medolinka Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 (edited) laki, to sto su marko i maja usli nisu nasi izmislili, nego se i u drugim big brotherima desavalo. uzeli su cak i ovu tajnu sobu od engleskog VB-a. maja, nikola i sanja ce tu da provedu 3 dana, a neko od ukucana ce imati 'tajni zadatak' da im donosi hranu, vodi ih na tusiranje i ostalo a da ih niko ne vidi.. Edited November 19, 2006 by medolinka Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 (edited) Dostigli su vrhunac debilizma. Edited November 19, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 jel se nije vise zavrsio taj vb? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 haha nije.jos mesecipo dana... inace ne gledam taj veliki brat,jer kad uporedim svedski big brother i ovaj domaci povraca mi se... dok se svedjani jebu pod tusevima,nasi odgajaju vestacke bebe?!?!? Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 inace ne gledam taj veliki brat,jer kad uporedim svedski big brother i ovaj domaci povraca mi se... vazi sto ne gledas Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 e ae nek neko objasni sta se dogadja trenutno nista mi nije jasno sta pricate... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Marijana se obraća svim ukućanima i ponavlja ko je ove nedelje nominovan za izbacivanje. Posle nabrojanih imena, Marijana objavljuje da će sledeća Sanja napustiti Kuću. Ona se sa svima pozdravlja i izlazi iz Kuće. Ali ovoga puta, umesto da napusti Kuću, ona odlazi u tajnu sobu gde je ugledala Maju. Majino prisustvo mo Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 a neko od ukucana ce imati 'tajni zadatak' da im donosi hranu, vodi ih na tusiranje i ostalo a da ih niko ne vidi.. Ovo je neshto najdebilnije shto sam ikada chuo... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 A cekaj, koja je fora sad sa tom sobom? Sanja i Nikola su ispali i sto im je od interesa da ostaju u toj sobi? A ovi sto misle da su kul ako pljuju po VBu... jbg, namesteno je - pa sta? Ne gledam ga svaki dan, daleko od toga, ali ume sasvim ok da mi ubije pola sata - sat dosade. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Pa ako sam lepo razumeo ovo sto je napisala medolinka, valjda ce da ih vrate unutra ako ih ovi ne primete u ta tri dana. @ medolinka - ma ne mislim ja na to sto su ih vratili, neka ih vrate, super, nego "jao pa ja sam iz aviona uleteo u velikog brata" i "ja sam bila u beogradu sve vreme ali bez televizora" ... mis'im, kakvi su to bedni izgovori? namesteno je - pa sta? nisam siguran da si mogao da napises ista gluplje :) Ali znam da si ovih dana sretjan, pa ti ne zameram ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 kako to da maja nema televizor? to mi je skroz nepojmljivo... mislim u 21. veku nemati tv :/ cudno jbt mogo joj je marko kupiti, on je imao para da nedelju-dve provede u avionu kakav car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Dostigli su vrhunac debilizma. Alal vera Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Pa ako sam lepo razumeo ovo sto je napisala medolinka, valjda ce da ih vrate unutra ako ih ovi ne primete u ta tri dana. Koliko ce ih onda biti u kuci - iljadu? Mora da ima neki drugi fazon... nisam siguran da si mogao da napises ista gluplje :) Ali znam da si ovih dana sretjan, pa ti ne zameram ;) :( pa zar nije super fani-haha kada cujes da maja nije gledala tv dve nedelje i da je ovaj bio u avionu? :) to je zanimljivi deo. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 normalno da su gledali, cak su bili i prosle subote u emisiji i svi su ih gledali. to je samo prica za ove iznutra da nebi prenosili info spolja ili ne znam ni ja zasto... jel ste nobovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Pa ako sam lepo razumeo ovo sto je napisala medolinka, valjda ce da ih vrate unutra ako ih ovi ne primete u ta tri dana. @ medolinka - ma ne mislim ja na to sto su ih vratili, neka ih vrate, super, nego "jao pa ja sam iz aviona uleteo u velikog brata" i "ja sam bila u beogradu sve vreme ali bez televizora" ... mis'im, kakvi su to bedni izgovori? lepo kaze daki. a fora je (citala sam na forumu njihovom) da je sava jedini lik koji zna za njih i koji ce da im donosi hranu i ostalo, pa ce (valjda) on na kraju zadatka da izabere koje dvoje od njih troje ce da se vrati. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Sava je debela slina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 kako ovaj vudu pomno prati vb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 vudu trolujes! kaznice te ko mene! 10 dana suspenzije!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Ne mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 hocete da proverimo, obojica? @ vb tematika - nema veze, vidim da rado nalazite raznorazna opravdanja, a i ja nas'o cime cu da se bavim :) sve u svemu, samo napred, dok ne nadjemo neku drugu zabavnu temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 zar nisu forumi/irc/im/serije no nolifer's fun ?? ne gledam serije Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Sava je debela slina. sava je extra, grickao je tudju mushku bradavicu !!!11! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 e, udjoshe sve troje opet u kucu, zajedno sa savom. jutros gledala moja keva dok sam ja bila u skoli pa mi sad reche. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 kolko mi je teshko i tuzno da chitam ovakve postove ^^ Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Beiz bre, ovo mi je omiljeni topic ;) Mozemo da prosmatramo iz prve ruke mlad mozak kako umire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts