Jump to content

pricajte

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pochinje shpanska serija na klanrur phorumu [:D]

Razmishljam o tome da li cu gledati filmove vecheras ili ce me zena napasti i odvuci u krevet da me zlostavi :)

Burazer mi je nestao juche posle uspeshne operacije dobijanja pin koda kevine kreditne kartice [:D] Ako ga neko vidi, neka ga vrati kuci, hvala.

А в чем сила, брат?

vishe ne znam gde udaram. ono sad sam se neshto sabrao i oduzeo i kad srachunam more, banju, pre i posle ukupno izlazim 30+ dana za redom sa zaglavljivanjem. jutros smo cirkali do 9h ujutru kod mene na gajbi mohi, dz i ortakinja .. raspali smo se. sad sam glumio kuvara, a one (sorry mohi [:D]) perachice :p

sad da okachim neke slike sa mora, pa da se mozhda iscimam do grada i onda karantin treba da pochne .. red bi bio.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Burazer mi je nestao juche posle uspeshne operacije dobijanja pin koda kevine kreditne kartice Ako ga neko vidi, neka ga vrati kuci, hvala.

video sam ga ja veceras, pili smo ginis i tako, mislim da ce sad na neki has;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Što volim u Morrowindu kad nemam pare ni za leba, oni me pošalju na zadatak da očistim tamo neke ruševine, a iz tog okršaja izađem sa novim oklopom, brdom magičnih itema i kesom para :) I to mi se, pogađate, desilo baš malopre :D

Ah kako sam jak i moćan, na početku kad prolazim pored ljudi svi su u fazonu "vat ar ju luking et, skam" a sad samo što mi ne ljube dupe... e živote tugo :(

zhivot je takav okrene se za 360 [:D]

pochinje shpanska serija na klanrur phorumu [:D]

Razmishljam o tome da li cu gledati filmove vecheras ili ce me zena napasti i odvuci u krevet da me zlostavi :)

Burazer mi je nestao juche posle uspeshne operacije dobijanja pin koda kevine kreditne kartice [:D] Ako ga neko vidi, neka ga vrati kuci, hvala.

Boze, kako neprakticno razmisljanje. Pa lepo uzeh pare i otidjoh na splavove, mislim sta covek da radi inace sa parama?

video sam ga ja veceras, pili smo ginis i tako, mislim da ce sad na neki has;)

E blagos tebe, ja sam malopre stigao kuci :) Sad samo razmisljam da li da spavam ili da radim nesto pametno. Mmmmm, mislim da cu da odkuntam jedno sat-dva...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Boze, kako neprakticno razmisljanje. Pa lepo uzeh pare i otidjoh na splavove, mislim sta covek da radi inace sa parama?

E blagos tebe, ja sam malopre stigao kuci :) Sad samo razmisljam da li da spavam ili da radim nesto pametno. Mmmmm, mislim da cu da odkuntam jedno sat-dva...

istripovao si matori :D

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

mrzim sve...

dosao ponedeljak, ja u armiji.. jedino dobro je sto je informaticarka zapalila na godisnji, pa ja imam njen komp samo za sebe [:D]

tako da cu malo da archim net kao blesav ;]

inace.. bemga... svasta nista... nemam jos uvek telefon... graarghhh!!!

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...