Jump to content

Beer Fes'

Recommended Posts

jel neko probao to nashe pivo od borovnice?

Ja ga pijem vec duze vreme. Kod Tasa u kaficu "Kornjaca" moze da se dobije bilo kada. Sirup od borovnice razredjen sa pivom, a ne sa vodom kako bi trebalo za decu :).

Super je. Postoji i varijanta sa limunom.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Samo tju quotovati opis sa irca :]

<mohican_> pa kad krenesh sa mojim namerama ne moze biti loshe

<mohican_> kako sam dosao i reko daj neko strano pivo maud mi reche nema

<mohican_> i onda sam prisho na prvi shtand koji je na moju nesretju bio jelenov

<mohican_> i onda smo se prekinuli

<mohican_> a pozadi je svirala neka "urbana" seljanija

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Pio sam borovnicu, koja je poslovicno dobra, i probao sam Bandidos iz Pivovarne Lasko. Sa limunom i sa tekilom ima. Skroz je OK. Pitko je.

Jelen me smorio kvalitetom tocene varijante i cenom limenke... Ali bas smorio.

I opet je skupo pomalo. Hajneken 170!?!?! Pa el Festival ili nije?

ccc

Edited by [oveRk1nd]

ma brate smorilo me shto nema nostra pivo. probao sam prvo to od borovnice i ono ukus je zanimljiv i pitko je i lalala, al to nije pivo i totalno dobijash +5 na gejness dok ga pijesh =). onda smo doshli na pochetak tamo gde je nekad bio lowenbrau i u tom trenutku sam skapirao da nema stranih piva (mislim bila je guzhva pa nisam se zavlachio da vidim taj bandidos i ostala), i onda sam krenuo redom .. stigli smo do pola shtandova i onda smo samo jelen cepali i ostalo je istorija [:D]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Cek cek to pivo sa borovnicom....

jel to mislite na tamno (crno) pivo sa dodatkom sirupa od borovnice.

To je savrsena kombinacija

------

Damn right! Pivo i hevi metal = dobitna kombinacija za kvalitetno prekidanje.

------

Da za 13-godisnjakinje >:E

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Pa ovako, kad sam otishao nisam ochekivao nikakav poseban provod, ono chak sam se i smorio u jednom trenutku. Medjutim kako je veche odmicalo, vidjao sam sve vishe i vishe poznatih likova, malo po malo, skupio se kruzhok od nas 15-tak. Chak su se i ribitze iznapijale i zezale sa nama.

Doshli smo oko 00:00, manje vishe i nisam obratjao pazhnju na muziku. Drugar je bio ranije sa devojchitzom na Zvonku Bogdanu, kazhe da je bilo dobro. So Sabi je bio super, bash je razvio atmosferu.

Shto se tiche samog festa nema stranog piva faktichki, jeste vashar i sve to ali za mene kome nije palo na pamet da se shetkam u masi po shtandovima vetj sam doshao da se lepo ubijem sa drugarima je bilo odlichno.

Osetjaj onako pijan sa drugarima ujutro u parkitju na Dortjolu i posle klopanje bureka, nezamenjiv, stvarno dugo ih nisam video onako raspolozhene...

Vecheras verovatno repriza [:D]

Life is gistro...

Ja sam doshao iz bolnice malopre shto znachi da je bilo DO JAJA XDDD

bio sam sa do jaja ekipom, a onda sam sreo mauda i mohija OoOoOOoOo, mohija sam prvi put video uzhivo, a vec imamo par dozhivljaja kome necemo nikada pricati ikome. Vrhunac veceri => Mogu li malo da lizem tvoju lizalicu <= i ja sam na podu u blatu, valjam se od smeha =))))

Ne idem na ni jedno veche vishe jer mi je billirubin otisho u kurac tj. jetra, tako da sam se na lep nachin oprostio od alkohola bar godinu dve ...

voznja na rangeru u pijanom stanju je sranje ... nishta ne izvalish jer si onako na rangeru kad si na zemlji

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

hahaha ja sam totalno zaboravio na tu epizodu :D

brate jel sam ti lepo rekao da usporish mislim preterano si se upucavao, al jebiga mora chovek na tezhi nachin da nauchi .. boli te qrac u dupe.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Ja sam doshao iz bolnice malopre shto znachi da je bilo DO JAJA XDDD

bio sam sa do jaja ekipom, a onda sam sreo mauda i mohija OoOoOOoOo, mohija sam prvi put video uzhivo, a vec imamo par dozhivljaja kome necemo nikada pricati ikome. Vrhunac veceri => Mogu li malo da lizem tvoju lizalicu <= i ja sam na podu u blatu, valjam se od smeha =))))

Ne idem na ni jedno veche vishe jer mi je billirubin otisho u kurac tj. jetra, tako da sam se na lep nachin oprostio od alkohola bar godinu dve ...

voznja na rangeru u pijanom stanju je sranje ... nishta ne izvalish jer si onako na rangeru kad si na zemlji

:D oh so true :]

bilo mega realno sad kad se prisetim svega :D

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Jujuju al sam se nalio, jedva potrevih pauer dugme na kompjuterru hohoholololo

Elem:

- Alogia je po prvi put perfektno odsvirala, al je zato pevač zasro sav trud svojim kriminalnim lejmerskim nekvalitetomoololo

- Ajsbrn je jebao milosnu majčicu, oplodio ćerku i nagnao babu

- Atomsko skloni

Slazem se sa gore napisanim i dodajem da su Kelti OK svirali. Posle tehnoza i ja zapalo kuci.

Sreo sam voodoo-a na Festu :).

Borovnica rules!!!

Edited by [oveRk1nd]

Ovaaajj...smorish se shto nisam stigao na Eyesburn...ali bash =/

Onda sam se od tuge prebio ko stoka...i upao onako jadan i neiskusan u gurku na keltima...sve sam ih odgurao i pregurao :]

A ti Therione nesreco, shot napijash maloletnice pa ih vodish u shumicu...jaooo...mish da te nisam izvalio...onako, bez majce...snazan, mishicav, maljav...mmm..... !!!!

Ovaaajj...smorish se shto nisam stigao na Eyesburn...ali bash =/

Onda sam se od tuge prebio ko stoka...i upao onako jadan i neiskusan u gurku na keltima...sve sam ih odgurao i pregurao :]

A ti Therione nesreco, shot napijash maloletnice pa ih vodish u shumicu...jaooo...mish da te nisam izvalio...onako, bez majce...snazan, mishicav, maljav...mmm..... !!!!

Arbeit macht Frei.