Jump to content

Nova kola

iguana

Recommended Posts

Cale kupio astru 2003 dth 2.0 za 10.5k evra...

ako te zanima bacicu ti slike.

najkul od svega je sto kada gledas spolja vidis obicnu astru,dodushe ima spojler,ali to je nebitno...

iznutra nijednu takvu nisam video (znaci nije sto je moja,u principu ne volim da pozerisem,skroz mi je lose to ali cisto da ti kazem)

ima

abs

klimu

servo

cd player

elektro podizace

8x air bag

i sto nisam video na drugima bord komp,satelitsko navodjenje,neki "on star devices service (ovo ne znam sta je),nokia telefon...

sluzi ga do jaja,i po meni mnogo bolje ako uspes da nadjes nesto ovako staro 2-3 godine nego da kupish dachiu...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

wtf otkud onstar u evropi

to ti je sajber verzija auto moto saveza otprilike, stisneš to dugme i kad ti treba najbliža pumpa i kad si se slupao i kad si zaključao ključeve u kolima (bila je priča...)

btw koji će mu gps kad nemaš mape za nas?

• 2 weeks later...

Otkud to da nas nema na GPS mapama? Ne kazhem da sam video i da sam 101% siguran, ali sam se nesto malo bavio tom temom proteklih nedelja pre putesestvija i ima lepo beograd, sve fino ucrtano, ima putevi. Doduse, ne znam o cemu pricate, mozhda neki napredni sistem GPS-ovanja kod nas tj. taj neki specijalan "standard".

Otkud to da nas nema na GPS mapama? Ne kazhem da sam video i da sam 101% siguran, ali sam se nesto malo bavio tom temom proteklih nedelja pre putesestvija i ima lepo beograd, sve fino ucrtano, ima putevi. Doduse, ne znam o cemu pricate, mozhda neki napredni sistem GPS-ovanja kod nas tj. taj neki specijalan "standard".

pre par meseci su postojale mape samo beograda i samo za garmin, a mi smo ovde pričali o GM-ovom fabričkom sistemu, znači onom koji dolazi sa kolima. prilično sam siguran da za to još uvek ne postoji nikakva mapa srbije.

aha, ok, to me je interesovalo, kapirao sam da pricate o tako necemu "specijalnom", pa cisto da razjasnim.

btw, kad smo kod gps-a, sad sam u skorasnjoj poseti nemackoj skapirao da recimo 95% ima gps-ove. I to ako im nije ono fabricki ugradjen, nakacen je onaj dodatni uredjaj ili pda "na soferku" i pichi. Makar to bila i neka korsa iz osamdesetih :)

te pda varijante se mogu nabudžiti sa skeniranim papirnim mapama, no onda naravno nema nikakvog planiranja puta itd, nego čisto znaš gde si. a ove fabričke valjda ne mogu ni tako, nego ti bukvalno služi za ukras

ok, ne sasvim, pokazuje tačniju brzinu od cajgera :)

• 4 weeks later...

ponovo pokrecem ovaj topic...

Igi, ne znam da li si vec pazario Logana, ali ako mislis - kupuj do nove godine.

Od 01.01.2007. ce se na Dacijine automobile obracunavati 20% carine, pa ce biti toliko i skuplji. Do sada je vazio dogovor u neplacanju carine na rumunske proizvode, ali kako RO ulazi u EU od sledece god taj dogovor pada u vodu.

Takodje, do 16.10.2006. vazi popust od 1000 evra na Zastavu 10. Sada u osnovnoj varijanti kosta 6.991 evro. Dakle - jos nedelju dana. :)

Mada, moguce je da ce produziti...

facebook.com/speed.rs

Od 01.01.2007. ce se na Dacijine automobile obracunavati 20% carine, pa ce biti toliko i skuplji. Do sada je vazio dogovor u neplacanju carine na rumunske proizvode, ali kako RO ulazi u EU od sledece god taj dogovor pada u vodu.

to je tacno, ali ne treba zaboraviti ni projekat zone slobodne trgovine na balkanu koji podrzava i sam EU, pa je moguce da ce se taj popust posle nekog vremena vratiti. No naravno, ne treba igrati na tu kartu.