Niko Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 (edited) Zar bash sve moram ja? Ovo je poslednji put osim ako me ne zamolite sledeci put. Evo vam mala pomoc (i will lay it out for you): Ok, ako imamo 20 komp.-ova to znachi (4 servera i 16 za igranje) da mozemo da odigramo jedan 1v1 turnir za 16 igracha za nekih 4 sata (bar meni) sa sve warmup-ima do polufinala itd. Za 2v2 turnir bi nam trebalo oko 5 sati do polufinala. Za q4 turnire neshto vishe jer bi ochekivali probleme. Za q4 su bitne i konfiguracije. Minimum za q4 je amd.2500+/int.3.0ghz 512ram 6600 graf. Mislim da tu nece biti problema. Petak veche instalacija ako ne bude problema ce trajati oko 2 sata minimum, ako bude kao proshli put onda dok ne krene turnir. :( Realan pochetak turnira ne pre 11 ujtro, a okupljanje 10 ujtro (prema proshlogodishnjem iskustvu). Potrebno vam je 2 choveka za organizaciju. Ako imamo pristojne nagrade onda bez ufura ili sa nekim minimumom (tipa min. da se chaste likovi koje organizuju ako nisu placeni). Quake III Arena 1v1 je nekako najrealnije reshenje s obzirom na interesovanje. Quake4 mozemo da napravimo neki demo-turnir za 4 tima 2v2 recimo ili ctf i to u nekoj pauzi izmedju plejofa i polufinala recimo ili jos bolje ako bi se izdvojio neki lep trenutak i to gurnulo na video bim - da malo privuchemo paznju na igru (iako nije bash u nashim ochekivanjma bolja je od ut242523, cod,cs i ostalih brain-dead igara ) Lista zainteresovanih: 3LANCER Pesma-mrtve-dece Corey stalja_ 4oveRale f4ts0 ? ZeRoQL Kole' ? peja_ Sa1Nt tibor2 tiger21 [oveRk1nd] xnikolax Spils sIn_mAfIje z4phera f1gee-a lrd*we1der-a meaneye-a ob1-a milana FraGeR (+trojica) rmb Veske chron!c (ukupno: 28 ljudi) Ja nudim SBB QUAKE server za GTV, demoe i sve ostalo shto bi moglo da se realizuje. Ako bi tamo izdvojili neku mashinu sa fiksnom ip adresom (internet adresom ne lan) imali bi GTV i IRC bota za sve mecheve, ako to nije omoguceno a dobra je veza ka SBB-u (5-15 ping) mogu mechevi da se igraju i na inet serverima, shto bi bilo zanimljivo strancima (proshli put se za SBB duel skupilo 50-tak neobaveshtenih ljudi za sat vremena).. Q3 filmici, nadjite mi video bim i donosim komp. samo za to. Laki javi se.. ljudi javljajte se, dogovarajte se.... ;) btw gde su nam Sima, Lex, Paja, Kiki,....?? ako se okupljamo daj onda svi da dodjemo, ja necu ni da se pojavim ako nismo svi tamo,.. takodje serverashi, snaga, nili, rg-ovci?? Edited August 15, 2006 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Niko :* sve si rekao samo jos laki i ostali da se javi i potvrde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 (edited) Ja cu doci ali ako dodje Vazelin Adzic da mu objasnim par stvari .. Edited August 13, 2006 by rmb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiN_MaFiJe Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 fino,ali mani tdm,bolje da bude q3 i q4 duel, nema razloga da više toliko forsiramo stariju verziju anywayz ovo je samo moje mišljenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly_komar Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 aj sve najbolje sa organizacijom i da se lepo provedete. :* Quote " nema razloga za bolji svet , sve sto smislim stvorim ga za sebe .... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Meni prslo bubno uvo al dolazim sigurno : )) Da ponesem neke trick-erske filmove? ^^ Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Corey ima vremena samo za q3duel :P ko ce da ti igra q4 majke ti ?! ja ti i remedy..lol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 ma gledajte u buducnost.. q4 (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Hmmmmmmmmm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Glas za Q3 duel. S moje strane. Nisam za tp. Ne volim to da igram. Ako bas mora Q4, neka bude. Ali ne bih rekao. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 -ne verujem da sam ista spremniji za q4 nego za trojku .. -u krajnjem slucaju, nisam ni mislio da tju da osvojim nesto tako da... -jeeej... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Da li hoćete da napravimo poll da li da bude q3 ili q4? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Za q4 su bitne i konfiguracije. Minimum za q4 je amd.2500+/int.3.0ghz 512ram 6600 graf. Mislim da tu nece biti problema. Komp na RUR standu je isti kao i WCG, odnosno ovaj: Matična ploča: Gigabyte MB GA-8I945P-G-RH Procesor: Intel CPU P4 805 2.667GHz, FSB533,2X1MB, LGA775, Dual core Memorija: Corsair 2x512 MB DDR2 PC2-4200 533 MHz CL4 (VS512MB533D2) Grafička karta: Gigabyte VGA ATI RX1600 PRO 256MB PCI-e 128b DVI TV-OUT Hard disk: WD HDD 160GB 7200 8MB SATAII Optički uredjaj: DVD-RW 16XDL Black Modem: 56K Intel Ambient HW Operativni sistem: Microsoft Windows XP pro Kući Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Zanimljivo je kad je oficijelna WCG makina ista kao sto ja imam na stolu sa izuzetkom graficke :) Ali mislim da je Modem: 56K Intel Ambient HW presudan :) Lenja zwerino ne moras samo c/p. Ovaj 1600 pro je recimo ekvivalent 6600GT, dobro mozda u q4 6600GT "malo " bolje radi. Ali radice bez problema glatko. :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Zanimljivo je kad je oficijelna WCG makina ista kao sto ja imam na stolu sa izuzetkom graficke :) Ti sad nama hoces da saopstis kako si mnogo pametan i vizionar i onda si smislio pre sest meseci sta ce da stave u WCG komp? :) Ali mislim da je Modem: 56K Intel Ambient HW presudan :) Mislim da su ga stavili zato sto te kompove hoce posle da prodaju, mada opet ne vidim zasto su ga navodili u specifikaciji. Lenja zwerino ne moras samo c/p. Ovaj 1600 pro je recimo ekvivalent 6600GT, dobro mozda u q4 6600GT "malo " bolje radi. Ali radice bez problema glatko. :) Rekao sam da ce da radi dobro, sta sam sad lenj? Inace 1600pro je u Silent varijanti, pa ako neko misli da ce da mu smeta zvuk kulera ne mora da brine Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Dolazim samo da objasnim neke stvari Rmb-u tj. ce da te boli guza, a ti spremi neki dobar izgovor:D Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiN_MaFiJe Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 cisto da kazem da i ja dolazim .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Na CPL-u se opet igra q3, 1x1, kao glavna igra, ako sam dobro razumeo, prijavili su se svi vodeci igraci sveta kao fatal1ty, czm itd. I upravo stoga predlazem sve varijante q3. Svaka cast Niko za obavljeni posao-ali stvarno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 e rale de su ti RGovci na listi ?! daj ocu saleta da derem na t3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 "Na CPL-u se opet igra q3, 1x1, kao glavna igra, ako sam dobro razumeo, prijavili su se svi vodeci igraci sveta kao fatal1ty, czm itd. I upravo stoga predlazem sve varijante q3." šta,da se bolje pripremimo za cpl? rofl igramo iz zadovoljstva,mani to šta je cpl uzeo kao glavnu igru,pitanje je da li će je ponovo izabrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 pa da, realno q3 ce se igrati samo jos na ovom CPLu i posle Q4. Glasao sam za q4, ali docicu i na q3 da osvojim iz luzera (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 jebao vas q4 bre, to niko ovde ne igra.. prestanite da gushite.. kad naprave igru od toga - bice i turnira, ovako vas trojica igrate q4 online i gushite josh 20 ljudi koji ga u zhivotu nisu upalili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Bas.. ko da ih raven placa da promovisu q4 =) I ajde npr da se uzme samo q4 za wcg sta je poenta? Bude 20 masina za q4 a prijave se njih 15 max i od toga 10 veze sa vezom nemaju i pobedi pesma i corey i uzmu prva 2 mesta neke ultra giga graficke .. pametni ste vi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 jebao vas q4 bre, to niko ovde ne igra.. prestanite da gushite.. kad naprave igru od toga - bice i turnira, ovako vas trojica igrate q4 online i gushite josh 20 ljudi koji ga u zhivotu nisu upalili... Ispravka, igra samo Emil Mi smo adsl nubovi gde q4 ne radi online :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts