DamjanMX Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Moj je 120%, to je jedan od test rendera koje sam kacio, evo ovaj: Evo ga drugi stari test render: http://img170.imageshack.us/img170/8251/l2ta2.jpg A evo sad sam otvorio model u maxu i izvukao screenshot: ....jesi li ti na tom cd-u dobio model ili sliku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 e bio mi užasno poznat taj heliš, al nisam hteo da lajem, a sad sam se setio da je damjan to kačio (i) ovde. verovatno još uvek ima topik sa time. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 da, ja sam kontao da stamat = damjan, uzhasno me podsetio stil na njega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamat Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 E pa Damjane , isto to sto imas ti imam i ja, tako da sam i ja mogao da tvrdim isto sto i ti, i mogu da ga otvorim u 3d max-u itd, i izvucem screenshot itd... ali nije u tome poenta.Poenta je u tome da u pravilima konkursa stoji da ja kao dizajner mogu da koristim pojedine opste elemene vezane za gaming i itd, tako da sam ja nasao opsti element na disku sa opstim pokaznim modelima i nasao na neki koji mi se uklapao u celinu projekta.E sad ,koja je prica oko toga ,glupo je da se upushtamo u neke glupe rasprave gde je moja rech protiv tvoje, nego meni je dovoljna bilo kakva ideja da nesto remeti originalnost moga rada , posto je cak i font na radu moj i objavljen je od strane akademije primenjenih umetnosti u kg-u i bg-u, tako ako ti smeta sto sam iskoristio taj rad i mislis da treba da uklonim taj model sa moga rada , uradicu to bez problema, jer onda smeta i meni, ipak mi je obraz najbitniji.... Samo jos jedan savet prijatelju kako buducem kolegi, bolje cuvaj svoje radove i zbog sebe i zbog drugih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamjanMX Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Nema tu moja rec protiv tvoje jer je rad moj....as simple as that :) ....i dalje mi nije jasno da li na tom cd-u imas model ili samo taj render........a, sto se mene tice, slobodno koristi sliku.....samo mi daj pola nagrade :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamjanMX Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 (edited) Nisam....ali nada umire poslednja Edited October 15, 2006 by DamjanMX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 (edited) isto to sto imas ti imam i ja, tako da sam i ja mogao da tvrdim isto sto i ti, i mogu da ga otvorim u 3d max-u Ovaj rad je uradio dmx, secam se dok ga je radio i kada je kacio slike itd... mogu naci linkove Ako si vec uzeo sliku... pa cak i sto nisi pitao (sto i nije fora), nije tesko napisati dole "model je uzet od tog i tog", recimo da nisi mogao da stupis u kontakt sa njim, a ovako uzmes i jos pricas kako si i ti mogao da otvoris taj fajl... Registrovao sam se samo da bih odgovorio ovde, jer mi je muka kada vidim ovako nesto... Edited October 15, 2006 by Abi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 1. rad je 101% damjanov, sećam ga se, a ima i topik u ovom forumu 2. stamat kaže da je dobio rad na disku od asistenta na faksu, i da nije znao da je damjanov. nije kriv ni za šta osim što je hteo 'leba bez motike :) 3. nema potrebe za ovim hejtom gore 4. damjan je rekao da rad može da ostane u konkurenciji uz podelu nagrade. tako će i biti ako stamat ne kaže drugačije (tj. ne povuče rad iz konkurencije) edit: ako već neko hoće da isteruje mak na konac, nek navata lika koji deli tuđe radove na diskovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 A jel vi sve te radove radite na originalnom softveru? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamjanMX Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 ...ma stvarno mi ne smeta sto koristi moj rad, samo mi je bitno da se zna da je moj :) .....nego me je najvise zbunila stamat-ova reakcija, u fazonu, dokazao si, ali nisi dokazao, to sam mogao i ja da dokazem....itd....nije da sam prepotentan, ali jedno izvini bi bilo i vise nego dovoljno ;) ....i sta ti imas na kraju, sliku i/ili model? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Mislim da je bolje pitanje ko je taj "asistent". Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 zbog ovakvih stvari je trebalo da se radovi shalju iskljuchivo na mail.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 zbog ovakvih stvari je trebalo da se radovi shalju iskljuchivo na mail.. pa pazi.. to BI sredilo stvari do glasanja , ali bi onda 1) nasao opsti krkljanac 2) neko bi se mozda promuvao s tudjim radom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Ma jeste damjanov rad...jos dok je bilo rur3d takmicenje pre oko godinu dana ili slicno. I to je bas kacen render ovde na rur-u. btw. Ti si Damjan sa zone? Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamjanMX Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Yup...taj sam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 pa pazi.. to BI sredilo stvari do glasanja , ali bi onda 1) nasao opsti krkljanac 2) neko bi se mozda promuvao s tudjim radom ja cu poslati svoje radove na pm da bi smanjio shanse da me provalite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamat Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 E ovako da bi resili sve nedoumice , ja saljem redizajn mog RUR 3 rada.Molim ziri da prihvati moju izmenu. Nov model je moja autorska fotografija za koju sam dobio odobrenje od kineza na buvljaku ,prvi red - treca tezga levo....... Nadam se da nema nikog ciji je ovo rad , jer cu u protivnom morati da zakoljem kineza ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Pre nego se desi glasanje biće valjda diskvalifikovani svi na čije radove sitgnu osnovani prigovori... Ja cu da odradim svojih par ideja cim mi proradi "veliki" komp ovaj stari ima ekran sa stalnim blurom i suludim bojama :)) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Nisam odavno radio wallove, tako da sam out of the loop, ali je meni generalno oduvek ideja bila bitnija od same tehnichke izvedbe, tako da, evo ga jedan od mene: :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 3)da, sa1nt nice dobar wall ali sta da radimo mi koji smo korak od slepih miseva? Jel moze crna varijanta ? oki: full size: http://www.b-inspired.co.yu/photos/albums/...hebest_dark.jpg nesh' ne mogu lepo thumb da namestim ;) EDIT: nisam ni chitao da hocesh crnu varijantu, mislio samo tamniju pa odradih u plavoj jebiga ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Dragane ffs, promeni taj font :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 m'jok, dopada mi se u ovoj varijanti ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 zaboga imenjache pa od toga bole ochi opako =o) mada ideja e usper, ono sto ti treba je zapravo pozadina kamenog zida u pecini i rukama nazvrljan url =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Slepilo od epi-dezena+font... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Slepilo od epi-dezena+font... a? dosta za danas ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts