Jump to content

Big Je*eni Brother

AyS^

Recommended Posts

laki, to sto su marko i maja usli nisu nasi izmislili, nego se i u drugim big brotherima desavalo. uzeli su cak i ovu tajnu sobu od engleskog VB-a. maja, nikola i sanja ce tu da provedu 3 dana, a neko od ukucana ce imati 'tajni zadatak' da im donosi hranu, vodi ih na tusiranje i ostalo a da ih niko ne vidi..

Edited by medolinka

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

haha nije.jos mesecipo dana...

inace ne gledam taj veliki brat,jer kad uporedim svedski big brother i ovaj domaci povraca mi se...

dok se svedjani jebu pod tusevima,nasi odgajaju vestacke bebe?!?!?

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

Marijana se obraća svim ukućanima i ponavlja ko je ove nedelje nominovan za izbacivanje. Posle nabrojanih imena, Marijana objavljuje da će sledeća Sanja napustiti Kuću. Ona se sa svima pozdravlja i izlazi iz Kuće. Ali ovoga puta, umesto da napusti Kuću, ona odlazi u tajnu sobu gde je ugledala Maju. Majino prisustvo mo

For what I’ve done

I start again

Today this ends

a neko od ukucana ce imati 'tajni zadatak' da im donosi hranu, vodi ih na tusiranje i ostalo a da ih niko ne vidi..

Ovo je neshto najdebilnije shto sam ikada chuo...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

A cekaj, koja je fora sad sa tom sobom?

Sanja i Nikola su ispali i sto im je od interesa da ostaju u toj sobi?

A ovi sto misle da su kul ako pljuju po VBu... jbg, namesteno je - pa sta?

Ne gledam ga svaki dan, daleko od toga, ali ume sasvim ok da mi ubije pola sata - sat dosade.

facebook.com/speed.rs

Pa ako sam lepo razumeo ovo sto je napisala medolinka, valjda ce da ih vrate unutra ako ih ovi ne primete u ta tri dana.

@ medolinka - ma ne mislim ja na to sto su ih vratili, neka ih vrate, super, nego "jao pa ja sam iz aviona uleteo u velikog brata" i "ja sam bila u beogradu sve vreme ali bez televizora" ... mis'im, kakvi su to bedni izgovori?

namesteno je - pa sta?

nisam siguran da si mogao da napises ista gluplje :) Ali znam da si ovih dana sretjan, pa ti ne zameram ;)

Pa ako sam lepo razumeo ovo sto je napisala medolinka, valjda ce da ih vrate unutra ako ih ovi ne primete u ta tri dana.

Koliko ce ih onda biti u kuci - iljadu? Mora da ima neki drugi fazon...

nisam siguran da si mogao da napises ista gluplje :) Ali znam da si ovih dana sretjan, pa ti ne zameram ;)

:(

pa zar nije super fani-haha kada cujes da maja nije gledala tv dve nedelje i da je ovaj bio u avionu? :)

to je zanimljivi deo.

facebook.com/speed.rs

@ medolinka - ma ne mislim ja na to sto su ih vratili, neka ih vrate, super, nego "jao pa ja sam iz aviona uleteo u velikog brata" i "ja sam bila u beogradu sve vreme ali bez televizora" ... mis'im, kakvi su to bedni izgovori?

lepo kaze daki. a fora je (citala sam na forumu njihovom) da je sava jedini lik koji zna za njih i koji ce da im donosi hranu i ostalo, pa ce (valjda) on na kraju zadatka da izabere koje dvoje od njih troje ce da se vrati.

For what I’ve done

I start again

Today this ends