Corey Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 ček ček ček "Ukoliko podnesete zahtev do 01.01.2007. ne plaćate setup od 5.000 dinara (modem uključen u cenu), i stičete pravo na popust od 15% na prva tri meseca korišćenja usluge." zar prvo nije bilo do 1.12.2006 ? ladno sisice produžili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Pa hoce sto vise korisnika :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 naravno, da i ono korisnika shto je kod drugih provajdera predje kod njih :D chist biznis Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Samo mi recite molim vas, znachi ja cu 100% biti primljen kod njih, nema ogranichenog broja korisnika i to... Zato shto se ovde bar 1000 nas prijavilo, a ja sam tamo negde pre 2 nedelje tek... Meni su u telekomu rekli da ne znaju josh nishta, ali pretpostavljaju da ako ispunjavash uslove dobijash... Uslov je da broj fixnog pochinje na 6, pochinje mi... Tako da, valjda cu dobiti taj jebeni adsl, smorio me ovaj wireless, smrdi vishe... I da, sad su ladno produzhili do 01.01... Znachi dobijamo ga tek posle nove godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Ukoliko je Vaša linija dvojnička ili se nalazi na nekom od uređaja (PCM ili FM) obaveštavamo Vas ovom prilikom da će po podnošenju zahteva Vaša linija biti razdvojena od dvojnika ili multipleksnog uređaja na kome se nalazi kako bi se omogućilo uvođenje usluge. Malo je ovo nejasno, jer bi onda hiljade korisnika mogle da ponesu zahtev da im se razdvoji dvojnik i onda odustanu od ADSLa :) BTW, kakve sisice, a kad su onoliki ljudi trazili razdvajanje, onda kao "nema uslova" a sad ce i sakom i kapom, samo da platis adsl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 posle će biti free setup do 1.02. aahha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 ma neka bude samo da radi kako kazu :D Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 dok ne prikupe bar 90% adsl trzista,oce. a onda,bezmo u brda(kablovski,wireless...)!!!11 ko je igrao monopol kao mali zna o cemu pricam Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Ahahahah, da da, oće to, naruči Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Ukoliko posedujete ADSL kod drugog Internet Servis Provajdera to vas ne onemogućava da podnesete zahtev za ADSL uslugom i kod nas. Evidentiranjem Va Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 srpske nove jel tako ? :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 batalite telekom, stisnite muda za par stotina dinara mesecno vise i sacuvajte provajdere i zdravu konkurenciju, a ne ove govnave lopurde. naravno, sutra raskidam ugovor sa telekomom, i nastavljam da placam moj sbb 3100 dinara za 512 kbit/s. Ziveo SBB i mali provajderi, koji ce nam brzina, treba nam 50 provajdera!!! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 ^^ kol'ko para dobijas i ko ti radi u telekomu? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 5, 2006 Author Report Share Posted December 5, 2006 Evo ja sam danas resio da ostajem uz neobee prebacio sam se na 768 paket za 2450 din mesecno i ono mnogo mi lepo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Ne znam meni moj sezam za 1400 dinara bez merenja protoka je sasvim ok ali ima nedostataka ali kako mi riba kaze iz sezama This is Serbia :). A to sam i sam znao . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 ^^ kol'ko para dobijas i ko ti radi u telekomu? zaovina shurnjaja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 zamislite kao ponuda stigla i u sabac :) i ja kao otisao da se pijavim , ima tome vec 20ak dana, medjutim nisam mogao nista da poptisem jer se stan i fon ne vodi na meni nego na matorcu, pa sam morao njega da cimam da ode i potpise dobio i user i pass, i rekose do nove godine.... zanimljivo, mislio sam da je bar bg poceo da radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts