cu samo reci da nije more u pitanju,vec Osijek...

Pa

Edited by voodoo_

Ја сам требао ићи код ортака у Црквеницу на летовање али он када ме је позвао рекао ми је да баш и није безбедно и да би му било јако жао да се неко срање догоди, мора да прође још много година да људи једноставно забораве на братоубилачки рат, Хрватима су много више испрали мозак са мржњом Срба него Србима за мржњу Хрвата, чак и ове националистичке организације типа Образ немају ништа против Хрвата иако они важе за затуцане националисте...

SCJP.png

Хрватима су много више испрали мозак са мржњом Срба него Србима за мржњу Хрвата, чак и ове националистичке организације типа Образ немају ништа против Хрвата иако они важе за затуцане националисте...

U kom ti paralelnom univerzumu zivis jbt. Sta sa tobom vise pricati kad ti ovako neki prost koncept ne mozes da skapirash. Ti kao "ponosni" srbin nikad neces znati kako je hrvatima u srbiji niti ce te zanimati jer su srbi svevishnji i nemogutje bi bilo da isti budu kao pogana gamad hrvati [/sarkazam]

Jebeno fantasticno.

U stvari ti se dechko sa sela, drugachija je situacija u urbanoj sredini.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

U kom ti paralelnom univerzumu zivis jbt. Sta sa tobom vise pricati kad ti ovako neki prost koncept ne mozes da skapirash. Ti kao "ponosni" srbin nikad neces znati kako je hrvatima u srbiji niti ce te zanimati jer su srbi svevishnji i nemogutje bi bilo da isti budu kao pogana gamad hrvati [/sarkazam]

Jebeno fantasticno.

U stvari ti se dechko sa sela, drugachija je situacija u urbanoj sredini.

Znas kako ja se ne secam da sam ja vidjao po TVu svaki dan pominjanje Hrvata kao zlocince stoku i ne znam ni ja sta, iako su oni cak napravili etnicku cistu Srba sa njihove teritorije, ja se ne secam da su Hrvati bili proterivani iz Srbije?

Dolaze mi ortaci iz HR svake godine i nikada ovde nisu imali nikakve probleme, ja nisam rekao da ni ovde nema ljudi koji mrze Hrvate jer nemaju pametnije sta da rade ali cinjenica je da takvih ljudi u HR ima mnogo vise nego u Srbiji.

Ajde da ti ispricam jednu pricicu, moja keva ima klijenta koji zeli da sredi nesto u HR, nije ni bitno, uglavnom taj pravni akt koji je podneo Hrvatima oni su odbili i rekli da im treba prevod, a ne postoji prevod sa srpskog na hrvatski jer je to u sustini jedan jezik, onda da ti sve bude jasno kako su oni civilizovana drzava.

SCJP.png

Jel cinjenica? A da pogledas u recniku sta ta rech znachi ...

Не морам да гледам речник, код нас на ТВ програмима се не шири мржња према Хрватима, такође док сам гледао један филм који је имао ХР титл, фразу "You are dumb as stump" превели су као "Глуп си ко Србин", па ако ми ортаци из ХР кажу да је та мржња код њих много више изражена него овде а долазе овде сваке године по неколико пута онда ја не знам шта теби није јасно.

Мада не вреди се расправљати са тобом јер ти све најбоље знаш као и оно за Французе па кад неко из Француске напише да то што лупеташ није тачно онда ћутиш ко мула.

Edited by De1Rekt0n
SCJP.png

Brate mohi, mislim da ti ipak živiš u paralelnom univerzumu...

Naša potpredsednica Vlada, Hrvatica, kaže da bi bilo lepo kada bi i Srbi u Hrvatskoj imali prava kao Hrvati u Srbiji!

Kod nas kada se neko napije, peva Od topole do topole, Oj Vojvodo Sinđeliću, i Srpska se truba s Kosova čuje, i Polomiću čaše od kristala, kod njih pevaju Ubi, ubi, ubi Srbinaaaa... (iskustvo moje drugarice, inače soroševke, iz Hrvatskog voza)

Bivši komšija (za vreme njegovih izbegličkih dana), izbeglica iz Hrvatske kome su ustaše kao klincu još u II sv. ratu odsekle šaku, pošto se vratio u Hrvatsku bio je uhapšen posle nedelju dana zbog "ratnih zločina". Da podsetim, čovek koji ima preko 70 godina, i uzgred da napomenem da je ceo rat proveo na spratu iznad mene... I evo sad mi keva reče, umro je u njihovom zatvoru!

Otac moje devojke još uvek ne sme da obiđe svoju očevinu u Lici samo zato što je vojno lice, iako je kompletan rat proveo u Beogradu radeći kao šef sanitetske nabavke. Jer se zna, da su te fantomske optužnice za ratne zločine fenomenalno sredstvo protiv povratka o čemu su im kenjale sve moguće medjunarodne NVO.

NEMOJ MOLIM TE DA MI PRIČAŠ O HRVATIMAAAA!!!!

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

Isto tako bi bilo dobro da i ti recimo ne pricas o srbima.

Smara.

Al ozbiljno.

Te price rekla kazala, ortak ovo ono nisu validan dokaz.

Debil Bora iz kraja je 91-ve zaglavio zatvor. Izbio je coveku oko u lokalnoj fliperani jer je covek slovenac. I eto sad slovenci treba da o tome raspravljaju po forumima.

Opet, ako budes realan, videces da smo gori od hrvata po najbitnijoj stvari...mozgu.

Znaci ko stoka su cekali po par sati ispred tupave IDEJE da kupe kupus po dinar. ispisali nam se hrvati u oko, verovatno vriste od smeha.

Al mi smo pametni, casni i miroljubivi.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ne pricam ja o nekom ludaku iz fliperane, jer takvih svakako ima svuda, verovatno i u Švedskoj, i ako bih bio toliki baksuz da uđem u baš u tu fliperanu [:D] verovatno bi mi izbio oko zato što je onaj Miajlo izboo njihovu ministarku spoljnih poslova. Ja sam, ako nisi "zamjetio" pričao o sistematskom ponašanju HRVATSKE DRŽAVE PREMA SRBIMA.

EU ih je opominjala xxxx puta da objave konačan spisak optuženih Srba za ratne zločine, da bi prosto ljudi mogli da vide da li su na spisku ili ne, a ne da kad pređu granicu, oni samo stvore njegovu, DO TADA TAJNU optužnicu i time pošalju poruku ostalim potencijalnim povratnicima - UMREĆETE U NAŠEM ZATVORU.

A da ne pričam o stanarskim pravima, parama za obnovu kuća i sl.

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

Moja porodica je posedovala odmaraliste blizu Crkvenice, za vreme rata je objekat sluzio, koliko su moji roditelji saznali, za vojsku a onda je zgrada prodata i renovirana tako da moji roditelji od toga nisu dobili nista, a sad pricamo o tome kako su Hrvati mnogo ispred nas...

Fakat je to da je HR etnicki najcistija zemlja u Evropi i toliko o tome kako su oni liberalni kao sto Mlohi tvrdi...

Edited by De1Rekt0n
SCJP.png