noodle Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 danas sam bio na sajmu svih crkava u berlinu. naravno, bila je i srpska pravoslavna crkva. jedna lepa manifestacija. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 au majku mu čak i za VIP naselja? ;) Jok, paviljoni imaju struju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 dobro je da u ovom sdu uvek ima nesto u gradu...odoh da gledam neki film opet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 danas bio na paintball-u, nikad bolji nisam igrao, esktra sam se proveo... sutra možda padnu slike, umoran sam ko pas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 au majku mučak i za VIP naselja? ;) to samo ovi u bloku od 70tog pa na dalje i jedan deo kose naravno. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 dalekovod prolazi pored tvoje kuce, a njega remontuju;0 No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 ponesi pivu:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 Jok, paviljoni imaju struju :) woohoo o// web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 koj smor smaram se neshto oko emulatora za ps2... treba mi pomoc... :( :( :( :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 ivane_ mora da je od tvoje bivshe bivshe muzh bengisao tu njenu ortakinju pa je uzdahnula tvoje ime pa joj zapretio ololo elem... lego sam iz nekih nepoznatih razloga u 12h mi se sada podigao sistem (ne... ne to perverznjaci jedni... :P) i ne spava mi se uopshte... pa tju da izblejim malo, slusham ziku.. btw. skinuo sam Pabla Franciska stand-up show i lik je nenormalan :)) kao imitira kako se seksaju matori ljudi i kao ne psuju... i sad ovaj oldie pricha "... take that u nickampoop, u know u want it u blockhead, comon, that feels good u macaroni ears, whos your daddy? whos your granddaddy? whats my name?? tell me name!! ay yay yay yay yay ... " olo Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Noćas sam sanjao sam dobio poziv za vojsku i javio se da me rasporede... Jao koji najtmer, a onda se pred jutro setim da sam uredno predao uverenje s faksa i u fazonu " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 sinoc na nekoj priv zurci.... majko moja... sad sam ustao s kezom od uveta do uveta .... pokusavam da se sastavim za veceras , al pitanje je dal cu moci Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 dosao za bg da sljakam 3 dana kao moler za 50 yura... zavrsio sa armijom, odradio ispit (rez. u sredu), i tako. dojaj Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 dosao za bg da sljakam 3 dana kao moler za 50 yura... zavrsio sa armijom, odradio ispit (rez. u sredu), i tako. dojaj ae veceras na exile picoooooo moramo se sjruimo neki dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 I tako. Radio sam na snimanju reklame u petak od 20h do 6h, i u subotu od 20h do 9h. Bio sam veliki entuzijasta kada sam pomislio da cu stici na Adu. U svakom slucaju, kresnem komp, odem na internet, tek u jednom trenutku cujem ja iz kucista kako se nesto gasi. Deluje kao hdd, ali radi mish na ekranu. Kliknem ja win explorer, kad ono nece, ali radi jebeni mish, sve ostalo nista. Resetujem, bios ne prepoznaje hdd. Ishtekam, ushtekam i evo sad radi. Nista ja ne razumem. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Pa lepo, izvuko ti se kabl za struju iz harda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 spremio dve kile grožđa, i belog i crnog i čekam finale \0/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 no can do junkie.. neki drugi put... ovde sam samo dok odradim pos'o, pa bezim natrag za zr da pozavrsavam cimanje oko armije i faxa... dok meni u indexu ne bude pisalo da sam polozio termotehniku, ne postojim. :\ cucemo se anyway ;] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 proradio mi forum... idem da radim zgibove:) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 juce ceo dan u Lazarevcu radio na gajbi,iskocili mi zuljevi po rukama ;p sinoc bio malo na akademiji (pazi,ja otisao na dnb ^^) i ubrzo zapalio na Xperiment & intellect,blejao do 6 ujutru i ustao u 9,ishao do GROCKE JEBENE da pomognem drugarici da izbaci neka sranja iz podruma vikendice,sad dosao mrtav sam! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 AAAAAA JOŠ JEDNO ZLATOOO!!!! svaka im čast, šta bih dao da sam mogao da nabavim kartu :D joooj kako sam srećan Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 svaka cast plavima........najaci fazon gledam sa kevom tekmu i kao ono komentarisem jao kako bi bio srecan da sam otisao......a kevin komentar:pa ja ti nisam rekla da je kum mogao da te ubaci kad god si hteo......poceo sam da bledim i bio je fazon hvala ti......koma......sutra na ispit sto se ucilo, ucilo se....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Lep vikend, skoro pa da sam se odmorio. Sutra me cheka milion stvari na poslu i, shto je najgore, to ce se razvuci do kraja oktobra. Bah... Idem da kuntam. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Malopre sam israo crno govno. Moram ozbiljno da poradim na unapređenju kvaliteta ishrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Malopre sam israo crno govno. metalci evoluiraju jebote.... Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts