mohican Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 glupost zahteva napush, a sit sam vishe napenaljivanja tebe stoga shto bi rekao maud kush ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 glupost zahteva napush, a sit sam vishe napenaljivanja tebe stoga shto bi rekao maud kush ... A ti znas ko je glup a ko nije? Egoisticno i bedno, ponasas se ko klinac u 5. osnovne. Ko zna bolje da napusava taj je veci baja i svima govoris da su glupi jer si ti u stvari takav pa moras da lecis komplekse tako sto ponizavas sve ostale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 idi rutiraj iptejblsima Ako nisi glup na napush tjesh umeti da odgovorish, a ne da vrtish non stop prichu kako sam ja egoista/radikal/komplekas pritom ti mene napushavash zadnjih metar dana na nachin na koji sam ja tebe jednom, tako da ne moram ja da znam ili ocenim ko je glup ili nije sami to pokazujete svojim postovima. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 mohi je 100% pamuchan... :)) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Ma 101% ;) stvarno je genije haha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 ma ti si to od predaka nasledio lololololo koj troll heaven posto ovaj topic mada vece zadovoljstvo mi da chitam never-ending agony healerske rasprave koja se posle 2 strane pretvara u koletov quote, napush, napush, napush, napush, napush, napush - muushhrooom mushrooom, itd ;P tra nam Troll podforum ovde :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 (edited) idi rutiraj iptejblsima Hmmmmm a jesi li krenuo od ipchainsa, ili si odmah zakoracio u siroki svet koriscenja iptablesa? Koristis li pf ? Kad si vec kod toga baci mi jednu kratku skriptu za load balancing i ako ti nije tesko za QoS ubijaju me torenti a lenj sam da je sam napravim. Takodje bih voleo da WoW stavim na najveci prioritet, a ako moze i dst addr klanrur foruma, jer osim torenta to je ono sto trenutno najvise koristim i veoma mi je bitno poz. Edited August 14, 2006 by salac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 idi rutiraj iptejblsima Koja kletva jebote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Hmmmmm a jesi li krenuo od ipchainsa, ili si odmah zakoracio u siroki svet koriscenja iptablesa? Koristis li pf ? Kad si vec kod toga baci mi jednu kratku skriptu za load balancing i ako ti nije tesko za QoS ubijaju me torenti a lenj sam da je sam napravim. Takodje bih voleo da WoW stavim na najveci prioritet, a ako moze i dst addr klanrur foruma, jer osim torenta to je ono sto trenutno najvise koristim i veoma mi je bitno poz. shutdown -r now i ne pojavljuj se vishe ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 shutdown -r now i ne pojavljuj se vishe ;) Mojne da bude nmap -sT tvojaipadresa , a zatim i uobicajene akcije ! Btw, sto da restartujem comp? Da nisi mislio shutdown -h now? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts