_Gotti_ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Brawo za Milan i naravno za velikog LOL Inzagija :D Sve cestitke ....drago mi je sto je MIlan osvojio naravno....i sto je kaka izvozao ne znam koga kao vola !!! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Jedno od najslabijih finala od pocetka LS :/ Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 bravo milan meni ova bolja tekma od barsa-arsenal Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Dovoljno je samo reci Filipo Super Pipo Inzagi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 POBEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Najbolji tim Evrope - AC Milan ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Eh, Pipio Pipo, srce mi je zaigralo. Mislio sam na Gruju kako plache. Milan je odbranio chast fubala. Andjeloti mi ne bi trenirao klub u beton ligi (koji retard moze 2 minuta pred kraj da zameni napadaca napadacem pri vodjstvu od 2:0?). Zasluzena pobeda. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 jeste zasluzena ali gde pipo da da 2 gola ....meni je to smesno .... mada gotivim Pipa po njegovoj paraplegichnoj igri :P Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 _Gotti_ said: jeste zasluzena ali gde pipo da da 2 gola ....meni je to smesno .... mada gotivim Pipa po njegovoj paraplegichnoj igri :P LOL pa ko ce drugi ako nece on? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 bolkonski said: Milan je odbranio chast fubala. ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Pipo bog \o/ Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 JEBOTE KRAJNJE NEZASLUZENO TOTALNO USERSKI ALI BOG JEBENI BOG HVALA VAM SVIMA STO STE ME PUSTILI DA OKACIM NJEGOVU SLIKU OPET JEBOTE KAKO SAM SRECAN AH SRECE Prvi jebeni gol onako mislio sam na trenutak da je Pirlo provukao kroz zid nesto userski i onda vidim Pipa kako "para" vazduh rukama u donjem delu ekrana i ono napad srece a drugi gol koji vrh jebeni najvrh lopta se svim silama trudila da dodje do gola i dosla je PIPO Quote Ivan_ said: gruja novi alen Ivan said: ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 mislim da posle ovog "finala" uopste vise ne treba da se prati fudbal!!! koja JEBENA nepravda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 CAR http://www.youtube.com/watch?v=IPzfTQQOqIU...ted&search= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 srecniji tim je dobio, milanu se vratilo za ono od pre 2 god. Ako nishta, drago mi je shto je Pipo dao oba, jer je car Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 navijao za milan, al' je bilo zlo loshe finale.. razocharan sam :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 grobari fudbala, svi vi koji se divite pipu :D chestitke njemu na tim mrtvim golovima, ali poshtovanje i divljenje treba da se zasluzhi. a ako su njegovi potezi ili igra vama za poshtovanje ili divljenje... to dosta govori o vama :] Quote Reveal hidden contents http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 a ako ti govoris da je finale od pre 2 godine namestaljka,sta onda da pomislimo o tebi? Quote Ivan_ said: gruja novi alen Ivan said: ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 da sam emotivno puko posle poraza? :/ Quote Reveal hidden contents http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Ali ono DIVLJACKO Pipovo radovanje posle drugog gola:)))...kakav bi to odlican materijal bio za neku reklamu. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Ako cemo realno, Liverpul je imao samo jednu sansu, kada je Dzerar bi 1na1 sa golmanom. I sad, nije mi jasno kako su oni to bolje igrali? Al dobro, sto bi se reklo, ko gubi ima pravo da se ljuti. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 A zicer Pennanta? Shut Alonsa koji je prosao pored stative? Pa ono kad Gerrard nije zahvatio loptu, kad je isto Pennant oduzeo Oddu loptu? Koju si ti tekmu Bole gledao leba ti? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 lol jebeni milan omg! Pipa toliko sere da takvog coveka ne mozesh da mrzish realno...a i raduje se kao malo dete ^^ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 ali koji priceless komentari na tekmu na formu b92, ne znam ni sam koji sam kurac zashao tamo da prochitam shta se pishe, onim ljudima treba grupno kolektivno lechenje (filipenko i kompanija) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 sve sve al da se kaze milan odbranio cast fudbala koju cast milan da brani kada je poceo sezonu sa kaznom zbog namestaljki... lol... jasna poruka svim klubovima LS pobedjuje onaj ko ima vise para za placanje i politicku zaledjinu... kakav onaj fudbal kaka vpipo, ono veze sa sportom nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 koliko sam nezadovoljan losim fudbalom i sudjenjem, toliko sam zadovoljan sto je fića objasnio :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts