Jump to content

SC

urgh

Recommended Posts

glavna sala sava centra konachno je dobila i audio sistem kakav zasluzuje, naravno u pitanju je neki dolby surround sistem jachine 30 kw, shto ga chini najachim u ovom delu evrope(tako barem oni kazu). elem 56 zvuchnika za nash uzitak.

;)

sve cirka 10.000.000 din

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

kole nece biti srecan u velikoj sali SCa dok ne stave i nove lampe koje se otkloniti tragichno losh kontrast i generalno tamnu sliku, no dobar zvuchni sistem je fin prvi korak napred (inache poznato je da je velika sala SCa jedna sala sa najruzhnijom akustikom, chak i kad se psuste oni paneli...

u strava cemtru

1 red balkona = stangla u lice

svaki drugi = garantovano ce ispred tebe da bude neki dugajlija

onih2x 6 sedista iznad ulaza na balkonu = nema mesta za noge ni za osobe od 160cm (a neverovatno koliko chesto me/onog ko kupuje ukenjaju te karte)

kada su sedissta mnogo sa strane = slika je deformisana jer je sala ogromna

jedina mesta koja valjaju su od b desno do d levo parter 8mi red i gore a desno b levo 6ti red

MADA!

cak i kad sedenete na ova pomenuta mesta ako se zovete kole kumulativna verovatnoca da ce u vasoj blizini sedeti neko ko smrdi, iza vas dete koje voli da shutira naslon i zapitkuje i naravno brizhna majka koja chita titlove je preko 200%

ah sto volem da bacim righteous hate po sava centru early in the morning =o)

cudno, ortak bas nahvali film, cak se i ja razmisljam ovih dana da to cudo domace kinematografije svucem sa neta

dok ne puste neki normalan film u imaxu ne vredi ici, ovako samo mozes da se setas sa dinosaurusima i nesto blejis po dnu mora. nije losa zamisao, ume i da istripuje ponekad, al film od 45 minuta ja ne smatram filmom

imaju cesi i titlovane filmove, moraju ipak da zadovolje siroke inostrane narodne mase :)) kako bi ja inace gledao ice age 2 :))