Jump to content

pricajte

Recommended Posts

probudio se u pola 7 po obicaju... zevam okolo... eh. kad ce vec jednom taj fax.

sada citam kao krecu u shkolu djaci osnovnih i srednjih shkola. jbt, shta bih dao da mogu da se vratim u srednju.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mda,tebi smor u usa ;p

ne mozes da zamislis koliko sam se smorio...

samo chekam decembar, se vratim na raspust.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

1) danas ide popodne, jebem li ga koja je to smena

znači moja je....

smena :D

izgleda da ćeš da dolaziš po sestru u školu [:D][:p]

danas se smorio za sve pare, iako ništa nismo radili.

promenili nam profesorku hemije, koja je bila carica, samo ne znam kakva je nova :/

btw doco predaje vam smradmila engleski [roflmao] to će ti biit životno iskustvo koje nećeš zaboraviti

ne mozes da zamislis koliko sam se smorio...

samo chekam decembar, se vratim na raspust.

to zato sto nemas drustvo,jebiga =/

btw doco predaje vam smradmila engleski [roflmao] to će ti biit životno iskustvo koje nećeš zaboraviti

u,ja zaboravio

ma brate samo neka dobro predaje,skapirao sam da sam totalno zatupeo u odnosu na osnovnu sto se tice engleskog...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

dosao gajbi upravo...

nisam isao u skolu danas...boleo me kurac...A DA,PA JA VISE NE IDEM U SKOLU OLOLOLO HOHOHOHOHO HIHIHIHI

ukrali kolica iz maksi diskonta,ako da bog sutra spremamo jos jednu zajebanciju,samo da ne bude ispala dobijate slike i detalje popodne...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Kijam ko magarac ili cek to se kaze kasnjem ko magarac nemam pojma ali mnogo kijam ono jos nisam ozdravio. Prosto ne mogu da verujem kako se lako razboljevam a sada je pocela baba da mi soli pamet i da me savetuje da pijem sirce svaki dan kao podize imunitet trt-milojka <-- odakle god da potice ovaj izraz cool je :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...