Junkie Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 duff i stepin vajat rulaju! nemam sa vise da dodam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted September 29, 2006 Author Report Share Posted September 29, 2006 ima i loki na vidikovcu, kod trafostanice. mikan je kod zelenog venca..ne znam kako se tachno zove ulica..tu je blizu javna garazha.. :))) milja&nesha :love: upravo sam se prezhdrala.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Poshto zivim u selendri nisam imao mnogo prilika da jedem u BGD-u ali znam da sam najbolju punjenu pljesq u zivotu pojeo kod Staklenca, ne znam kako se zove pljeskavdzinica. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 uno, pekara bulevar, perper... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 kod mare je bila najbolja pljeska... sad je sve samo bleda senka toga... poslednje shto sam jeo jako dobro je ladno na vracharu u nekoj mesari likovi ne naplatjuju przhenje ako kupish meso kod njih i super spremi, samo nema priloga olo... Satane, idi shutni se u glavu... vishe puta... mozhda ti proradi. Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 mikan je kod zelenog venca..ne znam kako se tachno zove ulica..tu je blizu javna garazha.. Od zelenjaka do retenzije ima brat-bratu sat vremena pe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 !?!? Kako BUBA JEBENA moze da se poredi sa Duff-om !?!? Kako ta pljeska ili bilo koja druga moze da se poredi i sa jednim hasom van Panceva ? Bre leskovachki roshtilj tamo kod buske je 3x bolji od bube?? Ili nisi jeo nikad u duff-u pa ne znash ili si jeo pa si lud neuki gruja ti kitu hoces? brate,najbolji odnos cena/kvalitet/prilog/lepinja i nisam jeo u Duffu,ok,ali jel ti kad si gladan ides za Bg? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 No dobra stvar je da je tek par uzera napisalo tu iritantnu rec "pljeka" (kao neki obrok za retove). No ajd da ponovimo, otkad je cica opet online, nema dalje price. Inace onaj shish kod nas na nbgd izgleda da stvarno lezi na nekim podzemnim vodama...neprekidni red. Bedak, ja tamo ne podnosim hranu, ne prija mi. Inace jeo sam nedavno u duff-u...kvantitet over kvalitet. Nista spec. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
maj4e Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 definitivno bih bila izdaja kad ne bih rekla da je loki iz mog kraja najbolji,al mnogo me smara sto su napucali cene jer znaju da pola strahinica jede tamo,a sve budza do budze pa im se moze da za jednu obicnu pljeskavicu daju po 150din..mada stepin vajat je isto super al najgore je kad su prilozi razvodnjeni..zato samo cepam luk,kupus i ljutu:) Quote dovoljno i zrno je da srce uvek puno je Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Meni u duo grilu na brdu extra pljeja ima da birash somun lepinja uvek sveze vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Loki moze da mi posisa sa onim njihovim sojburgerima mamu im jebem u picku ustasko-bavarsku... Perper OK, al kad pitas kucku dal nozhem mozhe da preseche pljesku na POLA, ona kao "mmm ,ne, ne mogu... Ma da ti ja malo jebem mater isfrustriranu smrduljo majmunska! I onda jedno veche posle Clubnight acme partija na Exilu odvede me jedan ortak do Stepina... kako sam izashao iz kola moje lice prekrio je osmeh kromanjonca koji je posle nedelju dana gladovanja upravo ugledao krdo umornih bizona... Taj miris..... koji shiri nozdrve... i na prsticima te dovlachi do drvene kutjice u kojoj rade mali simpaticni coveculjci kojima je jedini cilj u zhivotu da tebi omoguce slasnu mesnatu tvorevinu brizhno probranu medj vishe plemenitih sorti mesa, da je pomocu tajni najvecih majstora umeshaju i uobliche u prepoznatljiv pljosnati kruzhni oblik i da na zharu na kojem bi i bog ogrejao ruke dovedu tvoju pljesku do savrshene rumeno-braon boje koja sva lipti od kapljica ulja te podseca na nesto sto gotovo da jeca i vapi za tvojim gladnim stomakom dok ti miomirisi luka i kojekakvih gandalfskih zachina paraju umom i najavljuju skori spokojan san!!! Bilo bi ravno smrtnome grehu da se cela pricha ne krunishe limenkom "Bravo" soka od grozdja! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Loki i Duf, nekada davno Mara - a i Njamburger je nekada davno bio vrh, mada ni sad nije losh... pa i nije bash toliko davno... ali bice :) Njamburger je pre 3-4 godine bio majka nad majkama. ma Perper ftw Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Uno grill je meni ok, a i ima ih svuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 U, stepin vajat... tamo sam jeo jednom na nekoj pauzi sa faksa, pola dana sam vario... jujuju, punjena pljeskavica, ili pljeka kako igz0r voli da je zove :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 definitivno bih bila izdaja kad ne bih rekla da je loki iz mog kraja najbolji,al mnogo me smara sto su napucali cene jer znaju da pola strahinica jede tamo,a sve budza do budze pa im se moze da za jednu obicnu pljeskavicu daju po 150din..mada stepin vajat je isto super al najgore je kad su prilozi razvodnjeni..zato samo cepam luk,kupus i ljutu:) kakve veze to ima sa krajem, kad je lokiju mnogo kvalitet opao,a cene porasle jeste da i dalje hasam tu jer mi je do jaja blizu (minut od gajbe bukvalno), al jebiga preterali su, mada je bechka ok Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 brate idi banuj se. Satane, idi shutni se u glavu... vishe puta... mozhda ti proradi. Volite me deco moja. Quote Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Uno grill je meni ok, a i ima ih svuda mmmm ne. uno grill ima jako dobre pilece batake. pljeske - ne Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 nego ti nama reci kakve su americke pljeske u proseku, a da nisu mek, burger king ili wendy's? jel imaju nesto sto se moze uporediti sa nashim? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
maj4e Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 (edited) "kakve veze to ima sa krajem, kad je lokiju mnogo kvalitet opao,a cene porasle" pa kako nema veze sa krajem,nije valjda da kad mi se prijede pljeskavica treba da idemo do vozdovca ili banovog brda da se zasitim, da se cimam do tamo zbog jedne pisljive pljeskavice..loki mi na 5 min i stomak odma pun bude a to sto im je losiji kvalitet a cene skacu..pa jebi ga i dalje gomila ljudi tamo jede iz navike,il zato sto im je usput.. Edited September 29, 2006 by maj4e Quote dovoljno i zrno je da srce uvek puno je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 (edited) nego ti nama reci kakve su americke pljeske u proseku, a da nisu mek, burger king ili wendy's? jel imaju nesto sto se moze uporediti sa nashim? ma de imaju. ovde da se pojavi pljeskavica od $2(kao shto kod nas kosta od prilike) imao bi red tri kilometra. u Mc sam ovde jednom usao i ne verujem da cu vise pa makar bio jedini izvor hrane na svetu. edit: ali cuo sam da ima ovde u Queensu ima neki kraj (cini mi se Astorija) gde ima leskovacki rostilj(Srbi drze) i tako to. pa se nadam da cu uskoro otici tamo i jesti kao chovek napokon :) Edited September 29, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 aj da vas chujem.. sad ce Lag da dodje,,, Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted September 30, 2006 Author Report Share Posted September 30, 2006 ako je tako.. aj da stavim njemu omiljeni smajli.. ooo yeah.. Ignis Dei odjebi u skokovima.. elem.. on topiK jel ima negde somun, nerviraju me one male lepinje, sve mi meso izadje vani.. :(( a u ivi..mmmmmmmmmm..onako taman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 ^ Jel ovo gore neciji alter ego, neka nevaspitana curica ili neki bot? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted September 30, 2006 Author Report Share Posted September 30, 2006 u jbt.. zar je dotle doshlo?! ja sam samo curica, bez onog nevaspitana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Onda bi morala znati da se kaze odjebi u troskoku a ne skokovima. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts