System Of A Down Girl Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 (edited) a shto ce biti veselo? Zato shto mi je stavio na pozivnicu +2, kao "za sluchaj da ne mozhesh da odluchish kog dechka tjesh povesti"...pa moram da ispitam ko mu i dlje daje informacije o meni, ZA KOJE NI JA NE ZNAM, jer dok smo bili zajedno imao je naviku da platja ljudima da me prate kad izadjem sa drugaricama, slikaju i sl... a shta mi se deslio pre pola sata... Situacija: Sedim u gatjama i majici u dnevnoj sobi, slusham muziku i radim neku statistiku dok mi mama sushi kosu. Pogledam kroz prozor i vidim nekog tipa u dvorishtu kako drzhi neko cvetje. Kazhem mami :"ha ha ovo je za mene" naravno NISAM to stvarno mislila vetj sam se shalila...Mama:"Nisi jedina devojka u dvorishtu". Posle dva minuta, kuca tip i pita je l' to stan Sheat. Mama kazhe jeste. Onda lik kazhe da mu treba Andjela. Mama kazhe bolesna je. On kazhe da je dobio naredjenje da preda cvetje, da ga mojoj mami i ode... Sad, tu je bila porukica, neka pesmica... Naravno nije se potpisao... "Ide bubamara nema gde da spava nashla krevetitj gili, gili, gitj Nasmeshi se :)))" E sad, zanima me da li je neko vetj chuo tu pesmicu... Jer ako nije, to znachi da je tip sam napisao pa onda ima manje osoba koje su mogle da poshalju jer ima dva tipa koja su mi u poslednje vreme pisala pesme... Hvala unapred.... Znam da je glupo...ali jbg....:) Edited September 22, 2006 by Angie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 -wow koja si ti carica... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 stig'o sa treninga, trchao kao konj :) doneo mi ortak sve od Ajs Nigrutina(216 pesama), nije sve nigrutin ali to je to sad slusham malo, znachi lik nije normalan. Kenja kao nenormalan ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 doso iz skole,a sad idem na neku svirku...bice dobro valjda ide nas gomila... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 a ja se ubi trazeci cs1.6 nonsteam igrami se CS ! kad mi treba nema linka nigde, a pre neki dan sluchajno ga nashao i neznam ni ja shto ga nisam skinuo, budala :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 Gledam "Karaoke" na B92... niiiikad neee boj se s tobom neeeko je ko zeli ljubav daaa ti da deo svoga toplog sna nikad neee boj se ljubav jaaaca je deca u naama znaju sve pravi put u nove sneeee ah, zlatne osamdesete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 sutra imam kros na Košutnjaku u pola 9 ujutru!!! bem ti školu, ne mogu ni za vikend da se naspavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 Ne seri, i moja sestra isto! Moguće da je zato Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 e odo ja da spavam ;) nemogu da stojim na nogama koliko mi se spava :( aj' pa se chujemo sutra ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 Radim u rudniku... Ups, ne, radim u ofisu, sada je jebenih 02:04, a ja pravim interaktivnu kartu juznog federalnog okruga Rusije da bi jebeni Putin sledece nedelje mogao da pokaze kako je Rusija jaka u sferi visokih tehnologija... Jebesh Rusiju kad im Srbin pravi visoke tehnologije А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 Ne seri, i moja sestra isto! Moguće da je zato što idete u istu školu, jebala vas ona olololol ;D kad ćeš da mi kažeš ko je i u kom je odelenju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 (edited) nocas sam objasnio "deci" u Daliju, kako mozesh izgledati urbano i lepo, a da pri tom nisi anoreksichni gej ili opsednut propadanjem i dizanjem iz bencha nobles Edited September 23, 2006 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Pokazivao si im neke slike koje si poneo sa sobom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 ustao kao vampir :) spremam se za utakmicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 "Ide bubamara nema gde da spava nashla krevetitj gili, gili, gitj Nasmeshi se :)))" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 (edited) kad će Edited September 23, 2006 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 jebena konferencija jebenih kablovskih operatera... ima da umrem do chetvrtka... grrrrrrrrrrr... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Prvo dva, aj šal sej nou mor šta si editovao bio na krosu, koji je otkazan jer je masa klinaca izujedana od strane roja osa na startu, rofl fakin mao jedna klinka se onesvestila, bila alergična...legende od profana.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 pravi, mladi arhitekta . Urbani intelektulac ogrezao u dilu sa gradjevinskom mafijom i lokalnim politicarima .... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 uf, prolazi polako nedelja iz pakla.. prvo rođendan, pa cimovi oko kola, svako veče neki izlasci, ništa pametno nisam uradio.. danas sam zacrtao sebi teretanu i učenje, bez večernje bleje, videćemo. no palo je jedno jako fino veče ove nedelje :) slao sam jednoj devojčici (hihi) cveće, nadam se da ga je dobila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 ne vidi se joda :/ koje veche jebote. samo shto sam se mnogo ushio na kraju, al zato krajevi i sluzhe. realno igi, rekao sam ti za sako. sad moram da idem, a josh se nisam otreznio :/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 a shta mi se deslio pre pola sata... Situacija: Sedim u gatjama i majici u dnevnoj sobi, slusham muziku i radim neku statistiku dok mi mama sushi kosu. Pogledam kroz prozor i vidim nekog tipa u dvorishtu kako drzhi neko cvetje. Kazhem mami :"ha ha ovo je za mene" naravno NISAM to stvarno mislila vetj sam se shalila...Mama:"Nisi jedina devojka u dvorishtu". Posle dva minuta, kuca tip i pita je l' to stan Sheat. Mama kazhe jeste. Onda lik kazhe da mu treba Andjela. Mama kazhe bolesna je. On kazhe da je dobio naredjenje da preda cvetje, da ga mojoj mami i ode... Sad, tu je bila porukica, neka pesmica... Naravno nije se potpisao... "Ide bubamara nema gde da spava nashla krevetitj gili, gili, gitj Nasmeshi se :)))" Brate ivane, ali gili gili gili???? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 hitler pozira fotoreporteru • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 mislim da je krucijalni momenat na ovim slikama zapravo teh radzha =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 nocas sam objasnio "deci" u Daliju, kako mozesh izgledati urbano i lepo, a da pri tom nisi anoreksichni gej ili opsednut propadanjem i dizanjem iz bencha nobles ristekpa style over subsistence! Brate ivane, ali gili gili gili???? znaci... @topic: uf uf. tesko je mnogo bilo sinoc. malo cu da iskuliram sve to. najteze mi pada cinjenica da se nikako necu prilagoditi na zivot u drustvu kakvo postajemo. mozda odem na istok, kao dobri stari Srba i ozenim Slovenku i zivim srecno negde gde je vazduh cistiji. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts