Jump to content

Odricem se alkohola!

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ko sho sam vetj mozda prichao...

ucirkam se bash poshteno, da se ne setjam da sam peglirao preko splava, i da sam kuntao jedno sat dva u separeu... elem... a losha stvar je bila sho sam imao telefon kod sebe... i poshto nisam svestan nichega ja krenem da okretjem ljude... budala :D

i sutradan zovem ja ljude koje sma pozvao da se izvinem, i pozovem devojcicu (ex) i kao...bla bla sry na pozivu... hihihi ma opushteno, nego... shta sam ti ja prichao uopshte? pa.... nishta nihsta hihihi, ae reci mi... hihihi, pa da me volish, oO... pauza od 10 sekundi... kao o bogo, i ona hihihi ma shalim se

od tog dana reshio sam ... da ugasim telefon kad idem na cirkanje....

idiot!:D

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

u da... imao sam tonu i blackouta ali najjaci su ti izlivi energije...

secam se jednom prilikom sam mrtav pijam upao u trip da mi se trchi i trcao sam jedno 5km-a sprintom(bar sam pokusavao) do kuce... kako sam se extra osecao :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Ja sam u subotu uzivao u litri domatje sljivovice oko 1 h i posle toga se niceka ne secam , samo znam da kada sam se probudio pored mene na jastuku pegla a lice izmasakrirano , elem kada sam se cuo sa ekipom rekose mi da sam se tukao sa banderom e od tada i zvanicno vise ne pijem kad neznas nemoj TO JE MOJ MOTO

Brate, chemu prelazhenje na familiju ? Mislim ono, ajd' iskuliraj se, ok ?

ne prelazim ti na familiju brate nego kako mozes tako nesto da kazes

otkud znas da li je neko sa ovog foruma imao takvo iskustvo u porodici ili cak licno.

sestru sam ti spomenuo zato da razmislis o onome sto si rekao

naravno ako se nisi skroz zezao, onda izvini

i sestri ti zelim sve najbolje ako je imas

nhf

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.