Jump to content

Big Je*eni Brother

AyS^

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da, ostaju 110 dana valjda...ili koliko je god to. I onda ce, posto ostane valjda 5 ljudi, na dan NG, od 21 da izbacuju po jednog na sat vremena, i pobednik izlazi u 01. Mislim, glupi su do jaja. Ko ce da sedi i da gleda VB za NG? Trebalo je bar dan ranije ili tako neshto... Mada opet, sigurno ima ludaka.

Ja gledao sinoc izbacivanje, posto sam se naslusao HATE-a prema gici uzasno.

I reko aj da gledam i da pustim svojim frustracijama na volju da uzivam kako se gicaju i moralno posrcu.

Kad ono nista, smor :(

Samo jednu stvar izvlacim iz svega ovoga oko VB (pod pretpostavkom da je to neki presek prosecnog gledaoca/gledateljke u srbiji) : jadni mi muskarci ako je prosecna srpkinja kao ove u VB :(

Nijedna nema IQ preko 50 a nisu ni neke ribe. GoGO je odlicna za karindzanje, ali mnogo laprda pa se to nekako potire. Jadni mi jadni mi :(

Uzas.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ladno mi je palo napamet da ce tako da rade, da na svakih cuku izbacuju po jednog. Haha ... ali mi nije jasno kako ce da ostane pet za novaka? Sta, sledece subote ce da sutnu koliko to treba, 5-6-7 njih?

Ma jok, sad ih vec ima 6 ako ja dobro brojim. Sledece subote jedan i to je to.

Inache, shto se celog showa tiche, stvarno su mogli, kad su ga vec odlagali 5 puta, da nadju neke zanimljivije likove. Ali opet, ko pita mene, kad im pola Srbije pomno prati show.