Jump to content

.

Recommended Posts

oce ta selekcija tu i tamo. Iskreno stoje zamerke da je to ovako ili onako i donekle pojedinac kada sagleda i nije to toliko zlo pored ko zna chega vec shto choveka mozhe da zadesi danas. Ali besmislica koja se toliko usadi, kao navika i postane deo zhivota u toj meri da chovek, otac, majka, sestra, drug i drugi ne vide shta rade okruzhenju i svojim najblizhima...losh trip

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

neka neka ne treba niko da zabranjuje pusenje ili da dize cene cigara ,jedino sto treba da se zabrani je pusenje na javnim mestima,klubovi,kafici,posao..... itd.To sto je neko glup kao kuratz i pusi ne mora da znaci da pametni ljudi moraju da udisu second hand dim i truju se.................mislim stvarno mi nisu jasni ljudi koji puse,placas nekome pare da te truje, gde je mozak..........

neka se pusi i neka se umire od pusenja sto vise...................sa stokom se tako radi

GOT MIT UNS

ono shto sam ja primetio je da je mnogo veci broj zenskih pushacha, ili se ja varam. Npr od mog drushtva sa kojim izlazim (6 ortaka, 4-5 drugarica), jedan ortak samo pushi, a sve ortakinje pushe (cigare jelte, preskochite penale). Isto tako kod mene na gajbi, ja sam jedino mushko (opet preskachite penale),a i keva i sestra i baba pushe (again, penali no no)... tako da ako oni hoce neshto da reshe, prvo neka zene prestanu sa pushenjem.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pa vec je zabranjeno pusenje najavnim mestima i nikakve koristi od toga nema ako se taj zakon ne sprovodi i ne kaznjavaju prestupnici, mislim ne sprovodi se ustav kako treba a kamoli zakon i zabranjenom pusenju na javnim mestima...

nepusac sam ali mi ne smeta sto drugi puse, sve dok mi ne zagushe sobu toliko da zavese moraju da se peru :D

ali me tuga uhvati kad bacim pogled uveche u kaficu i vidim da samo ja i jos dvoje ne pushimo od 100ak ljudi :(

poskupeti cigare pet cest puta, na svaki drugi bilbord u srbiji staviti sliku kancera pluca a pored nje sliku klinca od 14-15 god kako pusi i mozda cemo da krenemo ka reshenju tog problema....

btw ja sam zagovornik teze, popusi jednu mesechno ali da vredi :D zna se koju

fallout_table.gif

E da zene mnogo vise pushe od muskaraca, to je cudno....

Ja nakon 2 meseca posta, vec 3-ci mesec se drzim u granici 3-5 na dan, i mislim da je ok. Kad nemam i ne palim :)

Inace ja sam POKUSAO da u deusu zabranim pusenje u jednom delu i naravno da je bilo roflroflroflpodmornica...

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

inache e tachno da ima neki antidepresiv koji uspesno pomaze u odvikavanju od pushenja, par mojih poznanika je bez problema ostavilo... ali oni su pushili po 3 pakla dnevno pa im doshlo iz dupeta u glavu kad su videli zdravestvene rezultate, da su preterali...

fallout_table.gif

sad sam se setio jedne scene..

blejim u kafiću sa dva ortaka, od kojih je jedan sreo neke drugarice pa smo svi kao seli zajedno.. nas trojica 20 i nešto dina, njih 4 il 5 17-18.. od nas trojice jedan puši, i jedna klinka žicka od njega dve cigare. totalno se vidi da joj je to tipa treća pljuga u životu, nema pokrete iskusnog pušača, otprilike kao kad neko prvi put u životu pokušava da šutne loptu..

posle one negde nestanu, ispostavi se da je mala bacila peglu od dve pljuge.. a samo je htela da impresionira starije likove.. ro fl

preskočite cupido cupedo penale, nije mi ni prošlo kroz glavu, hteo sam samo da popijem par piva sa ortacima

da je grozno, grozno je... i sramota kuda ide ovaj svet... ali nisu samo cigare krive za kancer... neka mi neko objasni kako to da moj stric, koji je ziveo na selu i nikada u zivotu cigaru nije zapalio, oboli od raka pluca i umre?

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

naravno da je tako... ali zar se ponekad ne zapitate kakav mi to vazduh udishemo... kad bi znali shta sve leti oko nas, na cigare bismo gledali kao na najmanje moguce zlo...

a u ostalom, pushachi su svesni rizika... ko hoce sam da se truje neka ga... njemu lepo, meni josh lepshe...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

realno problem kod nas sto roditelji moraju da rade stalno da bi bilo za leba, pa nemaju kad da tuku decu i vaspitavaju ih. gledam klince u osnovnoj kako puse, a pogotovo devojke. valjda im svima uslo u taj pileci mozak da ce biti cool ribe ako zapale cigaru i prekrste noge.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

poskupeti cigare pet cest puta, na svaki drugi bilbord u srbiji staviti sliku kancera pluca a pored nje sliku klinca od 14-15 god kako pusi i mozda cemo da krenemo ka reshenju tog problema....

"Mozesh ofarbati kutije svih cigareta u crno, zalepiti kostursku glavu i debelim slovima SMRT na njih i ljudi ce ih i dalje kupovati"

a da ne pominjemo uvoznichki lobi u srbiji i da tim likovima sto uzimaju ne znam koliko kesha od tog biznisa nije na kraj pameti da smanje svoju zaradu =o))

jbg ivane, ja nisam prichala o deci koja tek pochinju... za njih josh ima neke shanse... govorila sam o dugogodishnjim pushachim... deca su posebna pricha i ne zelim da krecem filozofiju o tome jer sam majka i vec me hvata strah shta cu sa ovom mojom kroz koju godinu...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Psycho' date='Sep 2 2006, 12:36' post='860454']

realno problem kod nas sto roditelji moraju da rade stalno da bi bilo za leba, pa nemaju kad da tuku decu i vaspitavaju ih. gledam klince u osnovnoj kako puse, a pogotovo devojke. valjda im svima uslo u taj pileci mozak da ce biti cool ribe ako zapale cigaru i prekrste noge.

potpuno se slazem. Mrzim kad vidim devojke kako pushe, izgledaju tako jadno. Momci kod mene u bloku su u fazonu da pushe travu, a evo dvojicu mojih poznanika su bas zbog toga sinoc odveli u muriju. U osnovnoj u principu nisi kul ako ne pushish (nazalost).

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done