maj4e Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 (edited) pa ladno je rodjeni buraz okacio moju fotkuuuu a ja se nesto puvam kao necu je stavim bla bla koj pokvarenjak..tako lako me otkrio..nista ,sad opusteno mogu spakujem svoje prnje i palim s foruma..moja misterija je otkrivena ..IPAK NISAM AJNSTAJN eto priznacu vam a to fizicki izlged i ostalo..pa naravno da je bitno,prvo sto na nekome upoznas je to kako izgleda..tako da logicno da ce te to prvo i privuci..a kad je ovo iz diskusije o vojci preraslo u ovu pricu meni nije jasno stvarno i imam plivacka ledja,kicma ravna ko daska..zato tisina kompjuterasi Edited September 12, 2006 by maj4e Quote dovoljno i zrno je da srce uvek puno je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Tako je marija, reci ti njima!!! Ne da se oni tu sa tobom shegache! ;) A i generalno, trebalo je da okacis ti neku sliku nego ovako bezveze urosh da kaci neke "leve" fotke ;) pokvarenjak jedan (sad se sigurno smejulji onako kako samo on ume ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 hihihi sad je frka, dosho laki pa ne sme niko da ti odradi chist penal na ovo "ravna ko daska" samo chekam da vidim ko ce da se navuche na world of pain =o)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 i glavno je da uveta bleji na stranici i rifreshuje i cheka da neko neshto "mudro" prozbori Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 lol ja rekoh pre izvesnog vremena...on je u zemlji gde se proizvodi semtex...ne mora da odgovori samo napishe pisamce... =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 ccc tako mlada, a vec kriva kichma. tako mlada a vec slovenka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 (edited) jbg ... lupio sam reply s prve strane... noobzor Edited September 12, 2006 by Junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maj4e Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 (edited) i sta..komentar ravna kicma ko daska ce ostati neprokomentarisan zbog prisustva luckya i mog buraza.. hahaha pa ovo je smesno.. a lucky tek sad skontah koje si ti mudo ovde.. Edited September 12, 2006 by maj4e Quote dovoljno i zrno je da srce uvek puno je Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Čija si ti ono be Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maj4e Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Čija si ti ono be Quote dovoljno i zrno je da srce uvek puno je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 a shta cesh ti na ovom forumu ajnshtajne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maj4e Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 jel mi treba dozvola za tako nesto? Quote dovoljno i zrno je da srce uvek puno je Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Naravno. Potrebno je da izvede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 a lucky tek sad skontah koje si ti mudo ovde.. ma nije bre, ja sam u stvari dobar, osim kad me bash bash smore :) @ voodoo - nemoj da je cimas, jos ce i da uradi te jednacine ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 a-HA! stija ne prati radnju fabule! nick je deminutiv rl nadimka ali samo PISAN na nestandardan nachin..bar nama =o) a kad smo kod plashenja...."Babaaa...." =o)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 mislim da ih plasis, zapravo Ma jok taman posla ma kakvi. Laxzore, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 pa ladno je rodjeni buraz okacio moju fotkuuuu a ja se nesto puvam kao necu je stavim bla bla to ti je RUR... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 i imam plivacka ledja,kicma ravna ko daska.. ma dobro jebesh ledja, kakve su ti sise ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
maj4e Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 (edited) a-HA! stija ne prati radnju fabule! nick je deminutiv rl nadimka ali samo PISAN na nestandardan nachin..bar nama =o) =o)))))) e fala ti kole, sta bih ja bez tebe ovde, uvek im sve lepo objasnis da ne moram ja da se cimam lucky svaka cast kako te se plase,ja sam 6okiran au poslednji komentar je bio opak..surovo nema sta..samo brat da svrne na forum i opet da napise samo vas gledam,tesko vama a sto ja ovde moram stalno da se branim od nekih kritika to ne kapiram,jel sto sam zensko,jel sto nisam tela da dam sliku,jel zato sto ste svi zagor i ne znate ni sami sta da komentarisete pa ste meni nasli da kritikujete Edited September 13, 2006 by maj4e Quote dovoljno i zrno je da srce uvek puno je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 chek bre majche sta je toliko chudno u forumskom verbalnom zadirkivanju zhenskih chlanova? tebe nikad nisu vukli za kikice u obdanistu? =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 jel mi treba dozvola za tako nesto? erm ne. da ti treba dozvola verovatno ne bi ni bila ovde zar ne? :) al' pochinje da smara taj stav "ja sam riba, i ne dam vam sliku da bi ste vi shto vishe pisali po ovom topiku, a inache sam vrlo inteligentna i imam sliku ajnshtajna u avataru" ;) a sto ja ovde moram stalno da se branim od nekih kritika to ne kapiram,jel sto sam zensko,jel sto nisam tela da dam sliku,jel zato sto ste svi zagor i ne znate ni sami sta da komentarisete pa ste meni nasli da kritikujete pametniji popushta, kad budesh prestala da se "branish", smorice i njih da komentarishu ;) pa ne ali kvaris deci zabavu riba koja moze dve unakrst, ciji nik nije deminutiv nekog imena i koja ima avatar koji nema veze sa seksom na ovaj ili onaj nacin mislim da ih plasis, zapravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 alo bre sejnte ti ne smesh da postujesh na zagor topicu ti imash stalnu devojku! hmmm, da li ce ivan ovo da protumachi kao muvanje? naravno da hoce but i don't give a rat's ass... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 13, 2006 Author Report Share Posted September 13, 2006 chek bre majche sta je toliko chudno u forumskom verbalnom zadirkivanju zhenskih chlanova? tebe nikad nisu vukli za kikice u obdanistu? =o))) i vatjarili za vime u osnovnoj? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 dosta tog prenemaganja, jel ovde neko ima neki specijalni tretman. nema. zezamo se svi i samo opushteno. koi si ti ljakse mudo zhivorade, zhivorade. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts