Orange Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Pobedio je proracunati asocijalni degenerik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 ^hah Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 ok, on je bio asocijalan, a koji od njih nije bio degenerik? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Bolje asocijalan, nego da ne zaklapa ko one alapače koje su pritom i glupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 bolje nikola nego svi... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Zar mislis da bih samog sebe quoteovao da nisam bio u pravu? :)) Bravo care, predvideo si njegovu pobedu 21. decembra, odnosno nekih nedelju dana posto su kladionice uklonile VB sa liste jer je kvota na Ivana pala ispod 1. :) Elem, bas je kul sto je on pobedio. Mozda je tacno da je VB uncool za gledati ako od toga zavisi pretpostavljena velicina vase kite 'or so', ali gledam ovu poslednju "epizodu" i coveka kome su u trenutku saopstili da je osvojio 100k evra, da je trenutno najpopularniji u Srbiji i da je, zbog toga sto je unutra bio ono sto jeste, uspeo da izbaci drugih 20 ljudi iz kuce. Kako li je njemu samo bilo tih poslednjih pola chuke dok je bio sam u kuci... Dirljivo. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 saopstili , da je trenutno najpopularniji u Srbiji sto lažu čoveka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 kako ti definises popularnost, onda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 ok, on je bio asocijalan, a koji od njih nije bio degenerik? :) Kad bi Sasa Popovic skupio one degenerike iz audicija za Grand, to bi bio show! :D Ovo sa Ivanom je ispalo kao onaj military show sa BK (ne secam se imena). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Kad bi Sasa Popovic skupio one degenerike iz audicija za Grand, to bi bio show! :D Ovo sa Ivanom je ispalo kao onaj military show sa BK (ne secam se imena). Moze Biti Samo Jedan a.k.a. MBS1? :) lol Treba te Grand_degenerike staviti u kucu VB! :) To je valjda onda formula za mega popularnost? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 (edited) @L'Italiano sigurno ne pobedom u emisiji koju ne gleda cela Srbija kao što se misli. I najjača spika ovih dana ribe: "jaooj, kako mi drago da je Ivan pobedio, baš je pravedno, dečko nema para i zaslužio je" muškarci: "nije zaslužio, samo je blejao u kući ni ništa nije radio, ali ništa, dosadan tip" BB Edited January 2, 2007 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 (edited) nije fora, that would be too easy :D poenta popularnosti - ljudi znaju ko si. nisam ja rekao da je to dobro. naprotiv, mislim da takva popularnost moze samo da skodi ozbiljnom coveku, ali poznato je da svetom dominira "even a bad popularity is better than no popularity" sistem. Edited January 2, 2007 by L'Italiano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 konacno je gotovo jebote... nisam gledao, ali sma cuo da je taj lik sto je pobedio neki student muzicke akademije i da mu pare trebaju jako.... zato mi je i drago sto je on pobedio. gg... sad jos samo da grad Beograd skapira da kuca VB nema protivpozarnu legalizaciju i da je uklone. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 ^ Ma to je valjda neka montazhna kuca... rasklopice je sada i sklopiti ponovo u drugoj sezoni. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 nema protivpozarnu legalizaciju? interesting... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Bravo care, predvideo si njegovu pobedu 21. decembra, odnosno nekih nedelju dana posto su kladionice uklonile VB sa liste jer je kvota na Ivana pala ispod 1. :) To je bio samo poslednji quote na koji sam naisao u ovom topicu, ja sam govorio da ce on da pobedi jos dok je bila aktuelna ona prica "ahaha on je gej i jebe se u dupe" :) Nego dajte vi te poznate pa da vidimo kako ce to ici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 a svi kao pricaju pare mu trebaju jako ? a kome ovde na forumu ne trebaju pare sem ajsa i jos 2likova max ?:D BB nikad vece sranje nikad veca dosada za gledanje...... a tih 100 000 e hm nadam se da ce dobiti :D ali kad ne daju ljudima pare za one kvizove ko zna milioner po 3000din 45000 din bla bla :D tesko da ce i on dobiti :D meni svejedno i da dobije milion evra meni ni iz dzepa ni u dzep glupo mi je sto je pobedio lik koji se bukvalno nije primecivao u kuci :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Takvi u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 ne teshi se ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 lolpwn... a mislim da ne mogu da mu ne daju pare. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 (edited) a kome ovde na forumu ne trebaju Pare ne trebaju onom ko ume da bude zadovoljan sa onim što ima a ne onom ko ima mnogo. Edited January 2, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Ima se, moze se ma fala bogu! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Koja je vasa definicija "pobednika" velikog brata? Kakva to osoba treba da bude? To sto se nije socijalizovao sa kretenima ne znaci da je asocijalan nego da oni nisu bili njegov nivo i nije imao sta da prica sa njima. Najjaca je scena od svih kada se raspravljao sa Aleksandrom o secenju jelki za n.g. i objasni joj neku stvar i ona kaze 'da ali i onda ponovi ono prvo', objasni joj jos jednom i ona opet isto i treci put se okrene i pocne da pevusi neku melodiju svoju. mislim lik je veoma inteligentan (ko je pratio serijal moze da kaze), ima logiku, elokventan je i zdravo rezonuje. sto posto zasluzuje pobedu. ko lupeta za lobije i veruje u ta sranja nek spava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Pare ne trebaju onom ko ume da bude zadovoljan sa onim Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 aha kapiram ti zivis na selu imas mali njivu rucno je obradjujes :D pa ti pare ne trebaju:D ok :D ma daj :D nisam rekao da je sreca u parama :D hteo sam da kazem :D da bi svakom od nas dobro doslo tih 100000e :D tako da razlog da on bude pobednik u smislu zato sto nema para :D je bljak :D ako cesh za tih 100.000 jura da prodash dushu djavolu, to je diskutabilno. Kapiram da ce taj Ivan nakon nekog vremena zaliti posto ce ga smarati veliki broj ljudi, netje motji da ode u kafitj sa ribom bez da mu neki retard ne dobaci nesto. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts