Jump to content

pricajte

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

evo me u armiji... cekam da kreteni upale komp sa kog vucem nesto da mogu da narezem daily backup...

i tako.. sinoc se nesto skenjao, slusao neq ziq koju nisam duugooo... i ono... puk'o me neki opasan flesbek...

njah... lajf iz pejn...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

kako smara ovaj migša

elem, probudili me na silu, sad moram da uradim pet miliona stvari i da otputujem nazad na ranč

najgore od svega je što moram da sredim gajbu.

bio zanimljiv vikend, malo sam se smorio sto nisam mogao ici na camac niti na plazu jer je svo vreme padala kisa, ali snasli smo se i bilo nam je extra, stigao sinoc u bg,

sad sam na poslu, spava mi se, peche me glava, jedva cekam da dodjem kuci, ocekujem neko drustvo da mi dodje veceras...

treba da sredim malo stan jer je totalni svinjac

od danas krecem da ucim, i treba ovih dana da iscimam drugara da me uci da sviram gitaru...

u poslednje vreme se mnogo mrachim, tako da hocu da potpuno ispunim dan da ne bi imao vremena da se mracim :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

idi okopovaj njivu , u ovim mojim knjigama pise da razmazene Bechlije koje su konstantno uzivale u blagodetima aristokratskog zivota i erotskim uzivanjima svih mogucih vrsta , takodje su uzaludno trosili vreme na analiziranje svog dushevnog stanja :P

budale ... ali sada shvatam sve :))

btw... cekam da drugar'ca Mara postuje , mrzi me da je zovem :))

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...