Shekk Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 ^ Igra zahteva d3d9 dll 33 ili 34 ne secam se tako da verovatno vec imas dx iz juna :) Disk sam srezao zato sto nemam prostora :) A hrcak sam po veroispovesti :) Jel naisao neko na error da pri instalaciji samo iskoci zakratko command prompt i nista se dalje ne desi? Cimaju me ljudi sa beogrida koji su skinuli isti iso kao i ja (samo sam ga ja provukao kroz goreopisanu proceduru) i nece da im pocne instalacija uopste... mungosi... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 E sad kad bi jos neko biJo ljubazan da posalje DVD u UE, eh :( Jbga, poljski radovi, zetva, nema se kade eto i lokalni pirati otisli da beru sljive... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 A sto vi rezhete diskove? Mozda ja radim nesto pogresno, ali poslednjih XY igara za koje je pisalo "Srezhite iso ili mountujte" sam samo otpakovao fajl winrarom i instalirao. Nema potrebe da se cimam sa mountovanjem ili jos gore sa troshenjem DVD-a na tako nesto? Mental note: ne uzimaj igre od Lakija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 E PA NE MORASH!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 (edited) Uleteo sam sinoc u Neptune i nikako da prestanem sa igrom. Pokusao sam da se obracunam sa taticom, ali me je otkinuo. Jos su ga neki slepci napali i ja kao, aj da ga gadjam sa strane. Skinuo mu vise od pola, on pobio sve i ja brze bolje pobegao. Spasao sam prvu klinku. Za prvo igranje ih sve spasavam, a drugi put cu da ih sve pocistim. Edited September 6, 2007 by support Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 hint: za tatice je dobra strategija da zahakujes sve moguce i nemoguce turrete i kamere i da ga navuchesh na njih (ako mozes da iskombinujes turret sa flamethrowerom ili rocket launcherom, to je najbolje). Freeze + shotka ili Shock + shotka... i naravno, armor pirsing sa revolverom. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Sto je vise igram to sam ravnodushniji... Nedostaje mi SS2.... koliko je ono truda bilo ulozeno u igru, samo kad se setim... Ovo ne moze ni da prismrdi Sistem Shock-u. Dodushe daleko od toga da je LOSHA igra naravno, odlichna je, i jako zabavna, i pricha je koliko sam skontao do sada jako dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Meni je za sada super. Ne poredim sa SS2, posto je to nemoguce, ali je dobra igra. Nije mi dobra kao Deus Ex, sto napisa igor, ali to je sve individualno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Kakav crni deus ex :)) Ovaj igor je poludeo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 igor je chovek koji svoje zalazhenje u godine dozhivljava vishe izrazheno nego neki drugi od nas pa mu nije dovoljno sto se dobro provodi nego ima i potrebu da naglasi (i ponavlja vishe puta) da sve zhivo na sta troshi svoje vreme predstavlja nekakav vrhunac nechega ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 zašto li me ovo podseća na morrowind & oblivion priču vođenu pre nekoliko nedelja? :) mislim jeboga, valjda čovek zna šta mu se više sviđa, ne treba niko da mu interpretira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Bioshock me je smorio najstrashnije ne znam sto ga svi hvale toliko . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Ako neko bude imao problema (kao ja) tipa da ne moze da je pored svih vratolomija pokrene.Neka instalira vcredist_x86 koji se nalazi u vs redist folderu i, ako i posle toga eventualno bude imao isti problem neka re-instalira i directX. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Ako neko bude imao problema (kao ja) tipa da ne moze da je pored svih vratolomija pokrene.Neka instalira vcredist_x86 koji se nalazi u vs redist folderu i, ako i posle toga eventualno bude imao isti problem neka re-instalira i directX. To i pishe u nfo fajlu :) Pri cemu ja nisam imao nikakve vratolomije, samo pokrenes instalaciju, pa redist pa dx, i sve radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 To i pishe u nfo fajlu .... i da sam imao "doticni" tesko da bi procitao......mlad...lud ..sta ces? Na kom nivo-u "tezine" igrate? Smorio me loodak u operacionoj sali koji odbija da umre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 8, 2007 Author Report Share Posted September 8, 2007 srednji nivo, tog ludaka sredis tako sto recimo odes u njegovu prostoriju pa stepenicala levo ili desno sidjesh dole popnesh se na nesto suvo i rokash ga onom strujom :P iz ruke, plus malo stoljpi lome shotka i cavo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 i da sam imao "doticni" tesko da bi procitao......mlad...lud ..sta ces? Na kom nivo-u "tezine" igrate? Smorio me loodak u operacionoj sali koji odbija da umre Uvek kad preuzimam nesto sa newsa, to nesto ima uz sebe na primer 20 komentara. 15 su "aaa, ne radi mi, aaa, ne radi", "kako da pokrenem ovo govno", "uaaaa" itd, a 5 su "otvorio sam nfo i sledio uputstva, i sve radi kako treba" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 i da sam imao "doticni" tesko da bi procitao......mlad...lud ..sta ces? Na kom nivo-u "tezine" igrate? Smorio me loodak u operacionoj sali koji odbija da umre Ishakuješ (bolje rešenje) ili uništiš (lošije rešenje) stanicu za lečenje, a pre toga ishakuješ obližnji top i sigurnosnu kameru i prostoriji pored (ako slučajno, u toku borbe, otrči tamo) i neće ti trebati više od 30% municije koje imaš na sebi da ga skenjaš. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Igram na hard, relativno cesto ginem jer previse se pirocancim sa municijom i medkitovima. Igra apsolutno nije izazovna. Suvise streamlined za konzolice. Zasto nema inventara, zasto bar ne mogu da vidim koliko delova za pravljenje itema imam, zasto ne mogu da vidim sta imam od plazmida dok ne odem do banke? Npr. druga glupost koja me je smorila, da bi se audiolog ubacio na listu pustenih tamo u onim menijima na mapi, moras da ga pustis, ako pokupis 2 loga i pustis T tek onda, pusta samo onaj zadnji a onaj prethodni nestaje bez traga. Blaaa, System je bolji sto puta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Kako gineš, kada ima oni medivatovi, što po meni ubija svaki mogući suspens u okršajima, naročito sa taticama. Što da se cimam i eskiviram i taktiziram, kad jednostavno ne mogu da umrem. Igra je i previše linearna, a kada i (retko) ima mogućnosti da se malo istražuje van glavne trase, nema mnogo motivacije za time, kao da je pravljena za razmažene konzolaše koji ne žele da se cimaju mnogo oko razmišljanja gde ići dalje i gde šta treba raditi a da pri tome ne moraju da razmišljaju da li će da poginu u igri. Igra je u stvari light verzija SS2 na dnu mora sa fancy grafikom i genijalno aranžiranim zvukom i muzikom, ono što je Icewind Dale u odnosu na Baldur's Gate, eto. I definitnivno nije igra godine, Stalker je igra godine. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 E sad, ne moze bas tako. STALKER je dobra ideja, vidi se da su se ljudi trudili, ali se ocena ne dobija na trud vec na ono sto uradis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Grdjo postoji nachin da pustis sve audiologove koje oces... pritisni M i tamo dole desno ima 4 neka tab-a.. jedan od njih bi trebalo da vodi do logova... znam da sam i ja mislio da ne moze ali sam posle provalio da tu negde postoji spisak logova. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Grdjo postoji nachin da pustis sve audiologove koje oces... pritisni M i tamo dole desno ima 4 neka tab-a.. jedan od njih bi trebalo da vodi do logova... znam da sam i ja mislio da ne moze ali sam posle provalio da tu negde postoji spisak logova. Gaaahhh, ne tu je bugcina, ako pokupim dva loga zaredom i pustim T on pusta zadnji a prethodni nestaje bez traga i glasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 9, 2007 Author Report Share Posted September 9, 2007 ima da se kupi, videces vec gde...i dalje pokusavam da skontam koji je od dva nacina resavanja sestrica zapravo pozitivan ;) neam pojma, meni se za sada chini da je atlasov nachin zapravo onaj pravi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Bioshock me je smorio najstrashnije ne znam sto ga svi hvale toliko . morash da izadjesh iz vode i dodjesh do svetionika Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts