fatboy Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 S dubokim postovanje pokrecem ovaj topic jer ovo je jedan od prvih naslova koji me je doslovno OSTAVIO BEZ DAHA daleke 95-te, ako se secam dobro... Toliko sam se tada primio na ovu igru da je to bilo nenormalno, ta "realna" animacija ti realni pokreti karaktera, ambijent u kojem se odvija pricha, likovi, taskovi u igri... Ukoliko ste jedan od onih koji nikada nisu culi za ovaj naslov, molim vas zaobidjite dalje kopanje po linku ispod, ali ukoliko me razumete i u potpunosti delite moju euforiju, izvolte link do preradjene unapredjene verzije cuvenog Another World-a: http://www.anotherworld.fr/anotherworld_uk/index.htm Ja jurim crack neki koji bi mi odkljucao celu igru, ukoliko nabasate na isti javnite na PM, a razmisljam se i da uplatim tih 7eur preko neta i da kupim celu verziju Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Uuuuuu jeee! Mora da se nadje full verzija, odma sada odma! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Uh uh :) se secate kraja igre ?:) ko je presao naravno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 vi iskopajte aktivacioni kljuch, a ja cu u medjuvremenu opet da obrnem FB :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Uh uh :) se secate kraja igre ?:) ko je presao naravno :) O da, kada te pokupi "my turuba" lik i poletite na crnom zmaju Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 ladno se secam ove igre ... iako imam mali igrachki stazh ... verovatno sam je nashao na nekoj kompilaciji ili tako neshto ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 eeerrr .... ja sam o ovome pisao pa jedno brat bratu pre mesec ipo dana na vestima, u vise navrata, hvala sto ih ne citate :) I jos je izasao opis na pola strane u Digitalu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 eeerrr .... ja sam o ovome pisao pa jedno brat bratu pre mesec ipo dana na vestima, u vise navrata, hvala sto ih ne citate :) I jos je izasao opis na pola strane u Digitalu :) STFU NUB!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 lol najbolje da neko čita digital, a jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 (edited) Fix ne radi edit: nashao sam verziju koja radi (1.0), pa ako nekom treba PM me Edited August 12, 2006 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Daj meni Srbo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Uh, zaboravio sam kako je ovo dobra (i teshka) igra Doshao sam skoro do kraja, ali sam ostavio malo za sutra. Deo u pecini sa kamenjem je ARGHH... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 upload ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 igrao sam nastavak, samo za konzole je izasao, i sranje je. ? flashback je bezobrazno dobra igra u duhu prethodnika, a fade to black je, iako 3d, prilichno zabavna igra na koji si ti nastavak mislio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 12, 2006 Author Report Share Posted August 12, 2006 skinuo sam fix sa netaaaa, ali trai pass kad hocu da ga odzipujeeeem dajte resenje nekooo ili ako znate taj paaas... inace cu da poludiiim koliko mi se igraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 13, 2006 Author Report Share Posted August 13, 2006 nijedan od ta dva. heart of the alien, za sega-mega cd. ahaa, cek znaci ti si jedan od onih klinaca koji su sa "trshavim" neshom pichili 90-tih segu na Pinku, aaaaaaaaAAAAA ?????? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 13, 2006 Author Report Share Posted August 13, 2006 ZerBah, hvala mnogo za link, evo upravo ljushtim igru !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 sjajna igra, jedna od najboljih ikada........btw. svojevremeno je proslavila amigu kao igracku masinu, njen nastavak flashback je takodje mocna..........mada, za nijansu teza od another world-a Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Pa dajte bre ljudi link, sta ste se stisli Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Au, choveche. Koliko se ja secam josh '95 imao sam vishe zhivaca za ove testove strpljenja. Flashback je prva igra kpju sam imao na kompu, znachi chudo od grafike, pa josh i puca, strashno :) Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 ah da, igra je predobra... setjam se kao klinac kad sma je igrao... chak sam je trazhio pre nekih 2 dine na mircu, i na kraju je iskopao... jedna od boljih oll skull igrica evha !! :) ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrav79 Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Koncept igre flashback je kasnije iskoriscen za jedan veeliki i svima poznat hit, ko pogodi dobije chokoladu. Igra je 3d naravno..... Shalim se, nece niko dobiti cokoladu ali se dobro secam da je dosta konceptualno slicna Tomb Raider-u (tj. Tomb Raider njoj). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Koncept igre flashback je kasnije iskoriscen za jedan veeliki i svima poznat hit, ko pogodi dobije chokoladu. Igra je 3d naravno..... Fade to Black. Stop nekrofiliji :P btw legalna verzija Another World reizdanja se prodaje na gog.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dokadole Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Igrao sam je kad je izešla neki kažu 95-e (iskreno stvarno se ne sećam) i prešao sam je a posle sam igrao i Flashback (obe sam igrao na tada mojoj Amigi 500) ali ga nisam prešao kao što nisam ni Fade to Black. Sad sam se lepo potsetio tih lepih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts