Jump to content

pricajte

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

keva kuva pravu domacu supu. :)

partizan igra + ide prenos uzivo preko MIP radija. ;)

danas je sve ko bog! :)

kako ti je ? :)

.... citam knjigu o deci koja su sa 14 godina resila da sama saznaju kako se prave deca.... nista drugacije od rur foruma [:D]

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

ovaj forum je prajsles

hvala terionu što mi je ulepšao jutro

hvala kaliju što tako dobro podjebava. go forth and pwn, my son

hvala igoru što postoji

hvala longliju što prca vonabi bildere sa autoritetom

hvala gruji što odvaljen posle žurke prca sve redom

valjda nisam ništa zaboravio..

ovaj forum je prajsles

hvala terionu što mi je ulepšao jutro

hvala kaliju što tako dobro podjebava. go forth and pwn, my son

hvala igoru što postoji

hvala longliju što prca vonabi bildere sa autoritetom

hvala gruji što odvaljen posle žurke prca sve redom

valjda nisam ništa zaboravio..

no prob, i drugi put...

inache... odo da zhdram pa pichim do centra, malo da se proshetam/ispricham sa drugaricama, pa na trening

edit: 13 typo-a

Edited by Therion

Izraelska avijacija je noćas, drugi put za četiri dana, bombardovala najveći palestinski izbeglički logor u Libanu, nedaleko od grada Saide.

what's in your head.. zombie...

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Gde da pochnem? 7 dana pred more mi bio iskljuchen telefon :\. Vratio se jutros sa mora, bio u Grchkoj, bilo loodilo. 7/10 ocena, ipak nije bilo savrsheno. Bilo malo gloopo shto su nas podelili na par mesta za stanovanje. Nisam muvao nishta, bilo mi zanimljivije da zezam sve zesnko u mojoj okolini, znachi valjao sam se od smeha. Bacicu neke slike uskoro. Sledece godine se ide o5 obavezno \o/. Sve u svemu zachin C...Neam pojma shta cu danas da radim, uzivacu... [:)]

.

Pikao sam Jugio karte sa bratancem, 1:1, nisam los, on se smorio jer sam mnogo spor, a i cekala ga je Spiderman 2 igrica.

Sada mi trenutno ne pada tesko ovo vreme jer sam stigao kuci, gde cu verovatno i ostati do sutra.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

spavao do pre 30 min, odvalio se od spavanja al bih mogao josh. mrzi me da kuvam neshto, a josh vishe me mrzi da se iscimam napolje da kupim neshto za zheludac. al morace se neshto.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...