Jump to content

Lost

Guest

Recommended Posts

dodjavola negde sam video 8 :)

sa shest cu nekako da prezivim :D

inace cudno mi sto niko ne vodi diskusiju oko ove serije, zasto su tamo , ssta im se desava i tako to :) nisu se valjda svi smorili

fallout_table.gif

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa dzhi, u nekom trenutku tokom leta ja cu da uzmem trecu sezonu, odgledam je i iskomentarishem...ovde svi prisutni gledaju lost kao 5-6. seriju na meniju (sto uzevshi u obzir trenutnu ponudu realno i jeste) sta cesh, sudbina =o)

pb je završio sezonu pre dva meseca :)

ja ove godine malo serija gledam, pošto je dosta obećavajućih ukinuto. a najviše se radujem narednim sezonama dextera i weeds-a.

Uh, ja sam redukovao serije znacajno, mada mislim da sam u jednom trenutku gledao preko 10. Od ovih koje nisu zavrsile jos sezonu pratim 5 serija od kojih su 2 zapravo show-ovi, tako da pratim samo 3 klasicne serije. Meni licno odgovara vise da gledam serije jednom nedeljno, nego da skinem cele sezone pa da gledam u komadu.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

pa imash onaj "internet serije" thread u vipu...

+ ja sam digao ruke i od PB i opet imam sta da gledam =o))

nemam vise pristup vipu :)

skidam ovu poslednju, kakvo sranje sad? dobro ili lose?!?

a da skidam i weeds al ide polagano...

fallout_table.gif

@G

omg pao si u nemilost vlasti a? =o)

pa ovako, po mom misljenju trenutno primarne non sitcom (42min) serije su CSI (LV), House, Heroes i Boston Legal

preko leta, kad ovo zavrshi uzecu konachno Shark, Dextera, bsg s3e9 pa do kraja, lost s3e5 pa do kraja, mozda pb (isto kao lost kada cu da se ukljuchim u ovu diskusiju =o))), i verovatno the Closer od pochetka, tj skinucu par da vidim koliko lud je JK Simmons u njima ako je dosta onda full =o)

guilty pleasures - Grey's Anatomy i One Tree Hill ;o))

^

neam pojma, eno me sad listam vip i boli me stomak (trbusnjaci? pivo na trbuznjacima ?!) od smejanja :D

meni je onaj CSI smesan do bola, previse su mi mocni ti istrazitelji koji svaki put slucajno ugledaju maciju dlaku na vestackoj bundi polivenoj shampanjcem na kojem se nalazi dnk ubice bla bla....

ovo ostalo nemam pojma o cemu pricas, al evo proveravam urpavo :P

btw, thnx ivanu za intervenicju :*

fallout_table.gif

glupa epizoda do bola

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

uf, mogao sam da se zakunem da sam ovo već postovao, ali nema veze, evo opet:

onaj lik koji startuje malog bena u džungli je isti onaj koji je loku predložio da upotrebi sojera za ubistvo matorog, i nije ostario ni dana, samo se ošišao. a u džungli je na sebi imao matoru odeću, tipa iz pretprošlog veka. šta ako je on (i možda još neki adersi) mornar sa blek roka OMGPWN?

Gledam i Supernaturals u slobodno vreme i prvo sto mi je palo na pamet u vezi "crnog peska" sto je posut oko Jakobove rezidencije je vrsta vudu magije sto sprecava zle duse da udju ili u ovom slucaju izadju. A Jakob je poltergaist u tom slucaju. Totalno blesava epizoda i totalno blesave krivine u prici. Jos ce ispasti da je Jakob i kopanija sa broda ali su prokleti i da kad ih obasja mesecina onda vidis da su zombiji ala Pirates of Caribian fazon. Blah.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

@G

omg pao si u nemilost vlasti a? =o)

pa ovako, po mom misljenju trenutno primarne non sitcom (42min) serije su CSI (LV), House, Heroes i Boston Legal

ne mogu da verujem da i dalje imash tako visoko mishljenje o House-u iako je glavni karakter tooliko slichan sa Horejshio Kejnom po svojoj nepogresivosti i sveznalosti, toliko da se emisije svode na pitalice i zagonetke koje on postavlja svojim asistentima a na koje on uvek unapred zna tachan odgovor. Kapiram da se ti palish na medicinske serije gde se mnogo frljaju sa izrazima i miligramima ali ipak ne kapiram sta je toliko interesatno u bilo kojoj seriji gde je glavni protagonista prepametna sveznalica

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

house ne zna uvek sve, i ko sto rekoh nije mi uopste bitan medicinski deo, iako i on ima interesantnih momenata, interakcija medju likovima je na prvom mestu i to je prva liga (moguce da ti o seriji sudish na osnovu onog sto ide na rtsu ili ne gledash sa pazhnjom na full =o) ne znam kako inache izvuci takav zakljuchak =o))

also cheq yoself sto ti house po bilo chemu lichi na horejshia...za boga miloga krejn je najgori od svih likova u svim CSIjevima (ukljuchujuci blago anoreksichnog detektiva iz csi ny)

i izvinjenje lostovcima sto diskusija ide u drugom smeru... =o)

kole, ti bi bar trebalo da znaš da quote-uješ u drugi topik, ne?

Natives su gusari, samo ne kapiram kako nisu ostarili i sta su koji kurac radili ( i gde su svo to vreme ziveli) na ostrvu sto godina, a da nisu skroz poludeli i pretvorili se u neke half-apes kanibale :P

a i zanimljivo je da govore savršenim američkim akcentom. verovatno će se ispostaviti da su dharma likovi prvo bili njihovi drugari, možda su ih baš oni resocijalizovali i naučili da govore ponovo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...