Jump to content

Da li ste spremni za novo takmicenje?

Lucky

Recommended Posts

Ala vreme leti ... ko bi rekao da je proslo wallpaper takmicenje bilo pre skoro godinu dana?

Sve u svemu, osim ako ne dodje do nekih nepredvidjenih okolnosti, u prvoj polovini oktobra ocekujte novo wallpaper takmicenje u reziji RUR foruma i kompletnog RUR !ndustries-a. Ono sto ce ovo takmicenje razlikovati od prethodnog jeste to sto ce nagradni fond biti odredjen od samog starta, kao i to sto ce biti najbogatiji do sada.

Naostrite svoje Photoshop-ove i ostale alate za editovanje, i spremite se za akciju!

muahahahahahahahahh

muahahhaahh

muah

mah

hah

ha

h....

jel dosta? :)

joco pajvane buahahah je vise kao buahahah buahah buahah smesno

a zlocinci mu ga daju iz muahahah muahaha muah

probaj!

� by Ivan_

alen je van konkurencije.

� by Ignis Dei

Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan

� by Alen

nije bitna strela nego indijanac.

Baseball Club Beograd96

Ae sad neshto shto ima veze. Lucky, predpostavljam da ce ovog puta biti nekih usmerenja ili ogranichenja chisto jer proshli put ljudi naprave radova i radova i svaki je ok, al' u svom nekom tripu. Znachi, bilo bi bolje ako nishta, bar malo al' malo suziti celu prichu, elemente and so on. Agree?

Ae sad neshto shto ima veze. Lucky, predpostavljam da ce ovog puta biti nekih usmerenja ili ogranichenja chisto jer proshli put ljudi naprave radova i radova i svaki je ok, al' u svom nekom tripu. Znachi, bilo bi bolje ako nishta, bar malo al' malo suziti celu prichu, elemente and so on. Agree?

Pa ja ne znam kakva bismo usmerenja trebali staviti? prosto, mora biti vezano za igre, za rur, za gaming uopste i to je to. Plasim se da bilo kakvim daljim "ogranicenjima" samo mozemo favorizovati odredjene. Ali ajde, daj predloge, pa da vidimo na sta mislis!

Naravno da ce biti zabranjeno zabadanje tudjih radova, kakvo je to pitanje? :) Mis'im, mozes koristiti artove, grafike, shotove i slicno (recimo kada govorimo o igrama) ali ne mozes da uzmes wp sa gamewallpapera i samo dole stavis RUR logo i kao eto :)

znaci li to da ce radovi tipa gangsta rur biti zabranjeni?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

banman - Oko tih ogranicenja cemo dobro razmisliti i izneti neka, "najosnovnija", da tako kazem. Zaista ne vidim potrebu da ogranicavamo da li ce biti retro ili futur, neka napravi svako kako misli da treba wallpaper da izgleda.

dvnity - da, vise cemo ceniti kada neko uradi skroz originalan rad, nego proste kopije odnosno kradje, koje ce, kao sto rekoh, biti zabranjene.

100 evra na pobednika!

edit: btw secam se kad sam napljuvao ajsa na proshlom takmichenju (i to mnogo blazhe nego neki drugi ranije) - dobre je radove submitovao, jedini problem je shto je uzeo tudje radove, provukao kroz plavi filter, udario rur logo i to gurao kao svoj rad.

na to sam konkretno mislio kad sam pitao za poshtovanje tudjih autorskih prava hmmm.gif

Edited by Jose Jimenez

Ja sam malo ljut na ziri od proshle god zato shto su u uzi izbor ushli radovi bez ikakve vrednosti , dok npr neki rad u koji sam ulozio truda ,vishe nego na sve radove koje sam postovao ,nije ushao ni u izbor za glasanje . Takmicenje shvatam kao josh jednu zezanciju na rur-u, ali kad se takmicim volim da sve bude fer.

calimero.jpg[;)]

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Ja sam malo ljut na ziri od proshle god zato shto su u uzi izbor ushli radovi bez ikakve vrednosti , dok npr neki rad u koji sam ulozio truda ,vishe nego na sve radove koje sam postovao ,nije ushao ni u izbor za glasanje . Takmicenje shvatam kao josh jednu zezanciju na rur-u, ali kad se takmicim volim da sve bude fer.

calimero.jpg[;)]

obojici nam treba malo ljubavi..

hug1.gif

100 evra na pobednika!

edit: btw secam se kad sam napljuvao ajsa na proshlom takmichenju (i to mnogo blazhe nego neki drugi ranije) - dobre je radove submitovao, jedini problem je shto je uzeo tudje radove, provukao kroz plavi filter, udario rur logo i to gurao kao svoj rad.

na to sam konkretno mislio kad sam pitao za poshtovanje tudjih autorskih prava hmmm.gif

da,uzeo sam 2 gotova walla i nalepio slova preko...da vi niste mozda bili nesto originalniji? 2 sam uradio tako i jedan je bio radjen od nule,svaka cast srbi i banman-u...

predlog : ako bude takmicenja,da se uz jpg kaci i psd ?:) moze ?

Edited by AyS^