medolinka Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Btw, kad pochinje sledeci ? cula sam da ce sledeci da prave sa poznatima, na prolece valjda. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 lol od tih celeb bb akcija ono za sto ja znam em sto su celebs bili roflzomg em sto nikad nije traalo preko 2 nedelje =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Pa realno koji poznati ce da cami u kuci dve nedelje kada za taj period mozhe da tezgari za po 3000 evra po veceri :) A i verovatno se javljaju da gostuju propale "zvezde" od pre hrista i sa jednim hitom, kao da se proguraju. Ne bi me cudilo da Limen bude gost ili Billy King :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 ko je bili king? =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 egzekli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 dobro je da je izacena nasvinjENA jer da ove subote nije bila izbacena stvarno bi bio haos,a laku nema veze sto ce trajati 15 dana duze jer su uzeli foru sa engleskog velikog brata (basta druge sanse i isto je bilo u finalu 4 ljudi) a inace ako niste znali nemacki vb traje 150 dana :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 zar je moguce da ljude toliko vise nervira ena od srpske pamele? i one seljanchure koja je u menopauzi samo joj to niko nije rekao ?!?!?! isuse... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Ne bi me cudilo da Limen bude gost ili Billy King :> ajde limen, al gde se seti bilija jebote egzekli! zar je moguce da ljude toliko vise nervira ena od srpske pamele? i one seljanchure koja je u menopauzi samo joj to niko nije rekao ?!?!?! isuse... chekaj srpska pamela = daliborka ?? a od bilija imam traume od onog spota by dejan milicevic :) jel to onaj kontraverzan gde se vidi pichka Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 ne zaboravite Ivana sexpressa Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 ne zaboravite Ivana sexpressa E ako on ne dodje onda propade cela stvar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 zar je moguce da ljude toliko vise nervira ena od srpske pamele? i one seljanchure koja je u menopauzi samo joj to niko nije rekao ?!?!?! isuse... ena smara za sve pare koliko je glupa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Ako ona bosanski pizdEDIN pobedi stvarno cju popizdeti Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 lol Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Ako ona bosanski pizdEDIN pobedi stvarno cju popizdeti pa sta ako pobedi?decko je na mestu...ti neki nacionalista?evo ti primer u proslom hrvatskom vb je pobedio ciga (poreklom iz srbije...) i ? Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 ajde limen, al gde se seti bilija jebote roflmao.gif Ne'am pojma :) Setio sam se Limena i Zemljotresa Urnebesa i onda mi je sinuo i Bili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 pa sta ako pobedi?decko je na mestu...ti neki nacionalista?evo ti primer u proslom hrvatskom vb je pobedio ciga (poreklom iz srbije...) i ? Da te naucim par stvari posto vidim da ti pojam nacionalista nije potpuno jasan Nacionalista je onaj koji voli svoju zemlju ponosise njom ali ne mrzi ostale nacije kao sto je slucaj sa sovinistima koji vole samo svoj narod a ostale kunu mrze/proklinju;) Sto se tice toga ja jesam nacionalista,e sad moje misljenje vezano za tu pizdu edina po strani to sto je musliman,ali lik je prava pizda place licemeran je uzasno ljigav u raspravama sa drugim ukucjanima nikad nema argumenta prica sat vremena a nista ne kaze ,stalno je nesto uvredjen ko da je ova emisija zbog njega napravljena veliki edin lol ,pre neki dan je rekao da je njegova KONACNA odluka da napusti kucju jer se bla bla razocarao u ukucjane i u ceo svet (i boze on cje sad kao filozolof Diogen razocaran svetom da se zatvori u bure ) da bi posle par dana pogazio svoju KONACNU odluku i ostao u kucji znaci "covek" je pogazio svoju rec tj. pojeo je govno tj. sebe.Kome se takva osoba svidja neka iz ovih stopa skoci sa brankovog mosta direkt na beton,par puta:D Slabo bratim VB ,ovih dana nesto cescje nego inace i svi mi se gade,sem Nikole i Ivana paad i Ivan zna nekad da zasmrdi. Posle ovog serijala VB najvise vajde cje imati Daliborka,pobedila ona ili ne,nju cje svetski zavod za patente uzeti kao jedinu pravu mernu jedinicu za licemerstvo,tako da cje pored merkalijeve rihterove sta ti ja znam koje postojati i daliborkina skala:D Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Ahaahahahha koji si ti car...word Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 mistic pocni da gledas vb pa ces vise znati a ne ovako da nagadjas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Sta sam nagadjao?:D Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 cekaj cekaj LOL [sARKAZAM]mistic pocni da gledas vb pa ces vise znati a ne ovako da nagadjas :) [/sARKAZAM] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Sta sam nagadjao?:D Nista, sve sto si rekao stoji. ispeshli za E-dina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 jel se nije zavrsio vise taj veliki brat? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Slabo bratim VB roflcopter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Nikola pobedjuje i opusteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Nikola leti u subotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts