Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Brate kad pre dobi keca???<|o.O|>

Relativno smoren da u shkoli/pre/posle nje. Sad skidam neq ziq i chatujem, ko zna do kada cu ovako.

tesla chini chuda :))))

Jebote kad god pomislis da u ovoj zemlji nesto krene normalno opici te nesto toliko da skapiras da ne da zivis u banana drzavi nego u skupini potpunih ludaka. Mislim znam ja da u Bibliji pise da je svet stvoren za sest dana, ali ga ovi bas preterase.

Blago onome ko nije skapirao o cemu pricam :)

znachi blago meni [:D]

sutra sam pimp master.

znaci oblacim lepo sako, pantalonice, cipelice, kravata. pa palim u narodno pozoriste gde imam posao da odredjujem sta radi 12 hostesa... hohoho :)

mozda me cak i budete uhvatili na tv-u.

bitje direktan prenos u pinku u 8. :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

sigurno se tangirash nesto oko ustava, ali ipak blago meni jer ne znam sta te tako potreslo =o)

Vaistinu blago [:D]

eeeeee da..da se pohvalim..doshao mi je sudski poziv..za ne platjanje rachuna telekom sribiji..duzhna sam neshto manje od 6k! :)

LOL sudski poziv za 6k dinara, koja banana republika :) Ja se na te plave koverte obazirem samo kada ih donose momci u maskirnim uniformama, na ove standardne postare ne reagujem.

Od jutros se mrstim na sve zivo, ne znam da li da prionem k'o manijak na milion obaveza koje imam ili da jednostavno odustanem...

Heghlu'meH QaQ jajvam

liqshaa u apoteci mu dala dve bochice..

jednu regularno qpiJo, a drugoj za mesec dana istiche rok..pa mu je poklonila..eeeeee zhivote..

e kru..jel to trilian smaJli?

eeeeee da..da se pohvalim..doshao mi je sudski poziv..za ne platjanje rachuna telekom sribiji..duzhna sam neshto manje od 6k! :)

o desi maro ;)

20 postova za jedan dan ... samo napred [:D]

eo me na faxu...cekam ispit [xx(]

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

mrzim kad mi se otegne jutro, al ko me jebe kad sam lenj.. umesto da odem po doručak sam, čekam da to uradi keva, a pre toga je morala da popije kafu sa komšinicom, da se naparfemiše i našminka, obuče odelo i tek onda je mogla da ode do pekare prekoputa..

sad zbog toga kasnim u polasku ko jat

LOL sudski poziv za 6k dinara, koja banana republika :) Ja se na te plave koverte obazirem samo kada ih donose momci u maskirnim uniformama, na ove standardne postare ne reagujem.

mišice, baš si zajeban! :))

Ivan_ iz nosa.. :rolajz:

o'reely?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...