Jump to content

Big Je*eni Brother

AyS^

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zar mislis da bih samog sebe quoteovao da nisam bio u pravu? :))

Bravo care, predvideo si njegovu pobedu 21. decembra, odnosno nekih nedelju dana posto su kladionice uklonile VB sa liste jer je kvota na Ivana pala ispod 1. :)

Elem, bas je kul sto je on pobedio. Mozda je tacno da je VB uncool za gledati ako od toga zavisi pretpostavljena velicina vase kite 'or so', ali gledam ovu poslednju "epizodu" i coveka kome su u trenutku saopstili da je osvojio 100k evra, da je trenutno najpopularniji u Srbiji i da je, zbog toga sto je unutra bio ono sto jeste, uspeo da izbaci drugih 20 ljudi iz kuce. Kako li je njemu samo bilo tih poslednjih pola chuke dok je bio sam u kuci... Dirljivo.

facebook.com/speed.rs

Kad bi Sasa Popovic skupio one degenerike iz audicija za Grand,

to bi bio show! :D

Ovo sa Ivanom je ispalo kao onaj military show sa BK (ne secam se imena).

Moze Biti Samo Jedan a.k.a. MBS1? :) lol

Treba te Grand_degenerike staviti u kucu VB! :) To je valjda onda formula za mega popularnost?

facebook.com/speed.rs

@L'Italiano

sigurno ne pobedom u emisiji koju ne gleda cela Srbija kao što se misli.

I najjača spika ovih dana

[puke]

ribe: "jaooj, kako mi drago da je Ivan pobedio, baš je pravedno, dečko nema para i zaslužio je"

muškarci: "nije zaslužio, samo je blejao u kući ni ništa nije radio, ali ništa, dosadan tip"

[puke] BB

Edited by Corey

nije fora, that would be too easy :D

poenta popularnosti - ljudi znaju ko si.

nisam ja rekao da je to dobro. naprotiv, mislim da takva popularnost moze samo da skodi ozbiljnom coveku, ali poznato je da svetom dominira "even a bad popularity is better than no popularity" sistem.

Edited by L'Italiano

Bravo care, predvideo si njegovu pobedu 21. decembra, odnosno nekih nedelju dana posto su kladionice uklonile VB sa liste jer je kvota na Ivana pala ispod 1. :)

To je bio samo poslednji quote na koji sam naisao u ovom topicu, ja sam govorio da ce on da pobedi jos dok je bila aktuelna ona prica "ahaha on je gej i jebe se u dupe" :) Nego dajte vi te poznate pa da vidimo kako ce to ici.

a svi kao pricaju pare mu trebaju jako ? a kome ovde na forumu ne trebaju pare sem ajsa i jos 2likova max ?:D

BB nikad vece sranje nikad veca dosada za gledanje......

a tih 100 000 e hm nadam se da ce dobiti :D

ali kad ne daju ljudima pare za one kvizove ko zna milioner po 3000din 45000 din bla bla :D tesko da ce i on dobiti :D

meni svejedno i da dobije milion evra meni ni iz dzepa ni u dzep

glupo mi je sto je pobedio lik koji se bukvalno nije primecivao u kuci :D

Нема  будућности без истине.

Koja je vasa definicija "pobednika" velikog brata? Kakva to osoba treba da bude? To sto se nije socijalizovao sa kretenima ne znaci da je asocijalan nego da oni nisu bili njegov nivo i nije imao sta da prica sa njima. Najjaca je scena od svih kada se raspravljao sa Aleksandrom o secenju jelki za n.g. i objasni joj neku stvar i ona kaze 'da ali i onda ponovi ono prvo', objasni joj jos jednom i ona opet isto i treci put se okrene i pocne da pevusi neku melodiju svoju. mislim lik je veoma inteligentan (ko je pratio serijal moze da kaze), ima logiku, elokventan je i zdravo rezonuje. sto posto zasluzuje pobedu.

ko lupeta za lobije i veruje u ta sranja nek spava

aha kapiram ti zivis na selu imas mali njivu rucno je obradjujes :D pa ti pare ne trebaju:D ok :D

ma daj :D nisam rekao da je sreca u parama :D

hteo sam da kazem :D da bi svakom od nas dobro doslo tih 100000e :D tako da razlog da on bude pobednik u smislu zato sto nema para :D je bljak :D

ako cesh za tih 100.000 jura da prodash dushu djavolu, to je diskutabilno.

Kapiram da ce taj Ivan nakon nekog vremena zaliti posto ce ga smarati veliki broj ljudi, netje motji da ode u kafitj sa ribom bez da mu neki retard ne dobaci nesto.

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...