Dule_smor Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 /me odlazi po svoj tanto:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 изгледа да је било најбоље кад сам отишао... баш ми је криво... никако да уклопим посао и задовољство. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 /me odlazi po svoj tanto:) tanto za kukuriku ololo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 никако да уклопим посао и задовољство. za to se obrati zlaji:) tanto za kukuriku ololo vudu, sutni se u glavu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 lol dule ocesh da kazesh da je zlajin posao da "diluje zadovoljstvo"? =o)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 12, 2006 Author Report Share Posted September 12, 2006 E da, "ce izadjem na televizor"... Posto su oni sa B92 Turobg rke-koke snimali samo ja zaista ne znam kad taj 5-minutni Luod`n`Clear ide na TVu, u kojim terminimai to pa ne mogu da vam kazem tacno, da se i meni smejete a ne samo Kruletu... Ako neko spazi nesto neka javi da je bilo... :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Mislim da je to valjda nesto oko ponoci, tj. valjda bas u ponoc ide jedna od tih dnevnih emisija tj. emitovanja, pa u'vati kad ti odgovara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 lol dule ocesh da kazesh da je zlajin posao da "diluje zadovoljstvo"? =o)))) pa moze se i tako reci...ololo btw, nek snimi neko ako izadjete na televizor:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 13, 2006 Author Report Share Posted September 13, 2006 Ladno nema ebenog Tuborg Loud`n`Clear-a na B92 a isao je svaki dan u 17.55h i 23.55h...? Ma mozda ce pustiti snimak u "znanje imanje" nedeljom prepodne :D NEGO, evo ko oce da slusha sa Exila set sto sam vrt`o, nek izvole: http://users.hemo.net/nigger/fatboy-exile_...10Sept2006).mp3 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 14, 2006 Author Report Share Posted September 14, 2006 kakav crni ponedeljak :) nema cele nedelje... mozda su vune na odmoru :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 mozda je tonac otisho do klonje ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 никако да уклопим посао и задовољство. mozda ako pokushash da duvash josh vishe;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts