Sting Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Ma boli me palamura nek igra baba od mladjana dinkica i grujina sestra samo dok pobedjujemo. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Mozete vi da skontate da deki ne igra istu poziciju u repki i u interu..... u repki ga forsiraju da bude playmaker gde se on ne snalazi realno, a u interu na svojoj pozicija igra odlicno Sto se tice Pantelica ja ne kontam sta vi 3pujete, Pantelic, Zigic jedan od boljih tandema koje smo imali poslednjih godina... Slazem se da Lukovic treba da igra, ima mnogo dobar centarsut btw mladi za sada 5-0 vs svedske :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Mladi svaka cast! Glupi Svedi... em sto su pukli em sto nisu imali navijace :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Realno , ok , pobedili su 5-0 , ali maksimalno su me iznervirali porazom 3-0 kod kuce. U cetvrtak uvece u Modeni (jedan lokal u NS-u) je bila kompletna mlada reprezentacija , svi pijani ko guzice , muvaju klinke itd.Ostali su do 2 ujutru , posle su otisli ko zna gde. Mene bi bilo sramota , znam da sutra igram odlucujucu utakmicu , da treba da predstavljam svoju zemlju , a vece pre utakmice zurka do 3-4 ujutru , pijan ko majka. Pa ne ide to tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Izgleda su dobili spankovanje :D TO BRE HEBI GLUPE SHVEDJANJE! Dobri su kao vikinzi al' im nije ishao fudbal danas neshto :). Ajd sad da uzmemo svestsko cisto zato shto smo proshle dve godine ispushili. Nije vazno kako, nek nas neshto usere kao ovde :P. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Ma boli me palamura nek igra baba od mladjana dinkica i grujina sestra samo dok pobedjujemo. grujina seka je zauzeta jebiga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 grujina sestra ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 aj sad svi koji kazu da su pantelic zigic najbolji tandem koji smo imali poslednjih nekoliko godina!!! pa ko je nama bio u napadu savo majmun, kezman ??? pa mi nikad i nismo imali nekog napadaca ja i dalje tvrdim da pantelic ne zna da trci i da nije nikakav napadac ali sada trenutno boljeg nemamo a zigica nikad nisam ni voleo decko moze da igra 70 min max Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 grujina seka je zauzeta jebiga grujina sestra ftw ALO TARZANI NEMO' DA RADI GRUJINA BANANA [:D] Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Glupi Svedi... da su glupi ne bi nam dali ona 3 gola... nije da mi nije drago (upravo suprotno, naravno), ali potpuno nerealan rezultat. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 aj sad svi koji kazu da su pantelic zigic najbolji tandem koji smo imali poslednjih nekoliko godina!!! pa ko je nama bio u napadu savo majmun, kezman ??? pa mi nikad i nismo imali nekog napadaca ja i dalje tvrdim da pantelic ne zna da trci i da nije nikakav napadac ali sada trenutno boljeg nemamo a zigica nikad nisam ni voleo decko moze da igra 70 min max ololo pa jedino sto zna je da trci Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Razbicemo Jermeniju sa 1:0 GG :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 da su glupi ne bi nam dali ona 3 gola... nije da mi nije drago (upravo suprotno, naravno), ali potpuno nerealan rezultat. Da, a tih 0:3 u beogradu je realno? Ako si gledala obe utakmice, znaces da je to sto si rekla potpuno bezveze... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Igra Deki sasvim solidno za reprezentaciju , da igra lose nebi bio tu kao npr. kezman i ostala kompanija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 11, 2006 Author Report Share Posted October 11, 2006 ^vazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 jes' lupio, al' neka.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 (edited) Jebo vas Pantelic,ne zna ni penal da shutne ...sad mi ga je zhao,2 puta je blokirao cist gol :) Edited October 11, 2006 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 dobar decko, sta reci ? :) gj srbiJo ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotonica Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 (edited) [edit]Sting je, nije sotonica :P. Samo zaboravih da se izlogujem...[/edit] Nikad zadovoljni! Tishina bre tu! Edited October 11, 2006 by sotonica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Poljaci prebili Portugal...ova grupa je sve zanimljivija. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 trishovic - jebo ga otac koji ga je doveo kovachevic - nije se video na tekmi, osim shto je polu-namestio gol stankovic - MRSH U PM, jebalo ga onakvo izvodjenje penala vrljavo koroman - najsvetliji na tekmi, dechko igra i trudi se za sve pare duljaj - standardno dobar pantelic - jebiga, ne moze on bolje, al' bar nije mrcina - trchi zhigic - svaka chast, skidam kapu.. odavno nisam ovoliko cenio nekoga iz zvezde lazovic - prekratko bio na terenu za komentar, lep gol... sve mi vishe ide na kurac nasha reprezentacija... pobedili jesu, ali oni ljudi ne umeju da hodaju, trebali smo da ih otkinemo od zhivota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 trudi se pantelic, u herti igra bash dobro ali danas ga bukvalno nishta nije htelo. isto bih se slozhio sa onom konstatacijom da su zhigic i pantelic jedan od boljih tandema koje smo imali. i svidja mi se ova kombinacija sa uvodjenjem ilica i lazovica sa klupe. svidja mi se shto se dragutinovic vratio, kezha je pokazao proshle godine da sa zhigom mozhe dosta dobro da saradjuje tako da ochekujem i da se on u jednom momentu vrati. shto se tiche onih koje bih odstranio po kratkom postupku, to su marijan markovic ali mi ne pada na pamet ko bi mogao da igra njegovu poziciju, i trishovic. iako sam zvezdash, mislim da bi idealan za tu poziciju bio npr zajic. kad god sam ih gledao lik je odigrao strahovito dobro. no zhivi bili pa videli, za sad imam poverenja u klemente, samo dok pobedjujemo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 samo neka ne stavlja onog mutavog trisovica.decko je lud...nema osecaj,kad dune onu loptu ode i 3 qrca... ostali solidni i dovoljno za pobedu nad jermenijom....ali opet moram da izdvojim banderu koji cepa samo tako:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 koroman - najsvetliji na tekmi, dechko igra i trudi se za sve pare i ti i ja bismo se verovatno trudili da smo u startnih 11 repke ;) koroman je govno realno, nije mi jasno zbog chega ergic ne dobija priliku umesto njega... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts