Jump to content

RURology 06: Wallpaper takmičenje

Lucky

Recommended Posts

• Replies 506
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Svaka chast svima na trudu...samo jedna mala primedba - ljudi nemojte da forsirate svetle, a narochito ne belu boju. Sa ugashenim svetlom i belom pozadinom na monitoru efekat je kao da se gleda u sijalicu - smrt za ochi. Crne varijante FTW!

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Ma bre, vi sto se lako smarate, sta vam je? :) Pa ono, sve cemo radove "u problemu" ispitati i videti sta sa njima, a nema razloga da vi ne saljete dalje svoje wallpapere. Ne kazhem ja sad ovo da bih kao imao sto vise wp-ova na konkursu, vec je potpuno bezveze da zbog jednog ili dvojice vi odustanete od kacenja.

Kao kada bi vam neko prekoputa faksa (dok vi ulazite unutra) dobacio "aaaa, taj faks je jedan, tamo se nista ne uci i tamo idu debili" i vi kao "u, stvarno, smorio me, idem kutji da jedem chips i igram pes, sutra se ispisujem".

A vi svi ostali, posebno oni koji su rekli da ce poslati neke radove, to i ucinite, nemojte samo da govorite sta su drugi trebali da urade ;)) btw, banman je napisao dobar post oko pojasnjenja situacije, svaka cast na tome.

poshto sam se osetio prozvanim ,evo od mene jedan :P.

rur06gtadone1024lowqualitybi7.th.jpg

http://img176.imageshack.us/img176/395/rur...wqualitybi7.jpg -1024x768

http://img176.imageshack.us/img176/258/rur...1600immzxq6.jpg -1600x1200

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom