Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Daj pusti to dete da se razvija normalno, barem mu stavi silkroad/FlyFF/rappelz, a ne prebudjavi AO.

Dacu mu ja instalacije.

Ili bre otvori se, upisao je srednju kupi mu WoW :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

jebem ti ja ovaj grad kad ne mozes normalne patike da nadjes...

grad? ja u ovoj zemlji nisam kupio patike poslednjih 14 godina...nije valjda dule da i ti imash predrasude prema preskupim a ruzhnim stvarima?!?

a igore brate jedno je hejt kad nekog navuchesh na wow a drugi hejt (ali jednako tezhak) kad ga terash da igra free mmoove =o)))

a najveci je hejt kad sednete da overite heroje kakav je novi pech i zvijuuuuu ode 5 sati =o))) a nekroi su i dalje prejaki =o)

Daj pusti to dete da se razvija normalno, barem mu stavi silkroad/FlyFF/rappelz, a ne prebudjavi AO.

Dacu mu ja instalacije.

Ili bre otvori se, upisao je srednju kupi mu WoW :)

ZA WOW NE DAM PARE!!ONEELEVEN! BLIZZARDE, SEREM TI SE NA PRAGU! :)))

Dok je birao mmorpg-ove, prvo sam ga malo terao da isproba

Edited by voodoo_

ZA WOW NE DAM PARE!!ONEELEVEN! BLIZZARDE, SEREM TI SE NA PRAGU! :)))

Dok je birao mmorpg-ove, prvo sam ga malo terao da isproba šta mu se sviđa pa onda da mi donese da instaliram, jer nije moj kompjuter eksperimentalni poligon :)

Silkroad kaže da je "lepa grafika al dosadna igra", Guild Wars skoro isto (mada je tak'i bio i moj utisak dok sam igrao trial) itd. Mislim ako znate neki normalan mmo recite, ne mogu više da plaćam igraonicu :)

/edit

a da pritom liči na WoW, citiram: "da je pogled iza glave i da imaju mejdžovi i andedovi (?)"...

mmm pogled iz glave, ima mejdzove i andedove, to je sigurno WoW [roflmao] [redbite]

Nadam se da je medju njima i moj LOST. [8D]

Nadam se da su među njima i moji Simpsonovi ;D

U potpisu "želeobihtediskovedokrajanedelje" Vudu :))

ako mi grom ne spali komp, trebalo bi da vam obojici završim to do kraja nedelje, ipak je to 20 diskova... ;)

sedim na poslu, u pola tri palim u narodno i onda ce bit zanimljivo :)

sam sam sebe zadivio koliko ozbiljno i profesionalno izgledam

da se ne znam kupio bi nesto od sebe :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Tragedija...

Prethodnih 3-4 sata sam zapravo radio neshto korisno na svom rachunalu, pa sam odluchio da se odmorim.

I upravo sam shvatio da se odmaram chitajutji RuR, shto znachi gledajutji u isti komp sa iste stolice...

Ostale ideje su mi da mozhda opikam neki NHL 07, ili DEFCON?

Teshim se da tako mislim samo zato shto je napolju gadno vreme...

U kurac.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...