Jump to content

pricajte

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Danas mi zvoni mobilni otkako sam ustao. Izgleda da su svi koji su ostali na poslu u avgustu (tj. oni koji nisu bili na odmoru) skroz odlepili... Moracu da uzmem slobodan dan u petak da bih uspeo da spremim sve shto treba da poshaljem po kevi za Beograd...

А в чем сила, брат?

Kako lepo vreme :)

Kako je lepo i krasno :)

Danas mi zvoni mobilni otkako sam ustao. Izgleda da su svi koji su ostali na poslu u avgustu (tj. oni koji nisu bili na odmoru) skroz odlepili... Moracu da uzmem slobodan dan u petak da bih uspeo da spremim sve shto treba da poshaljem po kevi za Beograd...

Ne zaboravi da posaljes po mamocki i kilo соленья

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Pre pola sata doshla sa pola....Sutra treba da vidim kad menjam smenu i kad su mi slobodni dani da skoknem do BG-a [:I] ...

U nedelju mi prave zhurku na poslu......

a gde radis ?

javi se kad dolazis u bg-u , da se zapoznas i sa jos nekima od nas pored Ivana [:D]

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Legnem u 03.00 posle obroka bebe, prespavam obrok bebe u 06.00, probudim se pod "budilnik" za obrok u 09.00 i u 10.00 krenem na posao, dodjem kuci u 21.30, istushiram se, odgledam film, beba se probudi u 00.00, najede se i igramo se sat vremena dok ne zaspi, popricham sa zenom 20 minuta, pa odgledam seriju dok ona ode da se istushira a ja chuvam bebu, ona se vrati, poljubi me, beba se probudi i hoce da jede, ja legnem da spavam.

Dan mrmota FTW! [:D]

А в чем сила, брат?

danas mi je veoma _suptilno_ receno da ako ne zavrsim text za rush u roku od odmah, da ce da me pojede mrak :) tako da sam sve resurse koncentisao na to :)

a sada idem nesto do ortaka napokon posle bolesti da malo izadjem iz kuce...

jebena kisa ubija u pojam...

smorila sam se kao zekonja..

i jos me povrh svega zove decko iz kusadasija i dere se 'e mala, evo me u akva parku, zezanje, nista te ne cujem, samo da ti kazem da moras do mene da uzmes neke filmove sto sam zaboravio da vratim u m2...tututuu'

ma mars u picku materinu bre

I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent

danas mi je veoma _suptilno_ receno da ako ne zavrsim text za rush u roku od odmah, da ce da me pojede mrak :) tako da sam sve resurse koncentisao na to :)

a sada idem nesto do ortaka napokon posle bolesti da malo izadjem iz kuce...

Zmaci ovaj stator je bog samoobmanjivanja :)

Ako si sve resurse usmerio na TO :) , kako onda mozes da ides do ortaka :)

g33333k!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Zmaci ovaj stator je bog samoobmanjivanja :)

Ako si sve resurse usmerio na TO :) , kako onda mozes da ides do ortaka :)

g33333k!

E nube linux je multitasking operativni sistem dok ti na windozu mosh recimo samo da seresh ili da jedesh stator mozhe i jedno i drugo ET D SEJM TAJM :P

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...