Jump to content

pricajte

Recommended Posts

@voodoo

I vi ste se cimali d to gledate?????? Strasno!

@topic

Probudio se, hvata me ona trema pred put, nervozan sam,nervira me kisha, nemam tople vode, ubicu nekoga, ali gledam to sa vedrije strane......danas IDEM NA MOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!

Voli vas bata Ale! [:p] [:p] [:p]

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@voodoo

I vi ste se cimali d to gledate?????? Strasno!

Kao i obično, naleteo sam slučajno :)

@topic

Probudio se, hvata me ona trema pred put, nervozan sam,nervira me kisha, nemam tople vode, ubicu nekoga, ali gledam to sa vedrije strane......danas IDEM NA MOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!

Voli vas bata Ale! [:p] [:p] [:p]

Nek ti je sa srećom!

Zasto bi neko gledao VB kada za to vreme idu otpisani????

Gledao sam, iskreno, VB nekih 5 minuta i prebacio sam jer mi je bilo malo nelagodno :)

Ali kasnije kada su reprizirali, naisao sam na malog geja (jel to taj o kome pricaju da je gej-bi koji moj) po imenu Antal (valjda). Umro sam od smeha. Konacno se i na nasoj TV pojavio gej sa IQ 17,8. B92, unistili ste i zadnji tracak dostojanstva i onog sto ste bili nekad.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

bila malo do drugarice, sad treba da jedem, pa blabla, sta mogu da radim po *ebenoj kisi : ((

shljapkaj po baricama... :)

kad zavrshim sa poslom, idem gajbi po shortz, japanke... slushke i olololo idem da shljapkam :)

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

nakon 5 dana namestio dns da mogu na forum...i onda na 8 strana foruma potroshio 2 sata mashala =o)

kisha me ubija u mozak

moracu pod itno do zubara ovih dana...ona moja shestica ponovo pochinje da zeza...mrzim sve ljude sa plitkim fisurama...aj zdravo =o)

kompleksan dan. prvo jutros imao ispit na faksu u 9, a nisam mogao da zaspim do 4 ujutro, dakle imao sam 2 sata sna....ali ajde, poslednji ispit u ovom roku a prihvatljivo sam ga uradio. Posle faksa svratio u agenciju u kojoj povremeno radim gde me doceka lepo iznenadjenje - 1. idem sledeci petak u neki fensi rekreativni centar u kovilovu, gde su sada nashi fudbaleri, na neki korporativni prijem gde cu jesti i piti, za dz. 2 - i onda josh nesto, dobijem propusnicu za novogodisnju zurku na vrhu ck. meni se rasire ochi, skochi pritisak, srce zatitra kad ono... nastupaju ana kokic i neki nikola rokvic. ona najgora fensi dizelna. ajme me, what a waste of space of time. i josh ulaznica kosta minimum 50 e. Smor, dacu je nekom

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

svet je pun ljudi koji bi jedino mogli da se definishu kao - Darvinov demant, a koji nekako uspevaju da prodju bolje od vecine. Gde cesh vecu nepravdu

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...