killYg0r Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 Killy, jesmo li? da da dingovao sam 14. amagad samo da nabacim 100hp head/legs i imam 5k hp-a evo par ss-ova http://img87.imageshack.us/my.php?image=gm3lx4.jpg <- just me :> http://img120.imageshack.us/my.php?image=gm1fj4.jpg < - ja i psy/high http://img95.imageshack.us/my.php?image=gm2tl7.jpg <- ja i ljudi sa kojima sam proveo mnogo sati bilo je tesko i zanimljivo :> sad mogu da se posvetim pve-u malo da vidim sta je i kako je pre bc-a igracu warriora za pvp kao zajebanciju i eto :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 (edited) bolje baci ZG enchantove na head i legs:) edit: majku vam, svi igrate na 1280... Edited October 25, 2006 by modjo "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 (edited) na ovaj set bacam hp enchante i sa tim cu da igram pvp u bcu a zg enchante na nw/tier2.5/3 kad budem uzeo za pve /pat 19" tft , sta ti mislis da ja ovde gubim oci na soc monitoru 15h dnevno Edited October 25, 2006 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 gz Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 gz killy na ranku i gz koletu na avataru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 gz killy svaka cast! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Gz Killy, postigao si neshto u zivotu.. to stoji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 bravo picko :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 au killy gz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 26, 2006 Author Report Share Posted October 26, 2006 (edited) hvala svima danas idem da izvadim cc neku da bi mogao da platim char. transfer pa ulazim u svoj sad bivsi pvp guild sa warriorom i verovarno cu nabiti neki 10-11 rank pre bca ... mnogo mi se igra pvp sa warrom ali mnogo je uzbudljivo , jos kad budem imao healing bota u premadeu gege a sa magom samo chekam bwl ili aq40 znaci svi su mi rekli svi mage/cloth/caster itemi da padnu , samo meni idu nikom od sadasnjih magova ne treba ni jedan item odatle vise ljudi tu samo idu posto prodaju mc/bwl iteme ljudima za MNOOGO golda i onda ako idu na raid gold se deli na ljude koji su bili ali samo ako nisu dobili ni jedan item za vreme tok raida btw lik moonkin sa mog servera ima trailer za movie pa vi videte da li je sova smeshna :D (ima skoro ceo tier 2.5 i jos dosta imba dps iteme) Edited October 26, 2006 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Izvinite sto prekidam :) , jebiga , posto je neko ime zauzeto koje jako zelim , ako mozete da mi kazete kako da otvorim onu character mapu sa svim mogucim slovima i znakovima , da slovo i npr. umesto tacke gore ima crticu etc... help -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Izvinite sto prekidam :) , jebiga , posto je neko ime zauzeto koje jako zelim , ako mozete da mi kazete kako da otvorim onu character mapu sa svim mogucim slovima i znakovima , da slovo i npr. umesto tacke gore ima crticu etc... help ASCII Table: http://www.lookuptables.com Enjoy! =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Start->Programs->Accesories->System tools->Character map. Tu gleda Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Da , da pronasao sam ovaj u system tools , ali za ovaj link sto je sajro dao , kako da ubacim char pod brojem 160 npr . ? -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Da , da pronasao sam ovaj u system tools , ali za ovaj link sto je sajro dao , kako da ubacim char pod brojem 160 npr . ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 MIGRIRAO SAM NAZAD NA FROSTMANE ! /CHEER Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 hax Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 koji lik :D jos sada treba da migrira nazad na dragonmaw :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 ako ima neko crack za fraps neka mi poshalje bio bih mu veoma zahvalan ja nemam kuci av pa ne mogu da idem po ovim xxx44%^$ sajtovima celu noc sam igrao da bi' snimio film i malopre sam provalio da je budjavi trial koji snima 30 sec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 MIGRIRAO SAM NAZAD NA FROSTMANE ! /CHEER hahah, stevo manijace, olololol :PP This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 ako ima neko crack za fraps neka mi poshalje bio bih mu veoma zahvalan Evo ja kachim sada krekovanu instalaciju, verzija 2.6.1 koja radi odlichno. 100% clean, bez spyware-a, virusa, gluposti etc.. Fosi ftw! ;) EDIT: evo linka, http://www.junk.co.yu/ftpupload/fraps261/fraps261.zip Enjoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 aoeishem stockade za wool/silk cloth -.- , da bi nabio fa skill koji nemam posto sam sinoc crko u naxxu kad smo ubili lotheba (ili tako nesto) zato sto se nisam badazirao :( i srao mi je raid leader :S jedini sam crko bio na boss killu a takodje dugujem oko 200g magovima koji su mi dali flask of supreme power i sve ostale , firepower i arcane potione i sranja koja naravno nisam imao :D:D:D:D a sa druge strane dugujem 30g jos jednom liku sto sam pozajmio za 100hp-a enhcant za head dugujem 50g liku iz prethodnog guilda sto sam uzeo za respec i sad jos ovih 200-300g za ove flaskove i trideset potiona tako da cu danas ici da otvorim cc da bi qpio gold skup ovaj pve majku mu :( barem je bilo zanimljivo to mi bio prvi put u naxxu ocistili spiderwing i plaguewing (se valjda zove) zamalo da dobijem tier 3 iteme posto vecina magova vec imaju skoro full frostfire a fazon od svakog bossa je pao onaj quest item za cloth usere :p ali za svaki item su needovali healeri neki a posto healeri imaju prednost nisam ni jedan uzeo samo cekam aq40 i bwl (danas idemo) znaci to ciste ljudi iz zajebacnije i nikome ne treba ni jedan item \o/ oci ce ovako da mi izlgedaju kad budemo isli danas $_$ xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 aoeishem stockade za wool/silk cloth -.- , da bi nabio fa skill koji nemam neverovatno Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 ljudi su se smejali na ventu 2minuta dok je raid leader pizdeo zbog mog first aida Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 killy, l2p, idi nafarmuj para negde, pa kupi wunu, wuno jedna neartikulisana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts