Highl1 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 josh gruja da kaze da je ulozio na milan, i sve je jasno ko osvaja CL Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Milan moze da izgubi samo ako udje Broki, a on nece uci, tako da Milan ne moze da izgubi. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Napred crveni ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 pu pu, koji crveni bre? napred roso neri! :] a veliki ste mi vi znalci kad vam je antjeloti do jaja trener :D da imaju boljeg trenera, osvojili bi sve ove trofeje kao sa antjelotijem, i josh pokoji pride... i sve to sa stilom a ne na muljanje :/ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 au kolko ne znash, tuga Mora neki test pre ulaska na sportski forum da se stavi, za ovakve ko shto je Rami Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ahaha, moj znanje u poredjenju sa "antjeloti lovers" je toliko pregolemo da se ne vidi golim okom u prevodu sa metafizike, to bi vam bilo kao kad bi gledali u zvezde i ne videli celu galaksiju zato shto je prevelika da je pojmite golim okom ;D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Jeb'o mater, kad će taj test više? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ovaj hjuit nema veze ebes mu sve... edit budjavi milan moze samo ovako gol da da i finalu... izem ti fudbal ovakav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 inzagi :D Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 PIIIIIPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Kako ga ukenjalo al neka smaraju navijacu Liverpula ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) Kakav bedan gol, majko moja ... Greb'o ti pas malter !!!! Jaooooooo životeeeeeee.... Edited May 23, 2007 by Atomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 sad samo liverpul da dobije i eto meni para :D Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Prc... Eto šta je fudbal... Nema ekipe 45 minuta na terenu i onda ovaj user/otpadak udje... Sad će da iskopaju rovove i eto 45 min smora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) Lepi golovi padaju iz rovova ^^ inzagi did it agen Da se bude da je milan na luck i kenjanje dobio :) Edited May 23, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 inzagi :D Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) PIIIIIIIIIIPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NO.2 A vi što kenjate kako je ono bio user, i kako je Milan imao sreće, izgleda zaboravljate da je Dida leđima branio udarac Ševčenku u prošlom finalu, ne znajući gde je lopta... Edited May 23, 2007 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 PIPO PIPO PIPOOOOOOOOOOOOOOOO Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 :( Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Jebiga ne volim italijanski fudbal ali sam srecan sto je Milan dobio zbog Kake i Inzagija. Zasluzena osveta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) eto, da nije onog usera na kraju, pogodio bi i tachan rezultat i da tje biti po jedan gol po poluvremenu :D ovako samo moram da chestitam igiju na prognozi :] i sve je to lepo, nema shta da budem sretjan ko malo dete kad je ovo za mene ochekivano ionako. jedino mi dodje da plachem zbog inzagija... treba ga zabraniti majke mi. dan kad on ode iz milana, ili iz fudbala uopshte, tje biti dan koji tje moja malenkost proslaviti kao drugi rodjendan :[ p.s. VRATIII SE SHEFEEEE, VRAAAAATIIII, NE DAJ DA MILAN PATIIII :'< Edited May 23, 2007 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Pa to samo zato sto ih je Zvezda pustila... ;D:D:D::D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 JEEEES Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Kratke crtice: Tja, losh fudbal, daleko od prethodna dva finala. Pipu i Kaki svaka chast za drugi gol. Mada je tu Carragher prilichno zastao bez razloga. Onaj prvi je tragedija. :( Sudija je govno. Nekako mi se chini da je 1:1 bilo realno. Svaka chast Milanu u svakom sluchaju. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts