Dušan_ Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Sad cu da se najedem, da mogu vecheras da pijem... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 hoho za mesec dana punoletstvo g_G [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 nazdrao se kao stoka na rucku, posle otishao do ortaka malo, sad kao sredjujem diskove kod kuce, ali to je jebeni sizifov posao:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Pusti bre diskove, aj se trsimo na betlnetu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 pa gde si ti, ja bio sinoc oko 8-9 nema nikoga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Sredio kompove u redakciji. Mislio sam da jedan komp mogu da stavim da bude umesto sadasnjeg servera ali mi to nije poslo od ruke, no nema ni veze. Ostavio sam stari komp kao serverski, novi namontirao (hvala nidzi sto je sredio novi komp i jos jednom vanji za sredjen net), povezao stampac i tako to, pa cu uskoro da idem dalje do grada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 protraćio dan na odmor i razne glupost, sutra radna atmosfera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 zaspo u 6 (nesto crtao),digao se u 11, za dorucak mi keva napravila picu, u 1 bio kod Fontane - deda castio pilecim batacima,u 14h stize mi poruka od Velikog Vodje, u 16h bio sa jednom devojkom u La revolucionu, u 9 dosao kuci, gajba prazna - matorci zapalili u selo,... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 ne osecam ni jedan mrtvi deo tela kolko sam umoran... ali ono.. pozitiva ! ha..... shakira shakira Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Izlazim :) , al ne pijem :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 one tamo nedelje basket tour po Floridi... taman za Thxgivin' raspust... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 14h stize mi poruka od Velikog Vodje, sta, stigla je samo jedna? zavrsio sam sve sta sam imao po bigzu, sada pravac napolje dok nisu stigle psidze, ili rhh drugari eventualno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 a ostale dve sam ignorisao, jer ja jesam impulsivan i mega neorganizovan, ali mi nije hobi da se udaram ciglom u glavu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 opet sam bila na svadbi ova je za razliku od prethodne bila totalno u selo fazonu slusam neke pesme o zemunu , malo sam se rastuzila zbog jedne pesme o devojci koja se zbog nesrecne ljubavi udavila u Dunavu... :( step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 sad sam se probudio iz kome. glava & nos su mi skroz zapusheni. odoh da skuvam chaj. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Pokusavam da se naviknem na ovu tupavu vremensku razliku, konstantno spavam po danu a celu noc vilenim... Pa barem ima Simpsonovi i South Park ceo vikend \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 ne znam da li je neko od rhhovaca sinoc primetio da se u obliznjem kaficu na meniju nashla MANGUPSKA PLJESKAVICA sa citiram "mnogo ljutih dzidza-bidza unutra" :) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Malopre odvezao devojku kuci, i u kolima mi stize sms od ortaka: "Gde si ti, mi smo kod desnog shanka..." Ja zbunjen, pitam sta lupeta, a on u SKC-u, vecheras su Yahel i Nomad. Gde su meni bile ochi kad nisam video najave za ovo. I zashto svi smatraju da ja po defaultu kupim kartu za ovako neshto pa me ni ne pitaju... Jebiga, sta da se radi, docice opet. Umoran sam svejedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Popio 1/4 flashe vodke, pijanka propala, smrzo se ko pichka i smorio ko djubre... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 projektujem neki restoran za faks, u medjuvremenu chatujem na ircu i pomislim kako bi bilo ok da imam svoj blog i postavim ga. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 idem negde u grad... sutra pocinje ncaa sezona. odradio scouting protivnika posle 8,5 sati. sada mogu da blejim. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravaa Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 kakvo vece jebeno vece dojaja vece sranje vece :) :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 zene ne umeju da piju... tacka. ne umem ni ja, al makar ne umem sa stilom :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Ustao okolo pet, odgledao odbojku, pobedili smo, tako da sam sad srecan. Forum, pa mail i ostale stvari, onda od grada pa posle na sastanak. To je plan za danas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 doručkovao, sad dok je mir u kući da završim obaveze za sutra i da ako budem imao inspiracije uradim jedan rur wall :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts