Jump to content

pricajte

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Izgleda da necu moci da idem...

noz mi na poliranju,d&g maja na pranju,a i ima nas samo 15 u ekipi,popicemo batine :(((((

Kori idi ti umesto mene,ali muvaj one starije... 95 godiste...

nub ima samo jednu dng majicu

noz ffs!?

15 likova?! fegeti

a ti ces svejedno popiti batine jebote imas 15-16 godina :D pa tebe i macke po ulici tuku

haha dete, 95 je tebi taman, nije ti to starije za tebe nikako

eve odmaram malko...

sinotj oko 1 zapalio na eksil... rur ekipica bila, i josh par drugara :))

veselo kao i uvek :) ( i, I know dj! :D ) olololo... :)

al najchudnija scena... sedim i pricham sa sejntom neshto, i neko me zgazi okrenem se pogledam kad neki tjelavi mali lik ispred mene unese mi se malko u facu i namrshti se ko vampir pred ujed + je imao one vampirske veshtachkje zube il sha vetj... uf i doshlo mi je da ga pribodem i isteram i te veshtache i prave zube... i ode lik a ono sedim zbunjen i gledma kao wtf?1 :D

posle smo ludovali po ulicama bg`a :)

inache, kako kida autitj lele 1.9 dizel leti [:D]

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

Uf, sad si isprzhio dve shnicle u prezlama, brashnu i slatkoj paprici uz ljutkastu, crvenu kajganu sa mesom i povrtjem :)))) + malo secret umaka i zhivot je jebeno divan... Odo do teretane chim se malo slegne mesina u stomaku, a "super" je stvar shto u povratku moram da teglim jedno shurnaest kila mesa za neki roshtilj sa drushtvom sutra, mada kako je krenulo, vreme ne da tje nas jebati, nego tje to biti strashno :( proshli put svi pocrkali od vrutjine i pozabadali se po qtji ispod klima, a sad tju izgleda paliti grejanje u pm...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...