stalja Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Teshko da cesh dakicu da ubedish da valja bilo koji drugi auto sem nemachkog :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Shto ne zivim u mrtvoj nemachkoj http://www.mobile.de/SID6Twfa5VWvPhcgYfB3x...1249415096& Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 ma ne ovde su sve neki japancofili oni kao prave najbolja kola ok dobra su ali se ne mogu porediti sa svabama zna se ko je doktor. cena je srazmerna kvalitetu sta to ta honda akord ima bolje od jednog passata? (d motori) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 ti darijane zhivish josh uvek u sedamdesetim i osamdesetim... jedna tojota avensis nije nipochemu inferiorna u odnosu na pasat. to isto vazhi za akord Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 ok dobra su ali se ne mogu porediti sa svabama zna se ko je doktor. cena je srazmerna kvalitetu sta to ta honda akord ima bolje od jednog passata? (d motori) 19.500 evra < 26.200 evra Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 pasat je 1,3436 puta bolji! minimum! i pasat je neuporedivo lepsi od avensisa... doduse honda akord kida na lepotu samo ima taj debilan znak kad vidis auto i kaze, aaa to je honda... skrn al zato kad ulicom prodje audi (ger) bmw (ger) mercedes (ger) cice vriste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Darijane cuti tebi je crko onaj bmw :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 to je zato sto su cice glupe i znaju sta je subaru impreza i mitshubishi lancer...tako da daki fenseru nemas pojma:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 10, 2007 Author Report Share Posted March 10, 2007 daki bezi sa mog topika... pasat i akord u istom postu... bezi bre :) kad chujem nemca kako krkce frkce dok radi smuchi mi se odma' :) da ne pricamo o estetici jer je to subjektivna stvar ali pasat da bude lepsi od bilo chega aufff.... dzapaniz stajl ftw da imam para uzeo bih lexus :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 sta ce mi ostati ceo zivot u secanju: covek seda za cls-a. ja gledam sta on radi sedi u kolima ne pali. posle 10 sekundi cekanja auto bez paljenja motora krece se napred (bugarska, nesebar, stari grad; ne mozes voziti brze od 20-30 ali se nije cuo) bmw se posle 2 godine, na semaforu uopste ali uopste ne cuje. a dok ubrzava ima samo onaj zuuuuuu zvuk aviona e to su kola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 pa ti sad predje sa pasata na bmw-a, koji je extra makina ali ima tako ogavan imidz da je to katastrofa...retko koji model je lep, svi su u glavnom kao modeli najk patika iz sredine 90ih ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 sta ce mi ostati ceo zivot u secanju: covek seda za cls-a. ja gledam sta on radi sedi u kolima ne pali. posle 10 sekundi cekanja auto bez paljenja motora krece se napred (bugarska, nesebar, stari grad; ne mozes voziti brze od 20-30 ali se nije cuo) bmw se posle 2 godine, na semaforu uopste ali uopste ne cuje. a dok ubrzava ima samo onaj zuuuuuu zvuk aviona e to su kola nemoj u tom pravcu protiv Japanaca :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) pa ti sad predje sa pasata na bmw-a, koji je extra makina ali ima tako ogavan imidz da je to katastrofa...retko koji model je lep, svi su u glavnom kao modeli najk patika iz sredine 90ih ;) Ajd sad.Oces da kazes da BMW nema lepa kola??Dajte bre , malo ste preterali sa tim obozavanjem japanskih kola... Edited March 11, 2007 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Nije poenta samo u lepoti vec o tome da isti auto trpi nashe puteve i benzin. Honda pravi najbolje motore i ne crkava, dok je dakijev bmw trenutno u servisu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 longli, koji trenutni bmw ti je lep? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 longli, koji trenutni bmw ti je lep? Jedini koji mi nije lep je ovaj novi bez dupeta.Mislim da je kec.Uglavnom ako ne racunamo starudije od pre 10-15 godina , nisam video ruzan bmw. Nije poenta samo u lepoti vec o tome da isti auto trpi nashe puteve i benzin. Honda pravi najbolje motore i ne crkava, dok je dakijev bmw trenutno u servisu :)) Ja nista nisam rekao o performansama , vec na to sto je G rekao da bmw ima ruzne modele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 pa ima "ruzne"... to je naravno pitanje ukusa, subjektivno je sve, ali ako volish trenerke, teretanu, shishanje na kec i taj zonfa onda sigurno volis i izgled bmwa :P ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 ok, stvar ukusa. meni je ceo trenutni rang gadan. trojku donekle izvlače odlične proporcije, ali stajling je svakako kriminalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 staljo, znas sta je bilo otkacio se neki dzek usled tumb-tumb-klaj-klaj-drk-drk puteva samo ga vratili nazad :))) mislim, statistika kaze da u prvih godinu dana japanci mnogo manje vremena provode vremena u servisima neko nemci ali opet... izmeri lepotu: ili jos bolje nova trojka kupe pa ima "ruzne"... to je naravno pitanje ukusa, subjektivno je sve, ali ako volish trenerke, teretanu, shishanje na kec i taj zonfa onda sigurno volis i izgled bmwa :P ;) krajnje retardirana izjava ne treba kontra komentarisati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 ta trojka je meni pregadna. sedan mi je jedini podnošljiv, kao što rekoh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 mozda ali ako je bmwova zadnja serija 1-7 gadna, zajedno sa jednim clsom, clom, novim som i sl od mercedesa onda je ovo teska nakarada i neuspela kopija vektre: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 osim što je avensis izašao pre te vektre (a ružna su oba u pičku materinu). nisam rekao da je ružan CLS, a novi CL, SL i S su jako jako gadni. darijane, video sam mnogo više dobrih automobila od tebe, nemoj ulaziti u ovu priču, izgubićeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 ma ja sam izgubio od kad sam se rodio nego me samo zanima odakle tolika fascinacija japancima i toliki hejt prema nemcima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 postoje dobra i loša kola, i njihov pedigre u tome igra manju ulogu. gotiviti samo japance ili samo nemce je retardirano, u obe grupe ima i loših i dobrih. ja sam samo rekao da mi je bmw-ov bangle dizajn odvratan :) s druge strane, sviđaju mi se skoro svi novi audiji, porše obožavam, a i VW ima dva-tri ok modela (veyron, gallardo, arnage T... :P) što se samog izgleda tiče, tu su englezi šefovi, uz pininfarinu na drugom mestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts