Jump to content

Telekom aDSL

Stator

Recommended Posts

ja cu uvesti kad oni pochnu da uvode...bio sam kod njih 12og i rekli su "nista se ne zna do kraja meseca"...e sad kraj meseca ce za nedelju dana pa cu onda da im odem na gajbu i pitam ih za zhivot opet...realno prelazim kod njih jer yubc i njegove brljotine vishe da trpim netju...

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Danas su me ljubazni ljudi iz telekoma zvali da pitaju koji hocu user i pass... :)

Prema nekim nezvanichnim informacijama, Telekom ADSL ce pocheti sa radom tek u februaru, naravno, iz tehnichkih razloga...

I da, novi rok za besplatnu uspostavu je nova godina...

Edited by `Dr. Nick Riviera`

i beotel je snizio cene

samo je 512 2500 :(

256 1400

512/128 sa studentskim popustom od trebalo bi 30 % je 2040(tako mi rece sad baja na obavestenju,dakle ili ja ne znam da racunam ili su oni lopovi:)).sto ce reci,256 bi trebalo da je oko 1100 [8D]

i sto je jos bolje treba ti samo indeks(nikakva potvrda o studiranju).ili sacekaj studije,ili nabavi indeks:D

Nadam se da to nije tachno, inace cu morati da odem do kuce gosn Babicha, da ga vezem

za stolicu a onda ispred njega karam njegovu zenu, dva sina, kera, papagaja i gipsane

patuljce koji bleje duzh travnjaka.

[roflmao] imas moju moralnu podrsku!

salt wat fish fresh wat fish?

cekajte ljudi u cemu je fora sa ovim slobodnim portovima ja sam na centrali mirijevo i potpisao sam vec ugovor sa beotelom ali su mi rekli da moram da cekam na "prosirenje tehnickih kapaciteta" na svojoj centrali, sto zavisi od telekoma- znaci ko zna kolko

da li je moguce da ipak ima portova ali da ih telekom cuva za sebe ili tako nesto pa ako se prijavim kod telekoma za adsl pustice mi odmah?

vfdsdas0gs.png

dotica1tj.png

a el moze meni neko da kaze esencijalnu razliku ADSL usluge tj paketa

256k flat sa neogranicenim protokom, s tim sto je jedna varjanta sa

DINAMICKOM IP ADRESOM i kosta 1500 din a druga varjanta je sa

STATICKOM IP ADRESOM i DUPLO je skuplja?

fala unapred!

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

• 2 weeks later...

Evo i ja dobih ponudu od telekoma. Shteta memorije da otvaram novi topik [:D] ali da pitam upucene i iskusne. Shta konkretno znachi 256/64 ADSL naspram slicne opcije wirelessa? Mislim, stabiniji je bar malo (nema njihanja na povetarcu [:)] ) ali shta znachi agregacija, uslovi telekomovog ADSL paketa, da li su prisutni i neki drugi problemi?

Pokusavam da prelomim da li je ok preci na nesto novo, neprovereno ili stick to thee ol' and working?

sustinski ne bi trebalo da osetis nikakvu frku oko te agregacije, barem ne jos neko vreme, mada ko zna sta sve telekomu mozhe pasti napamet. Kao sto sam vec negde pisao, wireless nudi 1:1 dl/ul + verovatno ima svoj lokalni hub, ali je adsl sasvim sigurno povoljniji i stabilniji.

Koliko ja znam podnosenje zahteva nema veze sa tim. To je onaj deo price kada oni proveravaju da li ti imas mogucnosti za adsl, pa ti se onda jave i kazhu "mozhete / ne mozhete". Ti onda kazhes "e ok dolazim, ili necu hvala ili ne moze? steta" itd. Mada naravno, telekom je to :)