Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

dzabe otisao do faksa, nije se pojavio profesor. Kao da su zaboravili na nas starije :(. Dva i po sata u prevozu nizasta....

Ali ok, kuci sam, kupio sam kocu, i po ne znam koji put, gledam treiler za film 300. Mozda posle krenem da slikam nesto.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Marinica

meni je dozvoljeno da pogreshim..

ja sam tvoje shkole zavrshila..

a ti moje ne..

tako da psttt...

dete..

lolz..

bash si slatka..

:roLaJz:

:***

kakve veze ima da li si zavrsila skolu? mozes da zavrsis i 10 skola ako si padavina onda si padavina...

hvala na komplimentu

greskom sam dobio na mobilni poruku u stilu: "Kupovinom Barbike vashe dete nece prestati da lije suze jer nema oca zbog toga sto ste se vi toliko udubili u vash posao. Dete je dobilo barbiku, ali suze ce vam i dalje ici na dushu"

samo me zanima, ko salje ovakve poruke bilo kome....

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Kao sto rekoh:

http://forum.klanrur.rs/index.php?s...c=40475&hl=

65 DVD-ova mixeva i 15 full DVD naslova, preko 230 GB materijala, aj što se oteglo preko pola sata nego što je DVD drajv počeo da zapinje od konstantnog uvlačenja i izvlačenja. Ali vredelo je.

Ma samo mu tamo u opcijama kazes da ne rovari po ne znam cemu (dal' zip arhivama) i da ne pravi neke tumbove i sta ti ja znam, i onda ide mnogo brzhe. Inace je Where Is It super program, ali nazalost ne moze da mi pomogne po pitanju toga gde sam ja te DVDjeve fizicki ostavio u kutji, sto je jos jedan od problema sa kojima se susrecem ;)

olololo rekla si joj da je dete, dete... olololo

danashnja deca... :)))

posle 1h putovanja 26ticom kroz staze i bogaze dokotrljao sam se doma da se ulogorim za kompom, nadjoh dobar film da pogledam tunajt, serija je tuned in, igrica na stand by, net funkcjonira, bob peva na uvce... idealno stand alone popodne :) (josh mi samo fali palachinka "trg" i bio bih najsretnije cheljade u Srbiju, no neima veze:)

sinoc sam shvatio da moram da ustanem rano ne bi li na vreme zavrsio sve sto imam za danas, tako da nisam ni qntao... [:D]

sad se pije kafica, smekaju zapostavljeni sajtovi i pravi se spisak stvari za danas:

-dorucak , banka, hdd, kablovi & bananice i misc, poseta do bakute po kablove i stvari, gajbi , skola, ortakinji da namestim kodeke(bez penala), da sredim loma dredove, brijanje, rucak, dizanje sistema i copy s matorog hdd, teranje cimera s gajbe, kafica s "ortakinjom" (ovde moze neki penal), onda sredjivanje diskmena, pa do neke radnje za misc stvari po gajbi koje fale, pa mozda uspem da ubacim neko spavanje.... mrzi me da se pomerim kad samo pomislim kako cu da izigravam vevericu ceo dan [:D]

Edited by Junkie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...