jasamnepismen Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 kofu? rofl :)) Sad me razumesh, gde ja uchim... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 idem do road stara :) ( )... e kakav je tu has i kakve su im cene? nekako mi nije palo na pamet da probam, ono kao na pumpi je.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 e kakav je tu has i kakve su im cene? nekako mi nije palo na pamet da probam, ono kao na pumpi je.. has im je dobar, cene samo maloo jache, ali imaju odlichnu ajs kafu (koja je sto i neshto din a vredi), samo kad devojka radi (poshto ona pravi bash dobru):) i fensi je odradjeno:) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Jedan od usranijih dana. Ustao sam u 8 , i osecao simptome gripa , onako malaksao , znojim se , ali popio sam caj i c vitamin i odlucio da ipak odem u teretanu , otishao , uradio 1 seriju jedne vezbe i shvatio da sam ipak preumoran , pojeo neku odvratnu hranu koju nisam trebao i onda me je jebao stomak.U skolu sam otisao u farkama i dzemperu jer mi je jutros bilo hladno , naravno od 13 do 19 sam se znojio ko konj , dosao kuci misleci da cu napokon da se odmorim , istusiram se i legnem u krevet i tu me baba maksimalno smori kako je neko zapusio wc toalet papirom , naravno misleci da sam ja , a nisam ja , ali mi je pukao film jer mi po ceo dan nesto sere. Znaci tako , sazalim se kao matora je i ponudim se da operem sudje i sve operem i sredim , obrisem , vratim na mesto i umesto hvala , bas si mi pomogao , ona kaze , SERPE SE PERU NA KRAJU , HVALA NA POMOCI ALI SLEDECI PUT ILI RADI KAKO TREBA ILI NEMOJ RADITI! Posto sam bio preumoran , planirao sam da legnem u 21 najkasnije , a evo vec 3 sata ne mogu da zaspim. Jebes mi mater ako je ne zakoljem ovih dana.U poslednje vreme kad legnem ne mogu da spavam , srce mi lupa ubrzano i nikako da se smiri , sve zbog nje i njenog kenjanja po ceo jebeni dan.AAAAaaa Sad sam uzeo demetrin i nadam se da cu zaspati uskoro , sutra treba da ustanem u 8 opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 nisam dao jedan ispit ali sam nesto bolje raspolozen nego obichno kada mi se nesto slichno desi... slusam celo veche, na repeat Dajem ti verse i note Sve moje sarene perle na dar Jos te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorjecivo Jos uvijek mogu ti podvaliti ljubav It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 koji si emo :) Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 idem da kuntam:) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Danas za mene pochela shkola, razredna 'oce da mi da 6 neopravdanih zato shto me u 5ak mrzelo da idem u shkolu. Bilo prilichno zanimljivo u shkolici, trebao sam da brishem tablu a nit sam imao sundjer nit kofu nit vodu, nichega nije imalo u shkolu...omg gde je uchim. Spavao posle shkole. Mozda sad uzmem da gledam Narutoa. u koju skolu ides? For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 u picku materinu od kad sam doso iz usa nisam usto vako rano sad moram po diplomu u skolu pa da nosim na faks da se upisem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 ustvari, u koje vi svi skole idete? :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 sad ustao \o/ elem... finansije:) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 jebote reztZI trip... 17 dina idesh u shkolu ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 ja bi se smorio :))) aj nadam se da ima neki afterlajf... :) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 aj ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Al ce da se najedu... evo ja umesto u citaonicu zab'o u rlab i peglam za ispit koji mi je u 2... i zamisli lepote, onima koji su bili budale i ostale ispite polozili (khm) je ispit danas, a ko je ladio muda i danas ima ispite iz proslog roka odlaze se za subotu... *khm*komunizam*khm* a ionako mi shishte jajca i da padnem poslednji od 12 jebe mi se... samo da navatam prodekana za finansije... la la la la la broj setnji od n koraka izmedju vrhova i,j grafa G jednak je (i,j) elementu n-te potencije matrice susedstva grafa... jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 a sta ako je vec bio neki biforlajf? :/ hmm da, retzi trip i sad je kao vreme kad treba da se izivljavash a ono u k. radish ceo zhivot da bi umro... e onda bi se definitivno smorio... il unishtio planetu ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 a sta ako je vec bio neki biforlajf? :/ Jebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Tru :) ful Tru... BEARFORLIFE!!! FTW!!!oneeleven!!! inache.. nabavih jednom dlugalu sa RuRa neki film i on je obetjao da tje me chastiti velikim kolichinama piva... :D znachi Kingdom Comes!!! inache zaboravio sam dvdjce koji su namenjeni kruletu (GITS serijal) tako da tje da me psuje ... ebiga... ali eto... ako on bude i ja tju dotji u petak na RHH i donetju iste.... eh... zhivote ebote.. inache... ko god da je pitao za shkole.. proshao sam sve zhivotne :D lep dan danas? aint it? Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Tru :) ful Tru... BEARFORLIFE!!! FTW!!!oneeleven!!! inache.. nabavih jednom dlugalu sa RuRa neki film i on je obetjao da tje me chastiti velikim kolichinama piva... :D hmmm koji film?:) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 a i nije kao da kruko dolazi na svaki rhh....ZAPRAVO zli jezici bi rekli da zapravo odredjeni elementi iz grchke telediriguju zlaju da lazhe kruleta ne bi li ovaj doshao sad u petak =oD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 a pod 1% mozhe biti da zli jezici to govore... pod 19% da sam taj zli jezik ja... pod 50% stoji da tju mozhda i ja dotji na taj rhh u petak i to sa pivom (shto je shansa 1% :D ) a pod 30% stoji da tje kru da se navuche na celu prichu pa i on da dodje... ali ti vinovnici grchke nadri mitologije tje sami presuditi i vreme pokazati zashto ja pishem ovolike gluposti na ovom forumu vishe..... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 otvori novi topic,pa pitaj :] nikad nisam otvorila topic, a mislim da nikada ni necu... stidim se :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 jao...miiiicaaa :)))) btw,medolinka , who the fuck is you ? trsha klon ?:) mojne biti stidljiva... :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 malo izmenjena klasika, kafa, cigara, stizhe presuda o oduzimanju dozvole na 4 metra, has .. smorio sam se. sad moram da probam da se cimam sa nekom uzhasnom prichom da mi skrate ne mogu toliko bez kola popizdecu. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 ^ manje vina manje vina ... :))) mozes meni da das kola , malo su mi jedna , pa da ih prikacim pozadi na svoja i furam "karavan nissan stil" :))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts