stalja Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Ja ne znam ko ovde je dovoljan mozak da pricha o oluji na gejmerskom forumu :) btw To shto hrvati slave, samo obelezava njihovu zaludnost. Na takav nivo ja se barem necu spushtati, ali u manjini sam generalno :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 @marxus ko je shta radio mozemo da predpostavljamo i nagadjamo i ko je zashta kriv sve zavisi od obaveshtenosti i koje si informacije dobijao tako da je glupo raspravljati se ja sam mislio da je sloba mogao da ispravi to da do rata nedodje da je imao jachi lobi a tito je to sve zakuvao pokushaj da nadjesh negde sliku velike hrvatske shto su nemci osmislili tokom drugog svetskog rata i poshto nisu mogli tad oni su u radili kasnije i boli ih uvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Jes da mom sledecem komentaru nije ni vreme ni mesto, ali GOD jesi ti cuo nekad za tacku i zarez? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 pssst prosto prosirena recenica Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 ja ne znam uopshte o chemu se vi raspravljate na ovom topicu ko da niste prochitali prvi post. hrvati slave oluju mega (imao sam prilike da vidim pre 3 godine na moru) zato shto su "pobedili" i zato shto su kompleksashi. mi treba da obelezhavamo taj dan da ne bi zaboravili koje etnichko chishcenje se desilo tom prilikom. shta jebeni rat, turci, nemci, amerikanci, bakrachi ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 (edited) @f4ts0 znam mnogi su me to vec pitali ali ja u komentarima nestavaljam nikad znake interpunkcije ako nisi primetio Edited August 5, 2006 by GOd Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 jel to zato sto si ti u stavri bog ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 SRBIA 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Bog nepismenosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 (edited) @kili idi leveluj ne nisam bog moj nik je u stvari skracenica od GOspodar diskoteka :P objashnjavao sam pre par godina na topiku kako sam dobio nick pa precheshljaj malo forum bdw ovo nije topik prichajte @stalja Zbog tebe cu da pochnem da pishem normalno. (Da zato shto je stalja bog) Edited August 5, 2006 by GOd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 jel to zato što je stalja bog Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Hahaha makar ako ishta drugo zna da edituje post :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 svoje misljenje u vezi ovog obelezavanja necju iznositi jel bi u suprotnom verovatno bio banovan dozivotno zbog mrznje i nacionalne netrpeljivosti prema hrvatima....ovo je takva sramota,sta oni slave(da oni SLAVE taj dan a ne obelezavaju)?progon Srba ?mamu im......,i koji qrac ima da traze Srbi na takvoj proslavi,sta oni slave sa hrvatima? jel to znaci da mi treba da slavimo Racak/Srebrenicu???(mada su ova dva "zlocina" diskutabilna) Mi srbi smo nevidjena govna mi cjemo to posmatrati i cjutacjemo niko necje smeti nista da kaze da se nasi hrvaticji slucajno ne uvrede i da slucajno ne pokvarimo nase "bratske" odnose.... ne kazem da sad treba da idemo da ih koljemo,ovo se ne sme nikada i ni u kom slucaju zaboraviti,mada znajucji nas... [:(!] U mesto da ovaj lazni cetnik i bogzna kakav Srbin Vuk Draskovicj ulozi protest/apeluje on cje verovatno da ide tamo i da im ljubi dupe p.s. SRBIJO SRAM TE BILO!!!!!!! ponekad me je sramota sto sam Srbin [:(!] [:(!] [:(!] [:(!] U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Dajte sliku shajkache :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 pa u tom trenutku bi i mi njih proterali da nam se pruzhila prilika... rat je jedno veliko sranje a mi smo kao i obichno ispali glupi. ne vidim shta tu ima dalje da se raspravlja. ono shto meni smeta npr jeste to shto svi u srbiji dizhu dzevu oko toga shto hrvati slave oluju, a to shto gomila srba velicha ratne zlochine je u redu ? cela ta "pa shta su oni nama radili" spika jednostavno ne pije vodu. samo se nadam da ce doci dan kada tje se sve tri strane osvrnuti na to shto su radile, shvatiti da to nije bilo u redu i istinski se pokajati. samim tim shto smo srbi mislim da je za nas same najvazhnije da to shto pre uradimo, da bi smo sa sebe skinuli breme proshlosti, iskorenili mrzhnju koja truje nashe drushtvo i pruzhili nekim novim generacijama shansu da zhive normalnim zhivotom koja je nama bila uskracena. fora je sto hrvati slave zlochin na drzavnom! nivou i to kao dan pobede shta li vec i to ce u istoriji ostati tako i zabelezeno, a qurac ce ostati zabelezeno sto tamo neko pleme bradatih chetnika slavi ne znam ni ja kakav zlochin (ne znam tachno koji se slavi i kada, mogao bi primer da navedes) pod bilo kojim povodom... da mi treba da predjemo preko toga duboko uzdahnemo i kazemo nismo mi na tom nivou mi smo bolji od njih priznali smo zlocine i nastavili dalje, a istorija pishe da smo krdo ubilachkih varvara, a opet istorija ce zapisati kako su ustase na demokratski i transaprentan nacin dosli do svoje slobode 4. avgusta 1995. godine... ma da ... mi samo treba da predjemo preko svega toga i istinski se pokajemo... to je tako naivno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 (edited) @G: Slazem se potpuno sa tobom netreba nikad da se zaboravi shta se tada desilo srpskom narodu, netreba nijedan genocid nad srbina da se oprashta i zaboravlja. @ Stalja Bog: Da znam da editujem post. Edited August 6, 2006 by GOd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Zato http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 6, 2006 Author Report Share Posted August 6, 2006 jes ljudi kojima je zhivot sjeban zbog tog rata treba da zaborave da bi ti mogao na more :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Poenta je da ti shto seru i prave sranja najvishe ili veze sa tim ratom nisu imali ili su iz istog profitirali dok ljudi koji su stvarno izgubili dosta u tome se trude da zaborave i da kolko tolko normalno prozive ostatak zivota. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 6, 2006 Author Report Share Posted August 6, 2006 (edited) to je tachno ali kad neko izgubi nekog u ratu taj ni ne zheli ni ne mozhe to da zaboravi. mozhda da oprosti, ali da zaboravi nikako ne treba. Edited August 6, 2006 by RaveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 "An eye for an eye makes the whole world blind." Mahatma Gandhi ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 "An eye for an eye makes the whole world blind." Mahatma Gandhi ( )... Istina Ne treba zaboraviti ni oprostiti al ne treba ni skakati da bijesh nekog ako znash da je hrvat i iskazivati toliko mrznju. I svak ovelicha svoj narod ali mislim da su hrvati napravili vishe sranja nego mi i da su veci nacionalisti nego mi i da ce pre hrvat da te bije zatos shto si srbin nego shto ce srbin tuci nekog hrvata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Istina Ne treba zaboraviti ni oprostiti al ne treba ni skakati da bijesh nekog ako znash da je hrvat i iskazivati toliko mrznju. I svak ovelicha svoj narod ali mislim da su hrvati napravili vishe sranja nego mi i da su veci nacionalisti nego mi i da ce pre hrvat da te bije zatos shto si srbin nego shto ce srbin tuci nekog hrvata. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) no further question... the witness is yours :)))))))))))))))))))))))))))))))))) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 (edited) Istina Ne treba zaboraviti ni oprostiti al ne treba ni skakati da bijesh nekog ako znash da je hrvat i iskazivati toliko mrznju. I svak ovelicha svoj narod ali mislim da su hrvati napravili vishe sranja nego mi i da su veci nacionalisti nego mi i da ce pre hrvat da te bije zatos shto si srbin nego shto ce srbin tuci nekog hrvata. Apsolutno tacno, moj ortak koji je Hrvat je niz puta dolazio ovde i boravio kod mene u kuci, nikada nije imao ni sa kim problema ovde niti ga je iko popreko pogledao, dok kad je moj drug otisao tamo imao je stalno problema, cim vide da je Srbin odmah ga popreko gledaju itd... Zato ja ne mogu da odem kod njega na more niti da odem kod njega da boravim, sta ja znam kakvih budala ima, treba sacekati jos 5-10 godina da se stvari slegnu, ako se uopste ikada zaboravi sve to. Tuzno je sto oni slave dan kad su napravili genocid nad Srbima u HR, takvim potezima tesko da ce bilo sta da se zaboravi. To je tacno da su hrvati veci nacionalisti, pogledajte samo sta od Srpskih proizvoda mozete kupiti tamo, da odmah kazem da tamo nema ni jedan Srspki proizvod koji mozete kupiti u radnji, niz puta su mi trazili ajvar i kajmak, dok kod nas imate gomilu Hrvatskih proizvoda po prodavnicama... Sto znaci da mi njima uvozimo sve a ne izvozimo nista, cak se prikazuje i hrvatska serija na nasoj TV stanici, kad bi tamo mogla da se prikazuje nasa serija ili neki nas film... Uopste problem je u tome sto ljudi kod njih na vlasti su najgori nacionalisti i shovinisti, treba biti nacionalista ali ne u toj meri, ono je ipak preterivanje... Hrvatska je etnicki najcistija zemlja u Evropi, end of story... Edited August 8, 2006 by De1Rekt0n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts